Με Μάριο Φραγκούλη και Γιώργο Περρή θα υποδεχθεί το νέο έτος η Αθήνα
Στην Πλατεία Συντάγματος η καρδιά της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής
Δήμος Αθηναίων: Με Μάριο Φραγκούλη και Γιώργο Περρή η Αθήνα αποχαιρετά το 2022 και υποδέχεται το 2023 - Πάρτι μέχρι το πρωί στη Βαρβάκειο
Η Αθήνα θα υποδεχθεί τον καινούργιο χρόνο, το 2023 και πάλι στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος με ένα σόου που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων και θα περιλαμβάνει πολλή μουσική, χορό, πυροτεχνήματα και εκπλήξεις.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Αθηναίων, πρωταγωνιστές της βραδιάς ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, οι οποίοι με ένα μαγευτικό μουσικό πρόγραμμα που δημιούργησαν ειδικά για τις φετινές γιορτές, θα γιορτάσουν με τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης, την αλλαγή του χρόνου. Θα τους συνοδεύσει στη σκηνή 10μελής συμφωνική ορχήστρα και σολίστ με τραγούδια και μελωδίες, που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. Το πρόγραμμα, θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων με κλασικά χριστουγεννιάτικα κομμάτια.
Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι το τηλεοπτικό δίδυμο των παρουσιαστών της ΕΡΤ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, οι οποίοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων.
Η γιορτή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα θα ξεκινήσει στις 22.30. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τους Αθηναίους θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα, για την αλλαγή του χρόνου, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1.
Αμέσως μετά την υποδοχή του 2023, θα αρχίσει η μεγάλη πρωτοχρονιάτικη γιορτή στην πόλη, που θα απλωθεί από το Σύνταγμα μέχρι την Βαρβάκειο Αγορά.
Στην πλατεία Συντάγματος, τη μουσική σκυτάλη θα αναλάβει η high energy χορευτική cover band των Bejeezus που θα απογειώσει τη διάθεσή μας με pop, swing, latin και rock ‘n’ roll ρυθμούς για ατέλειωτο χορό.
Λίγη ώρα αργότερα, η γιορτή θα μεταφερθεί στην Βαρβάκειο, όπου οι πιο σημαντικοί dj της Αθήνας στήνουν ένα μεγάλο πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στην πιο εμβληματική αγορά της Αθήνας.
«Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί την πιο λαμπερή νύχτα του χρόνου στην πιο λαμπερή Αθήνα που έγινε ποτέ!», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινήσαμε για τον Ίμερο, το γνωστό μπαρ του νταλκά στο Πεδίον του Άρεως.
Θα δοκίμαζες μέλι Πετραλώνων; Οι μελισσοκόμοι Νίκος Χατζηλίας και Μαρίλη Καρρά κάνουν πράξη την αστική μελισσοκομία.
Πρεμιέρα για τις ανέπαφες πληρωμές σε μετρό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ - Τα οφέλη για τον επιβάτη
Πρεμιέρα για τις ανέπαφες πληρωμές σε μετρό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ - Τα οφέλη για τον επιβάτη
Μια συζήτηση με τον Δρ συγκοινωνιολόγο-πολεοδόμο Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, μέλος τη Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ
Δούκας: Αναγνωρίζεται η θέση της πόλης μας ως δημοφιλούς προορισμού της διεθνούς κινηματογραφικής βιομηχανίας
Θυμάσαι κάτι από την περιοχή γύρω από αυτό, από τα Πετράλωνα, την Ιερά Οδό, τον Βοτανικό ή το Μεταξουργείο;
Μια πολύ όμορφη ιστορία με πολλούς πρωταγωνιστές
Χιλιάδες επισκέπτες υποδέχτηκαν εκεί τη νέα χρονιά
«Φτάσαμε στην Αθήνα τις 5.000 δενδροφυτεύσεις μέσα στο 2024» σημειώνει ο Χάρης Δούκας
Μοναδικές είναι οι εικόνες που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός από τις χιονοπτώσεις στο λεκανοπέδιο
Με ανάρτηση του στο Facebook, ο Δήμος Αθηναίων, ενημερώνει ότι ο Εθνικός Κήπος θα παραμείνει κλειστός
Ένα μουσικοθεατρικό πολυθέαμα, ενώ ο νυχτερινός ουρανός θα φωτιστεί με εκατοντάδες drones
Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, με γιορτινή διάθεση
Δούκας: «Να βοηθήσουμε όσο περνάει από το χέρι μας και να χαρίσουμε το δώρο της προσφοράς»
Το talk-of-the-town για τους Χριστουγεννόφιλους φέρει την υπογραφή της ΕΥΔΑΠ
To Calm Concept Store 113 στην Ιπποκράτους διαθέτει δικό του στυλ και επιπλέον τα έχει όλα και συμφέρει: ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, αρώματα, αρωματικά χώρου και καλλυντικά!
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το street party με χριστουγεννιάτικη διάθεση στους ρυθμούς της Αθήνας
Η Αθήνα μεταμορφώνεται σε άλλη Αθήνα. Τι είναι αυτή η αλλαγή που βιώνει η πόλη; Αλλάζει κάτι σημαντικό. Αλλάζει ο χώρος και ο χρόνος της ζωής των κατοίκων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.