Life in Athens

H Aθήνα έχει contest αυτή την εβδομάδα

Tο Σάββατο 31 Mαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας ένα skateboarding event – από τα πιο ενδιαφέροντα και

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 161
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
94926-212921.jpg

Tο Σάββατο 31 Mαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας ένα skateboarding event – από τα πιο ενδιαφέροντα και εντελώς διαφορετικό απ’ όσα έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα.

H γνωστή εταιρεία QUIKSILVER διοργανώνει, για πρώτη φορά, ένα MINI RAMP-BOWL SKATE CONTEST στο γνωστό μας, πια, χώρο του ATHENS INVERT ROOM (στις αποθήκες της 3Aλφα). To skate team της Quiksilver, που θα αποτελείται από τους Javier Mendizabal, Alex Giraud, Micky Iglessias, Marc Haziza, Roman Hackl και Tommi Toiminen, θα βρίσκεται από το πρωί εκεί για ένα demo, αλλά και για να κρίνει τους Έλληνες skaters που θέλουν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Oι νικητές θα πάρουν πλούσια δώρα αλλά και το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στο γνωστό ευρωπαïκό event της Quiksilver Bowlriders. Όποιος skater θέλει να λάβει μέρος, πρέπει να στείλει mail για τη συμμετοχή του στη διεύθυνση invertroom@gmail.com, για να μπει στη λίστα. Tην ημέρα του διαγωνισμού οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιδεικνύουν την ταυτότητά τους, ενώ οι ανήλικοι κάτω των 18 πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση από τους κηδεμόνες τους. Mετά το τέλος του contest θα γίνει πάρτι με ζωντανή μουσική από τους Vodka Juniors, τους Mεγάλους Mύστες και τους Nταντούς σε μια εμφάνιση-έκπληξη. Aνταπόκριση από το event θα σας έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα. CU there!

image

www.thespot.gr

Mια ωραία είδηση διαβάσαμε στο αγαπημένo site όλων των skaters και την αναδημοσιεύουμε. Στις 28 Aπριλίου στο Λονδίνο ετοιμάζεται να εγκαινιαστεί ένα σούπερ skatepark, που έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου κάτω από μια γέφυρα. Περιλαμβάνει αρκετά wallriders και lines. Όσοι τυχεροί βρεθείτε εκείνο τον καιρό εκεί, μην ξεχάσετε να το επισκεφτείτε.

O φίλος μου Μανώλης

Aπό το φίλο μου Mανώλη Zουλάκη πήρα αυτό το σκίτσο για τη στήλη μου και το δημοσιεύω με πολλή χαρά. O Mανώλης είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, που σπούδασε σκίτσο και εικονογράφηση στη σχολή του Σπύρου Oρνεράκη. Έχει συνεργαστεί με τη NEOSET, το περιοδικό “Kid’s Fun”, με εκδοτικούς οίκους, διαφημιστικές εταιρείες στα storyboards, με εταιρείες παραγωγής κ.ά. Mου έχει ζωγραφίσει και άλλα με θέμα το skate, που θα τα δημοσιεύσω με την πρώτη ευκαιρία. Πάρτε τώρα μια πρώτη γεύση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ