Life in Athens

tike! Athens: To νέο premium sneaker σποτ της πόλης

Πρεσβεύει την παγκόσμια street culture και το cult πνεύμα του Βελιγραδίου όπου πρωτοξεκίνησε το urban lifestyle

mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tike! Athens, το νέο κατάστημα με sneakers

tike! Athens: To νέο κατάστημα sneakers στην Αθήνα με limited συλλογές από Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Converse κλπ

Αν ανήκεις στους αμετανόητους sneaker lovers, τότε αυτό το κείμενο σε αφορά. Ομολογουμένως, αυτό το στυλ παπουτσιών έχει κάτι το μαγικό. Άνεση, coolness και ένα αβίαστο urban style που πρωταγωνιστεί. Εκπροσωπούν μια ολόκληρη κουλτούρα - τόσο μια μορφή αυτοέκφρασης όσο και μια υψηλή τέχνη. Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι τα πιο statement sneakers βρίσκονται σε ένα μέρος στην καρδιά της Αθήνας; Ένα ολοκαίνουριο κατάστημα που βρίσκει κανείς όλα τα hot releases αμέσως μετά την κυκλοφορία τους; Ναι ξέρω εκτός από το νέο hot spot, θα γίνει και το αγαπημένο σου στέκι.

Το νέo κατάστημα tike! Athens με limited edition sneakers

Τέτοια must-have κομμάτια, μπορούμε να τα κάνουμε δικά μας στο tike! Athens, έναν από τους top προορισμούς των ψαγμένων φαν των sneakers που άνοιξε μόλις τις πόρτες του. Το tike! πρεσβεύει την παγκόσμια street culture και το cult πνεύμα του Βελιγραδίου όπου πρωτοξεκίνησε το urban lifestyle. Στα ράφια του υπάρχουν limited edition παπούτσια, από πολλά αναγνωρισμένα brands της streetwear αισθητικής, όπως Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Converse, Asics και Saucony, για κάθε γούστο και περίσταση. Είναι ένα «καθαρόαιμo» καταστήματα street φιλοσοφίας με μία cool μίξη από street, running, basketball και lifestyle επιλογές. Έχει premium κομμάτια που δε θα δεις άλλον να τα φορά στους δρόμους της πόλης, καθώς είναι ειδικά επιλεγμένα και περιορισμένα. Κάθε εβδομάδα υπάρχουν νέα drops από τις πιο γνωστές και αγαπημένες εταιρείες και αναμένονται προσεχώς luxury συνεργασίες. Επιβεβαιωμένα, όλες τις νέες hot τάσεις, θα τις βρεις στο The Sneaker Temple, όπως ήδη αποκαλούν οι sneaker lovers το tike! Athens – και δικαίως.

Το μόνο αρνητικό; Θα σου αρέσουν όλα τόσο πολύ, που δε θα ξέρεις ποιο/ποια να διαλέξεις. Αλλά και για αυτό υπάρχει λύση. Η φιλική ομάδα του καταστήματος, σε οδηγεί στο να αγοράσεις αυτό το μοναδικό ζευγάρι που «φωνάζει» το όνομά σου. Πάρε το χρόνο σου, φόρεσα τα, κάνε την πασαρέλα σου στην εμβληματική σκακιέρα (το cool πάτωμα) και ζήσ' το! Μετά από αυτό σίγουρα θα κάνεις τη σωστή επιλογή που θα δώσει έναν άλλον αέρα στο look σου. Φυσικά την εμπειρία του shopping κάνουν ακόμη πιο διασκεδαστική, ο καλαίσθητος ψηλοτάβανος χώρος με industrial στοιχεία και artsy στοιχεία.

Αν πάλι, ψάχνεις μια extra πινελιά στο casual chic outfit σου, ρίξε μια ματιά στα ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ κορυφαίων εταιρειών στον χώρο της streetwear σκηνής που φιγουράρουν στο tike! Athens. Και σε αυτά έχει γίνει πολύ καλό curation.

Την ταυτότητα του tike! Athens όρισε και το εκρητικό opening του. Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τα εγκαίνια του σε μια βραδιά που απογειώθηκε από το δυναμικό live του Mente Fuerte και το DJ show του Display DeeJay. Φυσικά δεν έλειπαν και όλοι οι sneakerheads της πόλης που έδιναν το παρόν.

το πάρτι του tike! sneaker store στην Αθήνα

Όλα αυτά τα ωραία -και συλλεκτικά- θα τα βρεις στο νέο premium sneaker spot, tike! Athens, στην καρδιά της πόλης.

Μητροπόλεως 7Β, Σύνταγμα, ΙστοσελίδαInstagramFacebook

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ