Life in Athens

Good Stuff - Γιώργος Παπαδημητρίου

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 275
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
3508-9102.jpg

Είναι 21 χρόνων, κατάγεται από τη Χαλκίδα και τα τελευταία 2 χρόνια ζει στην Αθήνα. Ήρθε εδώ για το skate, αλλά και για να παρακολουθήσει τη Σχολή του στον τομέα του μάρκετινγκ. Είναι ένας ταλαντούχος skater με ιδιαίτερο στιλ πάνω στη σανίδα. Όλοι περιμένουμε να δούμε το part του στο νέο skate video “Borrowed tine” που θα βγει από το Flipside. H Α.V. τού ζήτησε να απαντήσει στις ερωτήσεις της.

Τι σε ενοχλεί περισσότερο στη σκηνή του skate; Οι άσχετοι που μπαίνουν στη σκηνή και νομίζουν ότι είναι σχετικοί.

Πώς σου φαίνεται η δημιουργία μιας νέας ελληνικής skate εταιρείας; Πολύ καλή ιδέα, ειδικά όταν ξέρουμε ότι πίσω απ’ αυτήν βρίσκονται skaters. Ελπίζω να πάει καλά.

Τα ελαττώματά σου; Τρώω τα νύχια μου, και ανεβοκατεβαίνει η ψυχολογία μου.

Ποια η γνώμη σου για τα άσχετα skateparks που ξεφυτρώνουν εδώ κι εκεί; Πίσω απ’ όλη αυτή την ιστορία κρύβεται μόνο το οικονομικό κέρδος, γι’ αυτό και λάθος άνθρωποι αναθέτουν σε λάθος ανθρώπους να κατασκευάσουν χάλια πάρκα.

Αγαπημένη πόλη της επαρχίας; Η Θεσσαλονίκη, γιατί έχει πολλά spots και καλούς φίλους, και φυσικά η Χαλκίδα, γιατί είναι το σπίτι μου αλλά και γιατί διαθέτει το μοναδικό σωστό skate park.

Τι θα δούμε από εσένα στο νέο βίντεο του Flipside; Ένα part με καθαρά κόλπα και στιλ και μια προσπάθεια να γίνω όλο και καλύτερος πάνω στη σανίδα μου. Ελπίζω να αρέσει σε όσους το δουν.

5ο sports show & fashion

To 5ο Sports Show & Fashion θα διαρκέσει 4 μέρες (15-18/10) γεμάτες δράση και προτάσεις για μόδα, άθληση, φυσική δραστηριότητα, lifestyle, fitness και ψυχαγωγία. Και, φυσικά, κάθε νέο που αφορά σε sport & street wear, όργανα γυμναστικής, board sports και extreme sports, αθλητικά είδη και αξεσουάρ, ποδήλατα, μηχανοκίνητο αθλητισμό και προϊόντα διατροφής. Μαζί, fashion shows, συναυλίες αλλά και τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ, βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών.

Skate and the City

2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα skateboarding

Αναβλήθηκε λόγω εκλογών, αλλά επιτέλους γίνεται. Το Σάββατο 17/10 λοιπόν θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα skateboard “Skate and the city” στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην δυτικό αεροδρόμιο Ελληνικού) στο πλαίσιο της έκθεσης 5o Sports Show and Fashion. Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 3 το μεσημέρι με τον προκριματικό γύρο και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα με την έναρξη του τελικού. Μην ξεχνάμε ότι ο διαγωνισμός είναι best trick σε πρωτότυπες κατασκευές εμπνευσμένες από την παγκόσμια μέρα χωρίς αυτοκίνητο, με τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας αποφασισμένους να επιδείξουν πόσο έχει εξελιχθεί το επίπεδο στη χώρα μας.

Το highlight της ημέρας είναι οι καλεσμένοι του event, δηλαδή οι επαγγελματίες αθλητές της Jart skateboards, ο Bastien Salabanzi (παγκόσμιος πρωταθλητής), ο Evan Rivado και ο Eero Antilla, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας τους θα κάνουν στάση στην Αθήνα, θα χαρίσουν ένα demo και θα υπογράψουν αυτόγραφα μιλώντας με όλους. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα events της Ελλάδας και αναμένονται επισκέπτες από κάθε σημείο της χώρας. Θα δοθούν μεγάλα χρηματικά βραβεία στους νικητές, ενώ οι υπόλοιποι θα απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα. Την επομένη μέρα 18/10 στο εσωτερικό μέρος της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και τελικοί του Battle of Color (κατά τις 3 μ.μ.). Κι εδώ αναμένεται μεγάλη μάχη για να αναδειχτεί ο ένας και μοναδικός νικητής που θα αποκτήσει μεγάλο χρηματικό βραβείο. Περίπτερο στο χώρο θα έχει και το SOUL, το μηνιαίο περιοδικό της ATHENS VOICE. Τα λέμε εκεί! 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ