Life in Athens

Δες το tour που έζησε η επίσημη ομάδα της DC Shoes στην Αθήνα

4 κορυφαίοι skaters τσούλησαν στην πόλη και έφυγαν εντυπωσιασμένοι

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
DC TAKES GREECE TOUR: Oaka Skate Park Demo in Athens.

Η ομάδα της DC Shoes βρέθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, το απόγευμα της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου, και την αμέσως επόμενη έκανε επίδειξη skate στο Skatepark του ΟΑΚΑ, αφού είχε προηγηθεί ένα μοναδικό ραντεβού: oι Cyril Jackson, Antony Lopez, Dani Jenks, Joseff Scott υπέγραψαν αυτόγραφα στο #QuiksilverStore στο The Mall Athens και στη συνέχεια έκαναν skate μαζί με τους skaters της πόλης σε ένα μοναδικό event με tricks, διαγωνισμούς και super vibes.

dcskatedemo_lepublic_athens_150918_kevinmetallier.jpg


Το demo στο Skatepark του ΟΑΚΑ έδωσε όμορφη ενέργεια σε όλους όσους έδωσαν το παρών με αποτέλεσμα το hype να κάνει τους πάντες να εκτελούν κόλπα με στιλ ο ένας μετά τον άλλον. Πόσο ωραία εικόνα! Τα άτομα που έσπευσαν με τις σανίδες τους ήταν πολλά και τέτοιες εμπειρίες βοηθούν  όλους τους skaters εκεί έξω να καταλάβουν ότι όλα αυτά τα παιδιά που θαυμάζουν, όπως κάναμε και εμείς παλαιότερα, στο τέλος της μέρας είναι άνθρωποι σαν εμάς!

dcteam04_signing_150918_kevinmetallier.jpg

Την Κυριακή το απόγευμα, το team βρέθηκε στο πάρτι της DC Shoes στο Latraac Bar. Στη ράμπα που υπάρχει μέσα στο μπαρ, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα για να διασκεδάσουν αλλά και για να παρακολουθήσουν τη δράση. Τις επόμενες ημέρες η ομάδα της DC επισκέφτηκε δημοφιλή skateshop της πόλης, το Slut Βoardshop και το Sublime.

dcparty_latraac02_athens_160918_kevinmetallier.jpg

Τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού; H Αθήνα και τα street spots της. Η ομάδα της DC Shoes πέρασε τις τελευταίες 3 ημέρες έξω στον δρόμο, αναζητώντας skate spots, με τη βοήθεια locals και παιδιών, προκειμένου να φιλμάρει και να συγκεντρώσει βίντεο υλικό για το επόμενο video project της DC Shoes. Όπως φαίνεται η DC Shoes θα επισκεφτεί ξανά την Αθήνα, με την πρώτη ευκαιρία, μετά από αυτή την εμπειρία. #yoursforthetaking-δείτε τι συνέβη παρακάτω.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ