Duo
© Freepik
Σεξ

Σεξοκαβάτζες: 6 spots για να κάνεις sex στην Αθήνα και όχι μόνο

Αν δεν βρεις σεξοκαβάτζα σου έχουμε την λύση... «Get a room»
114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

DUO: Ο διαγωνισμός «Get a room» και οι 6 καλύτερες σεξοκαβάτζες στην Αττική 

Βρίσκεστε στο στέκι στα Εξάρχεια με την παρέα, του φιλάς τον λαιμό και τρίβεσαι απαλά για αρχή, φασώνεστε σαν να είναι η πρώτη σας φορά και σου ψιθυρίζει στο αυτί ότι «θέλει να το κάνετε εδώ και τώρα». Ψάχνετε ένα μέρος ειδυλλιακό και γρήγορα αλλά μάταια, αφού δεν έχεις σπίτι free, βολεύεσαι με εκείνη την ψαγμένη σεξοκαβάτζα ή το λεγόμενο «spot» όπως το λέτε μεταξύ σας στον λόφο της Βουλιαγμένης. Το καλοκαίρι είναι ιδανικά άλλωστε γιατί δεν χρειάζεται να φοράς και πολλά ρούχα ενώ η κάψα διευκολύνει τα πράγματα. Είτε είστε πεζοί είτε με το αυτοκίνητο σας, είτε είστε φαν του βουνού και της θέας ή προτιμάτε την παραλιακή φάση επιλέγετε το σεξ σε εξωτερικό χώρο για την αδρεναλίνη που προσφέρει και -όχι άδικα. Το εγχειρίδιο του sex εκτός σπιτιού δεν έχει φυσικά περιορισμούς, είτε είστε ξαναμμένα 20χρονα που δεν έχετε σπίτι ή παντρεμένοι που θέλετε να πειραματίζεστε και να δίνετε ένα update στη σχέση σας ξανά και ξανά, θα σας προσφέρει ένταση και πάθος. Παρακάτω σου έχουμε 6 μέρη στην πρωτεύουσα που είναι ιδανικά για σεξ στο αυτοκίνητο, τοποθεσίες που θα πας με το σύντροφο σου και όλα τα pros & cons για να έχεις το νου σου.

Duo
© Pexels

© Pexels

Κι εσείς για Λυκαβηττό;
Βρίσκεστε στο κέντρο και θέλετε ένα μέρος εδώ και τώρα. Η λύση είναι μια, και με θέα, μετά το parking του θεάτρου να συνεχίσετε στο στενό που κατεβαίνει τη βόρεια πλαγιά του Λυκαβηττού. Ναι ναι εκεί μακριά από τα ενοχλητικά φώτα όσων απολαμβάνουν τις πιο ρομαντικές βόλτες, μπορείτε να παρκάρετε και να απολαύσετε το στοματικό σας. Aπό Σεπτέμβρη όμως, που θα ξεκινήσουν οι συναυλίες μετά από χρόνια στο θέατρο, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο δύσκολα και η κίνηση …το σίγουρο είναι ότι θα αυξηθεί. Οπότε έχετε το νου σας να παρκάρετε στο σωστό spot και να κάνετε ησυχία για να απολαύσετε ένα ιντριγκαδόρικο και γρήγορο σεξ. Αφήστε το spooning και την αντίστροφη καβαλάρισσα για την επόμενη φορά, εντάξει;

Εκεί ψηλά ψηλά στον Υμηττό, θέλω να σε δω
Αν κάνεις μια στάση Δευτερότριτα δεν θα σε ενοχλήσει κανείς. Στον Υμηττό εκεί κοντά στις κεραίες με προσοχή και προφυλακτικό μπορείτε να αγκυροβολήσετε. Αν θέλετε καλού κακού βάλτε να παίζει χαμηλόφωνα το «Slow Motion» του Trey Songz. Έρευνες έχουν δείξει ότι συγκεκριμένα μουσικά είδη σχετίζονται με το πόσο ικανοποιημένοι είμαστε από τη σεξουαλική μας ζωή, εσύ τι περιμένεις λοιπόν; Βάλε την αγαπημένη σου μουσική για να μην δώσεις στόχο. Εκεί ψηλά ψηλά στον Υμηττό, δικό σας.

Duo
© Unsplash

Λέμε τη Βάρκιζα Hawaii, το βράδυ και στις δυο το βράδυ και στις δυο τα σπάει
Για όσους προτιμούν την παραλιακή φάση χειμώνα καλοκαίρι, αγαπημένη καβάτζα των νότιων προαστίων-και όχι μόνο-, είναι η αμμουδιά της Βάρκιζας. Για το καλύτερο σεξ στα όρθια επισκέψου όχι τη Γαλλική αλλά την Αθηναϊκή Ριβιέρα, ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του Yabanaki. Λίγο το κύμα της θάλασσας, το ατμοσφαιρικό τοπίο, και η γρήγορη ερωτική συνεύρεση μέσα στο αμάξι ή εκτός -για τους λίγο πιο τολμηρούς- φαντάζει ακόμη πιο απολαυστική. Ε δεν είναι και λίγο το να απολαμβάνεις το σεξ με ταβάνι τον έναστρο αττικό ουρανό και θέα το φεγγάρι; Το σεξ σε εξωτερικό χώρο μπορεί ωστόσο, να δίνει ελευθερία κινήσεων, αλλά εγκυμονεί και κινδύνους. Έχε το νου σου αν περάσει η ώρα χωρίς να το καταλάβεις, επειδή θα είσαι άκρως απασχολημένος/η, και μεταμορφωθεί το σκηνικό σε τρομακτική εμπειρία. Κάπως παραέχει ησυχία εκεί, ακούγονται φουλ τα τριζόνια και η νυχτερινή βοή της πόλης, ποτέ δεν ξέρεις. 

Duo
© Unsplash

© Unsplash

Γιατί η Βουλιαγμένη ξέρει
Αποστολή εξετελέσθη. Μια από τις αγαπημένες σεξοκαβάτζες είναι το αδιέξοδο πάνω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης, γνωστό και ως λόφος της Φασκομηλιάς. Για να φτάσεις εκεί, περνάς για αρχή την πλατεία της Βουλιαγμένης, κάνεις αριστερά στην οδό Πανός και στη συνέχεια κατευθύνεσαι δεξιά στην ανηφορική οδό Σαπφούς και τέλος, στη διχάλα πηγαίνεις προς τα αριστερά στην οδό Αργοναυτών. Το τοπίο -αν καταφέρεις και φτάσεις ποτέ διότι είναι και είναι λίγο «μπερδευτικό»-, είναι ιδανικό είτε επιλέξεις να παραμείνεις στο αμάξι είτε ακολουθήσεις το τρίπτυχο της επιτυχίας: παγκάκια, απίστευτη θέα και το αμόρε σου. Καλού κακού ας έχετε πάει για σουβλάκια πιο πριν, για να μην σας χτυπήσει η πείνα την πόρτα όσο ψάχνετε.

Extra tip: Αν δεν το βρεις το μέρος, πήγαινε στο Λαιμό Βουλιαγμένης. Περνάς την Ωκεανίδα και τον Ναυτικό Όμιλο και το «κόβεις» όλο ντρουγρού. Δεν θα σε απογοητεύσει το σκηνικό! 

Ηλιούπολη, αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ
Ιδανικό spot για σεξ είναι επίσης τα λεγόμενα «Αστυνομικά» στην Ηλιούπολη με ακόμη πιο υπερσυγκλό-θέα. Στα αρνητικά του συγκαταλέγονται η δύσκολη πρόσβαση και το ανώμαλο έδαφος. Ωστόσο, η καλή η σεξοκαβάτζα έχει εμπόδια μερικές φορές.

Στο Σχιστό στον Κορυδαλλό, είναι το καλό
Το Σχιστό στον Κορυδαλλό αποτελεί καλή καβάτζα για να ξεμοναχιαστείς και να κάνεις sex εκτός σπιτιού. Στα Πυροβολεία έχε το νου σου όμως να βρεθείς αργά το βράδυ γιατί είναι δημοφιλές σημείο και σίγουρα θα βρεις μερικά παρκαρισμένα αυτοκίνητα αν πας πριν τα μεσάνυχτα ή ΣΚ. Σίγουρα όμως θα βρεις μέρος για να παρκάρεις το αμάξι σου και να απολαύσεις την φανταστική θέα. Φρόντισε να βάλεις και λίγο ερωτική μουσική και απολαύστε τη βραδιά.

«Get a room» επιτέλους
Πόσες φορές σου έχει τύχει να σας πάρουν μάτι καταλάθος -ελπίζω όχι συγγενείς- όσο εσείς απολαμβάνετε το σεξ με ταβάνι τον έναστρο αττικό ουρανό; Να γίνετε τσακωτοί από ματάκηδες που σας κοιτούσαν με βλέμμα τύπου «τίνος είσαι εσύ»; Εσύ λίγο πριν την κορύφωση στη σεξοκαβάτζα σας να κάνεις edging (όταν κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα λίγο πριν την κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ) για να τον τρελάνεις και να φέρεις τη διέγερσή σου σε νέα ύψη αλλά…ουπς σάς βλέπουν. Κάπου εκεί ακούγεται και το «Get a room». Πόσες φορές παίζει σκηνικό με το πρόσωπο, αλλά δυστυχώς δεν παίζει χώρος να το ολοκληρώσετε και καταλήγετε να φασώνεστε δίχως αύριο σε εξωτερικούς χώρους με τους γνωστούς και αγνώστους να σας φωνάζουν «Get a room». Κάμποσες… και πίστεψε με έχει συμβεί σε όλους. Να θέλεις να δοκιμάσεις την V for Victory sex position με τον άλλον και να πειραματιστείτε όσο αντέξετε με τα sex toys σας αλλά το αμάξι να μην βολεύει με τίποτα. Κι όλα αυτά γιατί δεν έχετε τον χώρο σας.

Duo
© Unsplash

© Unsplash

H λύση είναι μονόδρομος, αν θες να λύσεις το πρόβλημα σου για να «get a room», να αφήσεις λίγο τις σεξοκαβάτζες να «ξεκουραστούν»... πρέπει να μπεις στο microsite του DUO και να δηλώσεις συμμετοχή κι εσύ. Το DUO έρχεται να δώσει χώρο, κυριολεκτικά, σε όλα τα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν δυνατές εμπειρίες. Η διαδικασία είναι απλή. Αφού απολαύσεις το στοματικό και το σεξ σου με ένα Extra thin προφυλακτικό DUO-το αγαπημένο μου- ή το G-Pleasure, το Natural- Family Pack#not, το Fruits Passion, ή ακόμη και το Skin to Skin(και άλλα πολλά ακόμη της σειράς), δεν πετάς το πακετάκι γιατί μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με το όνειρο να κερδίσεις υπερδωματιάρα σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Συγκεκριμένα, κάθε εβδομάδα 15 τυχεροί κερδίζουν υπέροχα δώρα με το DUO. Θες να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς;

Duo
© Freepik

Βήμα 1
Δημιουργείς πολύ απλά το προφίλ σου και συμπληρώνεις το LOT number της συσκευασίας DUO, για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό.

Βήμα 2
Έπειτα, βλέπεις ένα virtual δωμάτιο DUO και πρέπει μέσα σε 20’’ να βρεις 3 συσκευασίες DUO που είναι μέσα στο δωμάτιο. Και μάντεψε, έχεις 3 ευκαιρίες. Βάλε τα δυνατά σου.

Βήμα 3
Μόλις τις βρεις παίρνεις επιπλέον συμμετοχές στον διαγωνισμό για να κερδίσεις τέλεια δώρα.

Duo
© Freepik

© Freepik

Το DUO φέρνει τον μεγαλύτερο national διαγωνισμό του μ’ ένα εντυπωσιακό digital video που θα σε προκαλέσει και θα σε προσκαλέσει να συμμετέχεις στον διαγωνισμό. Φτιάχνει δηλαδή, ένα digital video, με μία μίξη τεχνικών, όπως typography, αλλά και μικρά γυρίσματα, παρουσιάζοντας όλες εκείνες τις άβολες στιγμές που ένα ζευγάρι «φασώνεται» δίχως αύριο σε κάποιο δημόσιο χώρο και όλοι του λένε «get a room», καθώς και όλα εκείνα τα άβολα σημεία που καταλήγει να κάνει σεξ το εν λόγω ζευγάρι που δεν έχει ένα room. Το σίγουρο είναι ότι αν όχι σε όλες τις στιγμές στις περισσότερες θα σου έρθει στο νου και εκείνη η δική σου ...άτυχη στιγμή. 

Μόνο εγώ κάνω εικόνα φαντασμαγορικούς οργασμούς σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου; Θα απολαύσετε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες αλλά το καλύτερο είναι ότι θα αισθάνεστε απολύτως απελευθερωμένοι και δε θα σας ενοχλήσει κανείς (επιτέλους). Σκέψου από πριν, όλα τα σποτ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που θες να βάλεις στην sex list σου, προμηθεύσου μπόλικα προϊόντα DUO (έχουν ένα για κάθε… φάση) και πειραματίσου.

Kι επειδή είναι ωραίο να έχεις σεξουαλικές επιθυμίες, αλλά ακόμα πιο ωραίο να τις μοιράζεσαι με το ταίρι σου, μοιράσου μια τέτοια εμπειρία με όποιον εσύ θέλεις πραγματικά και σε κάνει χαρούμεν@.

Duo
© Freepik

© Freepik

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα