Life in Athens

Τα πιο «Σπουδαία Events» ξεκινούν στην Αθήνα

Μία πρωτότυπη start up για έναν καλύτερο κόσμο. Μία σειρά συναυλιών και εκδηλώσεων όπου το κοινό επιλέγει ποιον φορέα θα ενισχύσουν τα έσοδα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπουδαία Events, Χρήστος Πανοηλίας, Χάρης Ασλανίδης
Χρήστος Πανοηλίας, Χάρης Ασλανίδης

Τα «Σπουδαία Events» σε καλούν στην πλατφόρμα τους για να ψηφίσεις για ποιο λόγο θα ήθελες να γίνει η επόμενη συναυλία υποστήριξης.

Σε αγγίζει το θέμα της γυναικείας κακοποίησης; Θα ήθελες οι άστεγοι να τυγχάνουν καλύτερης περίθαλψης και συνθηκών διαβίωσης; Θα σου άρεσε να είχε η Αθήνα πιο καθαρές παραλίες; Θα σε ενδιέφερε να ενισχύσεις παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους; Ίσως να βοηθήσεις άτομα με τυφλότητα και πρόσθετες αναπηρίες να έχουν μία πιο αξιοπρεπή διαβίωση; Πώς θα σου φαινόταν αν περισσότερα αδέσποτα σκυλάκια στειρώνονται, εμβολιάζονται και βρίσκουν πιο εύκολα ένα ζεστό σπίτι και θαλπωρή;

«Σπουδαία Events»

Αυτό ακριβώς ρωτάνε τα «Σπουδαία Events» και σε καλούν στην πλατφόρμα τους για να ψηφίσεις για ποιο λόγο θα ήθελες να γίνει η επόμενη συναυλία υποστήριξης. Μέσα στην δύσκολη ελληνική πραγματικότητα, μία παρέα νέων παιδιών αποφάσισε να ξεκινήσει μία σειρά συναυλιών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που αποκλειστικό σκοπό έχει να υποστηρίξει σημαντικές δράσεις.

Τι είναι τα Σπουδαία Events?

Τι είναι τα Σπουδαία Events
Πρόκειται για μία σειρά από συναυλίες και πολιτιστικά δρώμενα που σκοπό έχουν τη χρηματοδότηση και την επικοινωνιακή στήριξη δράσεων που εμπνέουν και συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Οι δράσεις που θα χρηματοδοτηθούν, επιλέγονται αποκλειστικά από το κοινό, μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας στο διαδίκτυο.

Ενημερωθείτε για τις δράσεις και ψηφίστε εδώ (Η ψηφοφορία κλείνει στις 25 Οκτωβρίου 2019 στις 23.59)

 

Συνεργαζόμενες NGOs για την πρώτη ψηφοφορία

  1. Praksis
  2. Dogs' Voice
  3. ΑμΚΕ Καρκινάκι
  4. Διοτίμα - Κέντρο Γυναικείων Ερευνών και Μελετών
  5. Αμυμώνη Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες
  6. Εναλεία

Ένας καλύτερος κόσμος είναι στο χέρι όλων μας. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα λεπτό για να επιλέξει ο καθένας τι είναι πραγματικά σπουδαίο σε αυτή τη ζωή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site, τη Facebook Page ή επικοινωνήστε στο info@Spoudaia.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ