Life in Athens

5 golden years of true love

 Οι σημαντικότερες ελληνικές skateboarding βίντεο παραγωγές των τελευταίων 5 χρόνων

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319965-629083.jpg

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο σημαντικό κομμάτι είναι η βίντεο παραγωγή για τον κόσμο του skateboarding; Έχετε αναρωτηθεί πόσο κόπο και χρόνο χρειάζεται μια ταινία για να πραγματοποιηθεί, μέχρι να φτάσει η μέρα της πρεμιέρας; Το πόσο μεγάλο είναι το ανθρώπινο δυναμικό που δουλεύει πίσω από τις κάμερες για να ολοκληρωθεί ένα νέο βίντεο, θα κριθεί θετικά ή αρνητικά από τους καλοθελητές αλλά δεν έχει σημασία. Ο στόχος είναι να γίνει χωρίς να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί, μπλεξίματα με τις αρχές, τσακωμοί, κακές καιρικές συνθήκες, απώλειες εξοπλισμού κ.ά.

Σίγουρα την τελευταία πενταετία θα έχετε παρατηρήσει ότι η ελληνική skateboarding βίντεο παραγωγή έχει εκτοξευτεί στα ύψη σε όλα τα επίπεδα… Τη χρυσή εποχή της Ελλάδας που το skateboarding ανθούσε υπήρξαν βίντεο παραγωγές που έχουν αφήσει το στίγμα τους, αλλά δεν είχαν το ίδιο ύφος με τις σημερινές…

Ίσως να έκανε καλό που τα πράγματα στένεψαν, όχι ότι μπορούσες ποτέ να ζήσεις από το skateboarding στη χώρα μας, αλλά, ναι, ήτανε αλλιώς πριν χρόνια η κατάσταση. Ο κόσμος άρχισε να δραστηριοποιείται, το έριξε στην τέχνη, πράγμα που υφίσταται εν καιρό κρίσης, πήρε αποφάσεις να κάνει τη σκέψη του πραγματικότητα, κάνοντας βήματα που δείχνουν σωστό αποτέλεσμα.. Η νέα γενιά πήρε τη σκυτάλη, δούλεψε σκληρά και έδωσε μια άλλη γεύση με τις δικές της βίντεο προτάσεις. Είδαμε διαφορετικά στιλ και άλλες προσεγγίσεις που πραγματικά ήταν σαν να φύσηξε φρέσκο αεράκι, καλό μας έκανε, είχαμε πήξει στο ίδιο τροπάριο. Τα οπίσθιά μας έκατσαν μέχρι και στις καρέκλες μεγάλων ιδρυμάτων για την πρεμιέρα μιας νέας skateboarding ταινίας.

Χωρίς να υπάρχουν οικονομικές βοήθειες για τις συγκεκριμένες δουλειές, μπορεί κάτι λίγο αλλά τίποτα το εξωφρενικό, απλά καλή παρέα, πώρωση, όραμα, εξέλιξη επιπέδου στο φουλ, καλύτερη ανίχνευση των spot και βουρ στο γλυκό….

Σας παρουσιάζω τις σημαντικότερες ελληνικές skateboarding βίντεο παραγωγές των τελευταίων 5 χρόνων που εμένα προσωπικά μου έδωσαν αυτό το αεράκι φρεσκάδας για να βγω στους δρόμους θέλοντας να φιλμάρω, και το πιο σημαντικό ξανατοποθέτησαν στον παγκόσμιο χάρτη του skateboarding τη χώρα μας, με πάρα πολύ καλές κριτικές…

Προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αφοσίωση και την αγάπη που δείχνετε για το skateboarding!! Gracias, Amigos!

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ