Life in Athens

Κώστας Μάνδυλας: ένας skater που έγινε filmmaker

Ένα βιογραφικό γεμάτο ιδέες και δημιουργία

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
340762-708764.jpg

Γνωρίζω τον Κώστα τα τελευταία 20 χρόνια. Ενταχτήκαμε σχεδόν την ίδια χρονιά στον κόσμο του skateboarding, τσουλώντας στους δρόμους της Αθήνας. Λίγο αργότερα, καθώς το πρωτοεμφανιζόμενο κύμα της ελληνικής rap σκηνής κέρδιζε οπαδούς, μάγεψε φυσικά και εμάς. Έτσι γνωρίσαμε το graffiti. Την περίοδο του 1993 ήταν πολύ μπροστά κάποιος από την παρέα σου να έχει κάμερα κι ο Κώστας ήταν ένας από τους εκλεκτούς. Θυμάμαι που τραβούσαμε καθημερινά τα πρώτα μας skate κόλπα στην πλατεία Θεάτρου ή ένα βραδινό paint session σε κάποιο σημείο της Αθήνας. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν να αγοράσουμε κασέτες για να απαθανατίσουμε τα μοναδικά live των Τerror x Crew…

Κώστας Μανδυλάς

Σήμερα ο Κώστας είναι επαγγελματίας filmmaker με ένα βιογραφικό γεμάτο ιδέες και δημιουργία, καλύπτοντας όλα τα επίπεδα: ντοκιμαντέρ, σινεμά, skateboarding videos, on line skateboarding εκπομπές, βιντεοκλίπ, διαφήμιση κ.ά. Το όραμα ξεκίνησε από το skateboarding. Μεγαλώνοντας με αυτό, ο Κώστας άνοιξε τα φτερά του μεταφέροντας το κινηματογραφικό του μάτι σε όλα τα πεδία.

Αναμένουμε για τη νέα του skateboarding δουλειά με την ονομασία «3 Flavors». Παίρνουν μέρος οι Μάνος Κυριακούσης, Νέστορας Χαριτονίδης, Θοδωρής Χάλαρης και πολλοί ακόμα από την αθηναϊκή και ευρωπαϊκή σκηνή του skateboarding.

Κώστας Μανδυλάς

Μάνος Κυριακούσης

SKATEBOARDING SETS EVERY SINGLE TREND OUT THERE RIGΗT NOW!

www.kostasmandilas.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ