Life in Athens

Ο CJ Collins είναι μόλις 13 χρονών…

Και όμως, τα κόλπα του στο skateboarding κάνουν τα βίντεο του να σκίζουν

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
344600-716191.jpg

O CJ Collins κατάγεται από την Victoville της Καλιφόρνιας και γεννήθηκε το 2003. Η τόσο μικρή του ηλικία όμως δεν το εμπόδισε, από τη στιγμή που έπιασε το πρώτο του σανιδάκι, να ξεδιπλώσει ένα απίστευτο ταλέντο και μια μοναδική τεχνική και μάλιστα σ ένα από τα πιο δύσκολα τερέν του skateboarding, στο Bowl riding. Πότε πρόλαβε να αποκτήσει τόση ωριμότητα και δύναμη πάνω στη σανίδα, τρομάζω ποιο θα είναι το επίπεδό του στα 23! Πραγματικά, όταν βλέπεις τα βίντεο του μικρού CJ  και παρατηρείς τον τρόπο που κάνει skate και το πόσο άνετα πιλοτάρει το σανίδι του μένεις με το στόμα ανοικτό. Είναι μόλις δεκατριών και όμως με αυτό το τεράστιο ταλέντο μπορεί να τον κατατάξουν κάποιοι στην κατηγορία των «προικισμένων skateboarders», δίπλα σε ονόματα μυθικά όπως ο Danny Way, ο Guy Mariano, ο Tony Hawk, ο Grand Taylor κλπ, skaters όλοι που είδαν την αναγνώριση να έρχεται από πολύ μικρή ηλικία.

Βέβαια δεν λέμε ότι ο μικρός αναγκαστικά θα ακολουθήσει το θρίαμβο των προαναφερθέντων, όμως υπάρχουν άπειρες πιθανότητες να συμβεί. Ο σπόρος σχεδόν «το γλεντάει» κάθε φορά που κατεβαίνει στα Bowls που όλοι όσοι ασχολούμαστε με το skateboarding ξέρουμε πόσο σκληρά και δύσκολα τερέν είναι. O CJ προσωπικά μού θυμίζει την περίπτωση του Daan van der Linden (Euro Bird) που μέσα σε μια πενταετία κατάφερε να γίνει επαγγελματίας. Ο CJ έχει ήδη ενταχτεί στο χώρο του professional skateboarding αφού είναι team mate με τον Dann. Η νέα γενιά γράφει τη δική της ιστορία και ετοιμάζεται φουλ να δείξει τι αξίζει και επισήμως στους Ολυμπιακούς του 2020.

Τα παρακάτω βίντεο θα σας πείσουν περισσότερο για το ταλέντο του CJ. Ο μικρός υπόσχεται πολλά και, πού ξέρεις, μια μέρα μπορεί να γίνει και Ολυμπιονίκης... Respect to Youth!

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ