Life in Athens

Sake tattoo big party

Τελικά είναι γλυκό συναίσθημα να βλέπεις την άνοδο ενός παιδικού σου φίλου στην επαγγελματική του καριέρα

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 377
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19655-43542.jpg

Τελικά είναι γλυκό συναίσθημα να βλέπεις την άνοδο ενός παιδικού σου φίλου στην επαγγελματική του καριέρα, γνωρίζοντας ακριβώς τα βήματά του μέχρι σήμερα. Δεν είχα λοιπόν καμιά αμφιβολία για το πώς θα εξελιχτεί το δεύτερο SAKE TATTOO BIG PARTY που διοργάνωσε ο Γιάννης Καραμπέτσος, o γνωστός μας Sake, την περασμένη εβδομάδα στο Gagarin. Γνωρίζω τον Γιάννη από τα 15 μου και ξέρω την τρέλα του να ελέγχει τα πάντα σε ό,τι τον αφορά και σε ό,τι τον παθιάζει.

Έτσι για το καθιερωμένο αυτό πάρτι που στήνει η ομάδα του Sake Tattoo, γνωρίζαμε εξαρχής ότι θα είναι το «πάρτι της σεζόν» όπως ήταν και το περσινό. Ένα έχω να σας πω: έγινε και πάλι χαμός από κόσμο που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στριμώχτηκε από νωρίς στην είσοδο για να προλάβει να μπει και να ζήσει τη βραδιά. Ο μετρητής της πόρτας άγγιξε τα 3.500 άτομα, η Λιοσίων έκλεισε, πολλοί φίλοι δεν κατάφεραν να μπουν, το μαγαζί ήταν φίσκα. 

Ζωντανή μουσική στο φουλ σε ρυθμούς που κάλυπταν όλα τα γούστα, καλλιτέχνες εδώ κι εκεί ζωγράφιζαν πάνω σε σανίδες (surf-snow) με τους θεατές να έχουν το βλέμμα κολλημένο στη δουλειά που γινόταν, ενώ έργα καλλιτεχνών του Tattoo, και όχι μόνο, εκτίθονταν στον πάνω όροφο. Το σόου των Fuel Girls από το Λονδίνο ήταν όλα τα λεφτά και ζέστανε τις ψυχές μας. Πύρινες φλόγες ξερνούσαν τα γυμνά πλάσματα πάνω στη σκηνή χορεύοντας στους ρυθμούς της μουσικής και ταυτόχρονα έριχναν σαμπάνιες στα κορμιά τους βγάζοντας ένα χαρακτήρα καμπαρέ. Ο χρόνος δεν είχε πια απολύτως καμία σημασία για κανέναν. Μείνανε όλοι εκεί να ανταλλάσσουν χαμόγελα και αγκαλιές, κανείς δεν παρεκτράπηκε μέχρι που λάλησε ο πετεινός, και παρόλο που η μπίρα εξαντλήθηκε σε όλα τα μπαρ του μαγαζιού, κανείς δεν φάνηκε να πτοείται.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα, σας ευχαριστούμε, παιδιά, που φροντίζετε να περνάμε καλά, και ευχόμαστε το επόμενο πάρτι να γίνει στο ΣΕΦ. One Love Sake Tattoo Crew!                  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ