Life in Athens

Αθήνα South Coast: Το αιώνιο καλοκαίρι του Νότου

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στα Νότια Προάστια από την ATHENS VOICE και το Nou-Pou.gr

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνθρωποι που κάνουν βουτιά στη θάλασσα - Εξώφυλλο της ATHENS VOICE

Η ATHENS VOICE και το Nou-Pou.gr συνεργάζονται σε ένα τεύχος αφιερωμένο στα Νότια Προάστια και όσα αξίζει να ανακαλύψεις το φετινό καλοκαίρι.

Η πρώτη free press εφημερίδα της Αθήνας, η ATHENS VOICE, και το Νο 1 site για τη ζωή στη νότια πλευρά της πόλης, το Nou-Pou.gr δίνουν το φετινό καλοκαίρι ραντεβού στην παραλιακή με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Αθήνα South Coast: Το αιώνιο καλοκαίρι του Νότου

Οι locals, οι μυθικές παραλίες, τα μυστικά της αθηναϊκής croisette, τα μεγάλα έργα που αλλάζουν το τοπίο, τα δημοφιλή στέκια, η αίγλη των 60s, η αστική essence στα νότια, οι ιστορίες όμορφων ανθρώπων.

Πώς ζουν οι Νότιοι το Καλοκαίρι; Πού μπορείς να κάνεις ένα city break ρίχνοντας μία σύντομη βουτιά; Ποιες είναι οι συντεταγμένες που αξίζει να ακολουθήσεις για ένα road trip στις οργανωμένες παραλίες των Νοτίων Προαστίων; Υπάρχουν κρυφά σημεία και πού θα τα βρεις; Τι συμβαίνει στην «Coastal Athens»;

Σε ένα αφιερωματικό τεύχος 96 σελίδων, 7 κάτοικοι των νοτίων προαστίων φωτογραφίζονται και μιλούν για το «νησί» της πόλης. Ένα φωτογραφικό summer slideshow αποτυπώνει την αύρα και την ανανέωση που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ένας ολοκληρωμένος οδηγός ξεναγεί στις βεράντες με θέα το απέραντο γαλάζιο, τα εστιατόρια στην άμμο, τους δημοφιλείς σεφ, τα επικά cocktails, τα αξέχαστα πιάτα, τα παγωτά που αξίζουν, τις ατελείωτες βόλτες που σε περιμένουν στον ήλιο του Νότου. Αναζητήστε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σε μεγάλο τιράζ και ανακαλύψτε (ξανά) τα Νότια Προάστια. Εκεί που το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ