Life in Athens

Αυτό θα ήθελα να μπορώ να προσφέρω στους δημότες

«Στην πρόσκληση του Βασίλη Ξυπολυτά είπα ΝΑΙ για τρεις λόγους»

ellie-flegga.jpg
Έλλη Φλέγγα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έλλη Φλέγγα, γράφει για την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφησιάς με τον συνδυασμό του Βασίλη Ξυπολυτά.

Η Έλλη Φλέγγα, γράφει για την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφησιάς με τον συνδυασμό του Βασίλη Ξυπολυτά.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κηφισιά, σπούδασα Οικονομικά, εργάστηκα σε ιαπωνική τράπεζα στο Λονδίνο και στην συνέχεια διετέλεσα, επί 18 χρόνια, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Holmes Place Health Clubs στην Ελλάδα. Σήμερα συμμετέχω στην ίδρυση και λειτουργία των πρωτοποριακών boutique fitness studios FFreak στην Κηφισιά και Pow Box στο Κολωνάκι. Είμαι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Θοδωρή Ζουμπουλάκη και έχουμε τρία παιδιά. Από μικρή ανέπτυξα ενδιαφέρον για τα κοινά και τον εθελοντισμό παρακολουθώντας το έργο της μητέρας μου Μαρίνα Φλέγγα-Κουρεμένου στον Σύλλογο Προστασίας Κηφισιάς και στην ΠΥΡΝΑ. Δημιούργησα την ΜΚΟ Charity4U για τη στήριξη αθλητών, κολύμπησα σκυταλοδρομία τη Μάγχη για την ΕΛΕΠΑΠ και στηρίζω δράσεις για Zero Waste οικονομία.

Είναι πρώτη φορά που βάζω υποψηφιότητα οπότε δεν έχω βαθιά γνώση των θεμάτων, όμως βλέπω μια πόλη που της λείπουν τα βασικά όπως καθαριότητα, ασφάλεια, κυκλοφοριακό. Η δική μου αγάπη θα είναι πάντα ό,τι έχει να κάνει με τον Αθλητισμό και το Πράσινο.

Η ζωή είναι γεμάτη από προκλήσεις και προσκλήσεις! Σε κάποιες λέμε όχι και σε κάποιες ναι. Στην πρόσκληση του Βασίλη Ξυπολυτά είπα ΝΑΙ για τρεις λόγους. Πρώτον ότι δεν είμαι ευχαριστημένη με την κατάσταση της πόλης μου. Δεύτερον ότι δεν μου αρέσει να διαμαρτύρομαι για τα στραβά, αν δεν είμαι η ίδια διατεθειμένη να κάνω κάτι γι’ αυτά. Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με τον ίδιο τον Βασίλη Ξυπολυτά. Ζήτησε τη βοήθειά μου ένας νέος, μορφωμένος, δραστήριος άνθρωπος, με όραμα, με καινοτόμες και μελετημένες σκέψεις, με εμπειρία στη διοίκηση. Ένοιωσα ότι η προσπάθειά του αξίζει ένα ΝΑΙ από εμένα.

Και όπως έχει πει ο σπουδαίος Steve Jobs «Στο τέλος της ημέρας, οι στόχοι και τα επιτεύγματά μας δεν αφορούν ποτέ εμάς. Αφορούν τη συνεισφορά που αφήνουμε στο πέρασμά μας στον κόσμο που ζούμε.»

Με χαρά βλέπω ότι σε αυτές τις δημοτικές εκλογές βάζουν υποψηφιότητα αρκετές γυναίκες και μάλιστα γυναίκες με σπουδαία εργασιακή εμπειρία και μόρφωση. Κάτι σημαίνει αυτό.

Οι γυναίκες περιμένουμε πολλά από τον Δήμο μας. Με απαιτητική δουλειά, παιδιά, νοικοκυριό, γονείς που μεγαλώνουν και θέλουν φροντίδα έχουμε απαιτήσεις. Ασφάλεια, καθαριότητα, άνετη κυκλοφορία, δρόμους καλά φωτισμένους, αποτελεσματική δημοτική αστυνομία, ησυχία, πεζοδρόμια κατάλληλα για πεζούς και καρότσια, χώρους άθλησης, σύγχρονες παιδικές χαρές, γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, χώρους δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και ηλικιωμένους. Όλα αυτά θα πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα για όλους τους υποψήφιους δημάρχους!

Έχω ένα motto στη ζωή μου που λέει “enjoy the little things in life.”

Αυτό θα ήθελα να μπορώ να προσφέρω στους δημότες. Μια πιο όμορφη, χαρούμενη και ποιοτικά αναβαθμισμένη καθημερινότητα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ