kalokairina_romantza
Edward Eyer on Pexels
Σεξ

Γιατί προτιμάμε τα καλοκαιρινά ρομάντζα;

Ελευθερία αισθήσεων στο έπακρο
Μαρίνα Ανδριωτάκη
Μαρίνα Ανδριωτάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η γοητεία των καλοκαιρινών ρομάντζων, με όλες τις αισθήσεις ενεργές και σύμμαχο την Durex.

Το καλοκαίρι, με τη ζεστή του αγκαλιά και την ανεμελιά του, έχει συνδεθεί εδώ και καιρό με μαγευτικές ερωτικές ιστορίες που μας αφήνουν αξέχαστες αναμνήσεις. Τα καλοκαιρινά ειδύλλια είναι ένα μοναδικό είδος σχέσεων, όπου το πάθος φουντώνει και οι αισθήσεις είναι αυξημένες.

Το καλοκαίρι μας απελευθερώνει από τα βάρη της καθημερινότητας. Με τα διαλείμματα από τη δουλειά, τις διακοπές και ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, βρισκόμαστε με άφθονο ελεύθερο χρόνο. Αυτή η νεοαποκτηθείσα ελευθερία ανοίγει την πόρτα για να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να βγούμε έξω από τις ζώνες άνεσής μας και να αγκαλιάσουμε τον αυθορμητισμό. Μας επιτρέπει να βυθιστούμε πλήρως στον ρομαντισμό χωρίς τους συνήθεις περιορισμούς, κάνοντας τον καλοκαιρινό έρωτα να μοιάζει εξαιρετικά απελευθερωτικός και συναρπαστικός.

Το καλοκαίρι συχνά μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε νέα μέρη, να συμμετάσχουμε σε συναρπαστικές δραστηριότητες και να απολαύσουμε τις απολαύσεις της ζωής. Οι κοινές περιπέτειες δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των ατόμων, εμβαθύνοντας τη σύνδεση και προωθώντας την οικειότητα. Είτε πρόκειται για πεζοπορία σε γραφικά τοπία, είτε για κολύμπι στον ωκεανό υπό το φως του φεγγαριού, είτε για κοινά γέλια κατά τη διάρκεια βραδινών φωτιών, αυτές οι εμπειρίες υφαίνονται στον ιστό του ρομαντισμού, κάνοντάς το ειδύλλιο ακόμα πιο αξέχαστο.

alexander-krivitskiy-wi80dme9ybe-unsplash

Οι μεγάλες «τεμπέλικες» μέρες του καλοκαιριού, από την άλλη, φαίνεται να τροφοδοτούν το πάθος και την επιθυμία. Ο συνδυασμός της σωματικής έλξης και της απελευθερωτικής ατμόσφαιρας της εποχής μπορεί να δημιουργήσει μια έντονη χημεία μεταξύ δύο ατόμων. Με τα συναισθήματα στα ύψη, τα καλοκαιρινά ειδύλλια συχνά οδηγούν σε αυξημένες στιγμές οικειότητας και στοργής. Έτσι μας διδάσκουν να αγκαλιάζουμε το παρόν και να εκτιμούμε κάθε στιγμή. Δεδομένου ότι η εποχή είναι φευγαλέα, υπάρχει η κατανόηση ότι αυτή η ερωτική σχέση μπορεί να είναι προσωρινή. Αυτή η συνειδητοποίηση αναγκάζει και τους δύο συντρόφους να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χρόνο που περνούν μαζί, εμβαθύνοντας τη συναισθηματική σύνδεση και κάνοντας τη σχέση πιο βαθιά, στο λιγότερο πιθανό χρόνο.

alexander-krivitskiy-wi80dme9ybe-unsplash

Για πολλούς, το καλοκαίρι σημαίνει επίσης ταξίδια και εξερεύνηση. Η γνωριμία με κάποιον από διαφορετικό υπόβαθρο ή πολιτισμό μπορεί να είναι απίστευτα δελεαστική, καθώς ανοίγει το μυαλό μας σε νέες προοπτικές και εμπειρίες. Η γοητεία του εξωτικού μπορεί να προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ενθουσιασμού σε ένα καλοκαιρινό έρωτα, κάνοντάς το να μοιάζει με μια συναρπαστική απόδραση από τα συνηθισμένα. Αυτοί οι έρωτες έχουν τη δύναμη να μας αλλάξουν. Μας διδάσκουν πολύτιμα μαθήματα για τον εαυτό μας, τις σχέσεις και αυτό που αναζητούμε στην αγάπη. Ακόμη και αν το ειδύλλιο δεν διαρκέσει πέρα από την εποχή, η ανάπτυξη και η μεταμόρφωση που βιώνουμε μένουν μαζί μας, διαμορφώνοντας θετικά τις μελλοντικές μας σχέσεις και συνδέσεις.

Το κυριότερο όμως είναι ότι το καλοκαίρι, οι αισθήσεις μας ζωντανεύουν. Η ζεστασιά του ήλιου στο δέρμα μας, το άρωμα των ανθισμένων λουλουδιών, η γεύση των γλυκών καλοκαιρινών φρούτων και ο ήχος των κυμάτων που σκάνε στην ακτή δημιουργούν μια αισθητηριακή συμφωνία. Αυτά τα αισθητηριακά ερεθίσματα μπορούν να εντείνουν τις ρομαντικές εμπειρίες, κάνοντας κάθε στιγμή που μοιράζεστε με έναν καλοκαιρινό έρωτα πιο ζωντανή και αξέχαστη. 

Καθώς έχουμε εξερευνήσει τη μαγεία των καλοκαιρινών ειδυλλίων, γίνεται φανερό ότι αυτές οι παθιασμένες συνδέσεις πρέπει να εκτιμηθούν. Τώρα, καθώς πλησιάζει η εποχή της αγάπης και της περιπέτειας, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να αγκαλιάσουμε τις χαρές της οικειότητας και της ασφαλούς απόλαυσης. Η Durex, η Νο.1 μάρκα προφυλακτικών παγκοσμίως, μας καλεί να νιώσουμε το καλοκαίρι με όλες μας τις αισθήσεις, εξασφαλίζοντας ότι οι ρομαντικές αποδράσεις δε θα είναι μόνο συναρπαστικές αλλά και προστατευμένες.

Η Durex κατανοεί τη σημασία της κάθε στιγμής. Τα Durex προφυλακτικά είναι 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα αλλά και δερματολογικά ελεγμένα, επιτρέποντάς μας να απολαμβάνουμε κάθε άγγιγμα, γεύση και αίσθηση με σιγουριά. Νιώστε τη ζεστασιά του δέρματος του συντρόφου σας πάνω στο δικό σας, το χάδι των χεριών του καθώς εξερευνούν το σώμα σας και την αυξημένη ευχαρίστηση που έρχεται με την αυξημένη σύνδεση. 

Τα καλοκαιρινά ειδύλλια ευδοκιμούν στον αυθορμητισμό και η Durex είναι εδώ για να υποστηρίξει τις περιπέτειές μας γεμάτες πάθος. Αγκαλιάστε τις αυθόρμητες συναντήσεις, τα συναρπαστικά ραντεβού και τον ανεμπόδιστο έρωτα, γνωρίζοντας ότι η Durex είναι αξιόπιστος σύμμαχος. 

Η ασφάλεια δεν πρέπει ποτέ να αποτελεί συμβιβασμό, ειδικά όταν πρόκειται για προσωπικές στιγμές. Τα προφυλακτικά Durex παρέχουν προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, επιτρέποντάς μας να βιώσουμε τις χαρές της οικειότητας με σιγουριά, ώστε να μπορούμε να επικεντρωθούμε στη μαγεία του καλοκαιρινού ειδυλλίου χωρίς ανησυχίες. Οι ιδανικές συνθήκες για να καλλιεργηθεί ένας δεσμό που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την ευχαρίστηση και τον αμοιβαίο σεβασμό, κάνοντας την καλοκαιρινή ερωτική ιστορία ακόμα πιο βαθιά και αξέχαστη.

durex

Ενώ κάθε εποχή έχει χαρακτηριστικά που την κάνουν ξεχωριστή, υπάρχει κάτι στο καλοκαίρι που το κάνει μοναδικό. Ο καιρός είναι πιο ζεστός, οι μέρες είναι μεγαλύτερες και πιο φωτεινές και οι άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη να «ξεχειλώσουν» κάθε λεπτό της μέρας και της νύχτας. Όλα είναι πιο έντονα, πιο εξωστρεφή, πιο μεθυστικά και οι αισθήσεις παίρνουν το τιμόνι και μας δείχνουν τον δρόμο. Ειδικότερα στην Ελλάδα, μία χώρα που είναι φτιαγμένη από καλοκαίρι για το καλοκαίρι, οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο την επισκέπτονται σε μια εποχή που οι θερμοκρασίες της δεν είναι το μόνο πράγμα που ανεβαίνει.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος των αισθήσεων τους καλοκαιρινούς μήνες διεγείρει τον ερωτισμό, παρέα πάντα με Durex, γιατί η προφύλαξη είναι πάντα απαραίτητη. Η Durex πιστεύει στην ευχαρίστηση για όλους και το φετινό καλοκαίρι έρχεται με ένα μήνυμα που θα μετουσιώσει τη νέα ταυτότητα και το νέο σκοπό της, το Unleash Your True Sexual Self. Η απόλαυση είναι η αλήθεια και το δικαίωμα κάθε φύλου και σεξουαλικότητας, είτε στη ζωή, είτε στην κρεβατοκάμαρα. Καθώς το καλοκαίρι, λοιπόν, σημαίνει ελευθερία αισθήσεων, σημαίνει και ότι πρέπει να το γευόμαστε, μυρίζουμε, βλέπουμε, ακούμε, αγγίζουμε με κάθε τρόπο που επιτρέπει το σώμα μας, ελεύθερα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα