Life in Athens

Οι καμβάδες... πήρανε τους δρόμους

Πλέον η Σαρρή και οι τριγύρω δρόμοι είναι μια ανοιχτή γκαλερί

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
80707-162944.JPG

Στις 26 Οκτώβριου, για ακόμα μια φορά στη γνωστή πλέον οδό «Σαρρή» στην περιοχή του Ψυρρή, οι καλλιτέχνες μαζεύτηκαν, δημιούργησαν και μεγάλωσαν την εικαστική διακόσμηση της περιοχής.

Μετά τη δημιουργία του Λουκάνικου ο συγκεκριμένος δρόμος «πήρε τα πάνω του», καθημερινά ο κόσμος περνούσε για να φωτογραφίσει τον διάσημο σκύλο, και στη συνέχεια το κάθε εικαστικό που υπάρχει στην γειτονιά. Με αφορμή όλο αυτό, καλλιτέχνες αποφάσισαν να μαζευτούν και να δημιουργήσουν πάνω σε καμβάδες αυθόρμητα έργα που σήμερα κοσμούν, κρεμασμένα, ένα ψηλό σημείο του παλιού κτιρίου της πυροσβεστικής.

n

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος πλέον είναι από τους πιο βασικούς για το κομμάτι του graffiti &του street art. Aρκετοί τουρίστες καθημερινά εμφανίζονται για να τραβήξουν φωτογραφίες από τα έργα που υπάρχουν και σχεδόν γεμίζουν δύο οικοδομικά τετράγωνα.

Πλέον η Σαρρή και οι τριγύρω δρόμοι είναι μια ανοιχτή γκαλερί για όλους, το κάθε έργο έχει τον σεβασμό που του αρμόζει και αν ακόμα δεν το έχεις πάρει χαμπάρι κάνε μια βόλτα Κυριακή απόγευμα…. είμαι σίγουρος ότι θα κολλήσεις…

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που δείχνετε αγάπη για αυτό που κάνουμε!

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n


Φωτό: Άννα Μαρία

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.