Life in Athens

Τι θα δεις, τι θα ακούσεις και πού θα αράξεις αυτή την εβδομάδα

Netflix, σινεμά, συναυλίες και φεστιβάλ που θα κάνουν αυτήν την εβδομάδα στην Αθήνα, λίγο καλύτερη

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mv5bm2jjzgvlzmetndcwyi00nzrjlwexnzcty2zmyzvjnzm2mzixxkeyxkfqcgdeqxvynzg0odmwndg._v1_sy1000_cr0016541000_al_.jpg
Η «Ιστορία Γάμου» από τις 6 Δεκεμβρίου έρχεται στο Netflix

Netflix, σινεμά, συναυλίες και ό,τι άλλο μπορείς να παρακολουθήσεις αυτή την εβδομάδα στην πόλη.

Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου αποτελεί παρελθόν και μετά τα πρώτα πραγματικά καλά κρύα, όλα δείχνουν ότι κατευθυνόμαστε στη σωστή κατεύθυνση για τα Χριστούγεννα! Η πόλη φωτίζεται, οι περισσότεροι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα τον Ιρλανδό και (ξανα)τρελαθήκαμε με ΝτεΝίρο, Αλ Πατσίνο και Πέσι και ετοιμαζόμαστε για άλλες 7 ημέρες θεάματος. Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, η Αθήνα είναι γεμάτη ευκαιρίες κάθε εβδομάδα. Τα events δεν τελειώνουν ποτέ, όπως ακριβώς και τα δεδομένα που προσφέρει το WIND ONE. Ας τσεκάρουμε μερικά από τα must της εβδομάδας που έρχεται ξεκινώντας όπως πάντα από Netflix και σινεμά.

Ιστορία Γάμου
Το διεισδυτικό και συμπονετικό πορτρέτο της διάλυσης ενός γάμου και μιας οικογένειας που θέλει να παραμείνει ενωμένη. Από τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη Νόα Μπάουμπακ. Πρωταγωνιστούν οι Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ, Λόρα Ντερν, Άλαν Άλντα και Ρέι Λιότα.

Ιστορία Γάμου | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Η ταινία ακολούθησε τη συνταγή του Ιρλανδού και ενώ βρίσκεται στη μεγάλη οθόνη από τις 28 Νοεμβρίου, στις 6 του Δεκέμβρη κάνει πρεμιέρα και στο Netflix. Καλοριφέρ, πάπλωμα και… Σκάρλετ Γιόχανσον συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για Insta story. Όπου και αν βρίσκεσαι, το WIND ONE σου δίνει τα απεριόριστα data που χρειάζεσαι!

Σπίτι για τα Χριστούγεννα
Γνωρίζαμε από τα προηγούμενα χρόνια ότι Χριστούγεννα και Netflix πάνε μαζί και φέτος τον Δεκέμβρη η αγαπημένη πλατφόρμα μας επιβεβαιώνει ξανά. Τι συμβαίνει όμως στο «Σπίτι για τα Χριστούγεννα»;

Σπίτι για τα Χριστούγεννα | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Όλοι οι άλλοι έχουν βρει τον έρωτα, έχουν γίνει ζευγάρια και είναι τώρα έτοιμοι να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με οικογενειακά δείπνα. Όλοι, εκτός από τη Γιοχάνε. Θέλοντας να απομακρύνει όσους κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις για τα ερωτικά της, η Γιοχάνε ξεκινά να βρει το ιδανικό ταίρι για τα Χριστούγεννα.

21 Γέφυρες
Η ταινία ακολουθεί έναν ατιμασμένο ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που έχει μια ευκαιρία για λύτρωση. Όταν «ρίχνεται» σε ένα ανθρωποκυνηγητό για να πιάσει ένα δολοφόνο, αρχίζει να ανακαλύπτει μια τεράστια συνομωσία που ενώνει τους συναδέλφους του με μια εγκληματική αυτοκρατορία.

21 Bridges / 21 Γέφυρες

Πρέπει να αποφασίσει ποιον κυνηγάει και ποιος τον κυνηγάει. Κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού, το Μανχάταν είναι εντελώς αποκλεισμένο για πρώτη φορά, ακόμα και οι 21 γέφυρές του. Ο «Μαύρος Πάνθηρας» (Τσάντγουικ Μπόουζμαν ) σε μία δυνατή αστυνομική περιπέτεια από τους παραγωγούς του «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη».


Η θεατρική πρόταση της εβδομάδας

Άνθρωποι και Ποντίκια
Ο σκηνοθετικός ρεαλισμός του Βασίλη Μπισμπίκη έκανε το θεατρόφιλο κοινό να μιλά με διθυράμβους για τα «ποντίκια» του. Φέτος, η εμπειρία συνεχίζεται και μαζί με αυτήν και τα sold outs στον Πολυχώρο Cartel.

anthropoi_pontikia_3.jpg

Τα lives της πόλης

Διονύσης Σαββόπουλος, Στο Άλσος
«Στο Woodstock εγώ - ήμουν εδώ»: Ένα αφιέρωμα -50 χρόνια μετά- σε εκείνες τις τρεις μέρες μουσικής και ειρήνης που σφράγισαν μια γενιά. Eμβληματικά τραγούδια από το Woodstock, ενώνονται με τα τραγούδια που συνέθεσε και ηχογράφησε εκείνη την εποχή ο Διονύσης Σαββόπουλος και σε συνδυασμό με την υπέροχη ατμόσφαιρα του Άλσους στο Πεδίον του Άρεως, συνθέτουν μια διαφορετική εποχή. Τα Σάββατα ανήκουν (ξανά) στον αγαπημένο Νιόνιο!

Ρένα Μόρφη, στο Πειραιώς 131
Η Ρένα Μόρφη λίγο μετά το κινηματογραφικό της ντεμπούτο για την ταινία Φαντασία του Αλέξη Καρδαρά, όπου έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Φωτεινής, συνεχίζει τις παραστάσεις της στο Πειραιώς 131 για 4 ακόμα Σάββατα 7, 14, 21 και 28 Δεκεμβρίου.

Ρένα Μόρφη - Σε Έλεγα Αγάπη Μου (Official Lyric Video)

Η Ρένα Μόρφη θα τραγουδήσει τις επιτυχίες της «Όταν σου χορεύω», «Αμάντο μίο» , «Θ’ ανέβω να σε βρω», θα παρουσιάσει τα τραγούδια του νέου της δίσκου που θα κυκλοφορήσει αρχές του νέου χρόνου και θα μας ξεσηκώσει, όπως μόνο αυτή ξέρει , με τις μοναδικές διασκευές κλασσικών λαϊκών και latin τραγουδιών.


Και από Φεστιβάλ τι έχει η Αθήνα;

Φεστιβάλ Αιθιοπικής Κουλτούρας, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Μετά το περυσινό sold-out event στην Κυψέλη, φέτος το Φεστιβάλ Αιθιοπικής Κουλτούρας είναι διήμερο, με ακόμη πιο πλούσιο πρόγραμμα: μουσική, χορός, αιθιοπικός καφές, (hot&spicy) αιθιοπικό φαγητό, δώρα και αντικείμενα, σεμινάρια αιθιοπικής κουζίνας, dj, θεατρικά δρώμενα και παιχνίδια και το απαραίτητο fashion show που ξεσηκώνει τον κόσμο κι ανάβει φωτιές.

75472820_102607457873490_432899198396923904_o.jpg

Τα δώρα πλούσια και ένας από τους ομορφότερους λαούς του κόσμου μας περιμένουν στις 7 και 8 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, επί της Φωκίωνος Νέγρη για μια διαφορετική εμπειρία σε όλα τα επίπεδα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ