Life in Athens

Μπακογιάννης: Τα άκουσα κανονικά και παραδέχομαι το λάθος (video)

Η απολογητική του ανάρτηση στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Μπακογιάννης απάντησε στην κριτική για τη «νέα» πλατεία Ομονοίας
Κώστας Μπακογιάννης απάντησε στην κριτική για τη «νέα» πλατεία Ομονοίας ©EUROKINNISSI

Απάντηση στην κριτική για το συνωστισμό κατά το άνοιγμα της πλατείας Ομονοίας έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε μέσω βίντεο στο Facebook για την κριτική που δέχτηκε σχετικά με τον συνωστισμό κατά το χθεσινό άνοιγμα της «νέας» πλατείας της Ομόνοιας. Ο δήμαρχος Αθηναίων συνόδευσε το βίντεό του με την λεζάντα: «Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος». Παράλληλα όμως, έδωσε διευκρινίσεις για όσα έγιναν χθες βράδυ στην πλατεία.

Στην ανάρτησή του μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «δεν έγινε καμία φιέστα, δεν έγιναν εγκαίνια, δεν απευθύναμε προσκλήσεις, δεν δημοσιοποιήσαμε καν την ώρα που θα λειτουργήσει το συντριβάνι».

Επιπλέον, όπως είπε, «εγώ ο ίδιος πήγα για μερικά λεπτά, για να δω το συντριβάνι. Από εκεί και πέρα ήταν εκεί και η ελληνική και η δημοτική αστυνομία. Μάλιστα η δημοτική αστυνομία είχε πάρει και τα μεγάφωνα και φώναζε στον κόσμο να κρατήσει αποστάσεις».

«Ήρθε παραπάνω κόσμος από ότι το περιμέναμε. Περνούν χιλιάδες κάθε μέρα από την πλατεία και για αυτό το λόγο ο κόσμος ένιωσε την ανάγκη να έρθει να τη δει». Ο δήμαρχος Αθηναίων τέλος, έστειλε μήνυμα για το μέλλον λέγοντας ότι ελπίζει «η Ομόνοια να γίνει ένα μέρος χαρούμενων συνωστισμών».

Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος.

Posted by Κώστας Μπακογιάννης on Friday, May 15, 2020

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ