- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Εμβολιάζει τους αστέγους του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης ο δήμος Αθηναίων σε μία τεράστια δράση.
Σημαντικό είναι το ποσοστό εμβολιασμού των φιλοξενουμένων του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου, το 68% των φιλοξενουμένων του Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων έχουν ήδη λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου και 60% είναι πλήρως εμβολιασμένοι, το 60% των φιλοξενουμένων του Υπνωτηρίου έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση, ενώ το ποσοστό εμβολιασμού στην Εστία των Αθηνών φτάνει το 50%.
Το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων, μία από τις μεγαλύτερες σύγχρονες δομές και με εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να φιλοξενήσει ως και 400 αστέγους, παρέχοντας σε καθημερινή βάση ασφαλή στέγη, τροφή, νερό αλλά και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε κάθε άνθρωπο που ζει στον δρόμο και αισθάνεται μόνος. «Για όλους εμάς στον δήμο Αθηναίων η μέριμνα και φροντίδα των ανθρώπων, που είτε από ανάγκη είτε και από επιλογή ζουν στο δρόμο, δεν είναι μια ακόμη "κοινωνική δράση". Είναι η πεμπτουσία της αποστολής της τοπικής αυτοδιοίκησης» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι μεγάλοι οδικοί άξονες βρίσκονται στα όριά τους, σύμφωνα με τον συγκοινωνιολόγο
Δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6 έως 12 ετών από τον ΟΠΑΝΔΑ σε πέντε Κέντρα Μάθησης
Το νέο ραντεβού για το πάρτι της ΑTHENS VOICE και του VOICE RADIO στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο
Τα θετικά και τα αρνητικά της πρωτεύουσας
Κάτι μου προκαλούν τα πεθαμένα σινεμά, ένα σφίξιμο παράξενο και βαθύ
Παραδόθηκε το έργο που σχεδίασε η Ελευθερία Ντεκώ
Ένα διαφορετικό πρωινό με την ενέργεια της Protergia, καφέ από τον Jacobs, μουσική, δώρα πολύ καλή διάθεση
Στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων η εκδήλωση για τις βιώσιμες μετακινήσεις - Ελεύθερη είσοδος
Μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς
Ορίζοντας ολοκλήρωσης το 2029
Oι ηλεκτρικοί «κυνηγοί» θα καθαρίζουν και γκράφιτι
Όλες οι πληροφορίες για τη διοργάνωση του Δήμου Αθηναίων και της Πρωτοβουλίας Αθήνα21
Περισσότεροι από 25.000 χρήστες την έχουν ήδη «κατεβάσει»
Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων για τις δημοτικές υποδομές φόρτισης
Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στην Ακαδημίας 78, υποδέχεται το κοινό από τις 18:30, με μια βραδιά αφιερωμένη στο παιχνίδι, την παρέα και τη διασκέδαση.
Ένα παγκάκι που αλλάζει την οπτική που βλέπουμε την πόλη
Ένας κόσμος κρυμμένος πίσω από τις προσόψεις των παλιών σπιτιών, εκεί όπου κινούνταν οι οικιακές εργάτριες και αποτυπωνόταν ο κοινωνικός διαχωρισμός μιας άλλης εποχής
Ραντεβού την 1η Οκτωβρίου, από τις 09:00 έως τις 11:00. Καφές στο χέρι, live μουσική και ενέργεια στο φουλ.
Η πρωτεύουσα αποκτά τη δική της ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης φορτιστών
Η καθημερινή ζωή της παλιάς Αθήνας μέσα από τους πλανόδιους επαγγελματίες, τις φωνές, τα επαγγέλματα και τις μικρές ιστορίες των δρόμων της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.