Life in Athens

Στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου θα ζήσεις την πιο horror βραδιά

DJ sets, make-up special effects, παιχνίδια ρόλων, προβολές και πολλές ακόμα εκπλήξεις

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
letsbelatevmf2.jpg
Let's be late © ΒΜΦ

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων λέει «Let’s be late» και ετοιμάζει το 3ο late night event που αναμένεται να είναι το πιο… φοβερό της χρονιάς!

Μπορεί το αμερικανικό Halloween να είναι στις 31 Οκτωβρίου, αλλά στην Αθήνα θα το γιορτάσουμε μία νύχτα αργότερα. Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου θα ανοίξει τις πόρτες του στις 9 το βράδυ της 1η Νοεμβρίου, ώστε να μας χαρίσει την πιο horror νύχτα της ζωής μας.

letsbelatevmf.jpg
Let's be late © ΒΜΦ


Με βασικό σύνθημα το «Let’s be late» για τρίτη χρονιά, το παλιό εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας στην Τεχνόπολη θα γεμίσει με DJ sets, make-up special effects, παιχνίδια ρόλων, προβολές και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Συναυτουργοί του Μουσείου: το British Council και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με το πρώτο να αναλαμβάνει τη μουσική και το δεύτερο την μεταμόρφωσή μας στους πιο τρομαχτικούς εαυτούς μας.

Πώς; Η βραδιά θα ντυθεί ηχητικά από το ανανεωμένο Selector, τη διεθνή ραδιοφωνική εκπομπή του British Council. Σε αυτό θα βοηθήσει μία δυνατή μουσική παρουσία, η διάσημη DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Jamz Supernova, που βρίσκεται στην κορυφή των νέων ονομάτων της Βρετανίας και ιδιαίτερα του Λονδίνου, βάζοντας στο επίκεντρο τα club sounds. Το μουσικό ζέσταμά μας, όμως, θα ξεκινήσει νωρίτερα με τον Athens Voice Radio 102,5 και τα «τρομερά» κομμάτια του Στέφανου Τσιτσόπουλου, που θα καταλάβει τα decks.

letsbelatevmf2.jpg
Let's be late © ΒΜΦ


Από την άλλη, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα φέρει στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου την ομάδα make-up artists του. Αυτή θα βρίσκεται στο ανατριχιαστικό Make Up Station της και θα αναλάβει να βγάλει στην επιφάνεια την πιο σκοτεινή μας πλευρά, με βασικές πηγές έμπνευσης horror characters και την Día de los muertos.

Αν είσαι από τους πιο τολμηρούς, το Μουσείο μαζί με την ομάδα LARP Project: Athens έχει ετοιμάσει το πιο τρομαχτικό παιχνίδι ρόλων. Πιστεύεις στο Κόσμο των Νεκρών; Τότε ετοιμάσου να ξεφύγεις από αυτόν. Αν πάλι το θάρρος δεν είναι το βασικό σου προσόν, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, αφού εσύ μπορείς να μπεις στο σκοτεινό κλίμα απλά και μόνο παρακολουθώντας τις horror ταινίες εποχής που θα παίζονται παράλληλα. Ναι, είναι αλήθεια! Και το Horrorant Film Festival θα είναι εκεί!

Μάζεψε, λοιπόν, όλη σου την τόλμη και το βράδυ εκείνης της Παρασκευής τρέχα στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου. Ετοιμάσου για την πιο διασκεδαστική, αλλά και τρομαχτική νύχτα της χρονιάς και μην αγχωθείς για το πόσο αργά πήγε η ώρα.

letsbelate_horrorafterdark_poster_b.jpg


Περισσότερες Πληροφορίες:

Πότε: Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019
Ώρες διεξαγωγής: από τις 21:00
Πού: Παλαιοί Φούρνοι, Κεντρική αυλή
Είσοδος: 5€

Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα 18 ετών και άνω.

Εισιτήρια:



#20yrsTECHNOPOLIS
#LetsbeLate
#IndustrialGasMuseum
#my_igm

300x100-gif.gif

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ