Life in Athens

H απόλυτη street skate «μάχη»

Το Vans Shop Riot ήρθε στην Ελλάδα

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
75968-153091.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές skate διοργανώσεις, το Vans Shop Riot έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, για να αναδείξει το καλύτερο εγχώριο skateshop team. Το ελληνικό Vans Shop Riot έρχεται στην Αθήνα, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στο Maroussi Skatepark. Η είσοδος είναι ελεύθερη και η «μάχη»αναμένεται συναρπαστική!

Τα καλύτερα skateshops της Ελλάδας, οι ομάδες τους και οι top riders τους θα δώσουν το παρόν. Η νικήτρια ομάδα κερδίζει €1.000 μετρητά και το ταξίδι στο μεγάλο πανευρωπαϊκό τελικό, τον Οκτώβριο στο Βέλγιο. Παράλληλα, θα υπάρχει και best trick prize €300 από την Monster Energy.

Το Vans Shop Riot Series είναι ένας πανευρωπαϊκός διαγωνισμός, για την προώθηση της skate κουλτούρας, της ευρωπαϊκής skate σκηνής, των ανεξάρτητων skateshops και των καλύτερων riders. Κάθε χώρα που λαμβάνει μέρος, δημιουργώντας το δικό της local skate event, προσκαλεί τα καλύτερα skateshop teams σε μια «μάχη» υψηλών απαιτήσεων εντός skate park. Κάθε χώρα θα αναδείξει το δικό της νικητή, που θα την εκπροσωπήσει στο European Shop Riot Finals, σε ένα διήμερο γεμάτο skateboarding, party και side activities.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.vansshopriot.com

n


Info: Maroussi Skatepark, Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Γ. Πιτταρά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ