Life in Athens

Γλυφάδα: Ποδόσφαιρο για όλους σε δύο νέα γήπεδα προδιαγραφών FIFA

Η Γλυφάδα αλλάζει όψη και ανανεώνει τις αθλητικές υποδομές των Νοτίων Προαστίων με την κατασκευή των δύο νέων γηπέδων ποδοσφαίρου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύο νέα ποδοσφαιρικά γήπεδα προδιαγραφών FIFA παρέδωσε ο Δήμος Γλυφάδας

Δύο νέα ποδοσφαιρικά γήπεδα προδιαγραφών FIFA παρέδωσε ο Δήμος Γλυφάδας.

Πριν από δύο χρόνια βρισκόταν εκεί ένα γήπεδο. Μετά έγινε Drive-In. Πλέον στον χώρο κάτω από το Γκολφ Γλυφάδας, στην Αλ. Παναγούλη, υπάρχουν δύο ολοκαίνουργια γήπεδα προδιαγραφών FIFA, έτοιμα να φιλοξενήσουν σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις αξιώσεων αλλά και τις προπονήσεις παικτών κάθε ηλικίας.

Η ανακατασκευή του χώρου ξεκίνησε αμέσως μόλις τελείωσαν οι εκδηλώσεις του καλοκαιρινού φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας και τώρα «θα δείτε παιδιά, εφήβους και μεγαλύτερους να τρέχουν, να παθιάζονται και να απολαμβάνουν το παιχνίδι σαν να παίζουν στον τελικό του Champions League. Αυτό είναι που μας δίνει και τη μεγαλύτερη χαρά, να βλέπουμε τον ενθουσιασμό και τα χαμόγελα στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων που απολαμβάνουν τις ριζικά ανανεωμένες εγκαταστάσεις» τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Θα το διαπιστώσετε με μία μόνο βόλτα στο ολοκαίνουργιο 1ο Δημοτικό Στάδιο της Γλυφάδας. «Δημιουργήσαμε, μετά από τεράστια προσπάθεια, δύο γήπεδα ποδοσφαίρου εκεί που υπήρχε ένα, έναν υπερσύγχρονο αθλητικό χώρο εκεί που υπήρχε ένας παλιός. Αξιοποιώντας δηλαδή κάθε σπιθαμή του δημοτικού χώρου αυτού, φτιάξαμε δύο ολοκαίνουργια γήπεδα ποδοσφαίρου, με τις διαστάσεις και τις προδιαγραφές της FIFA, εκεί που μέχρι πρόσφατα υπήρχε ένα γήπεδο» προσθέτει ο δήμαρχος.

Πίσω από τις ατελείωτες ώρες δουλειάς βρίσκεται ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού, τ. Αντιδήμαρχος Περικλής Δορκοφίκης, ο οποίος δήλωσε πως «Η κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων στην πόλη μας για τα παιδιά μας και για όσους νιώθουν νέοι είναι για εμάς προτεραιότητα. Ο αθλητισμός δίνει ζωή. Από το αποτέλεσμα που έχουμε τώρα, ύστερα από δύο χρόνια δουλειάς, αντλούμε κουράγιο και δύναμη. Συνεχίζουμε».

Σύντομα ο Δήμος Γλυφάδας θα ανακοινώσει τον τρόπο με τον οποίο οι δημότες και οι κάτοικοι της πόλης θα μπορούν να κάνουν κράτηση δωρεάν για τις διαθέσιμες ώρες των γηπέδων, για να παίξουν ποδόσφαιρο με τους φίλους και την παρέα τους. Η ζωή στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα.

 

Γλυφάδα: Φωτογραφίες από τα δύο νέα ποδοσφαιρικά γήπεδα προδιαγραφών FIFA

gipedo_glyfada2.jpg

gipedo_glyfada4.jpg

gipedo_glyfada5.jpg

gipedo_glyfada.jpg

gipedo_glyfada1.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ