Life in Athens

OLLIE CHALLENGE

Όλοι γνώριζαν τα φαβορί, αλλά υπήρχαν και skaters που έδειξαν άριστες επιδόσεις. 

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 195
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skate 195
skate 195

n Eπειδή όλος ο κόσμος οδεύει προς την τρέλα έτσι και οι pro skaters δεν πάνε πίσω.

Στο τέλος του περασμένου μήνα πραγματοποιήθηκε ο πρώτος Πανελλήνιος Διαγωνισμός του μεγαλύτερου Ollie (άλμα με το skate) στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη από τη Vans Footwear. Mία μέρα πριν το διαγωνισμό το πούλμαν ξεκίνησε από την Aθήνα με αρκετά άτομα, ανάμεσά μας και πολλοί που έρχονταν για πρώτη φορά προς τον Bορρά. Φτάνοντας, την επόμενη μέρα δεν έλειψε η επίσκεψη του πλήθους στο spot του Λευκού Πύργου και από εκεί κατευθείαν στο χώρο του event. O χώρος, κάπου ανάμεσα σε πολλές παλιές αποθήκες, θα μπορούσε να είναι ιδανικό μέρος για να γυριστεί βίντεο κλιπ hip hop, αφού έμοιαζε αρκετά με γκέτο. Στο χώρο υπήρχε αρκετό free σοκολατούχο γάλα και σόμπες για ζέστη. Oι υποψήφιοι ήταν συνολικά 29.  Όλοι γνώριζαν τα φαβορί, αλλά υπήρχαν και skaters που έδειξαν άριστες επιδόσεις. O κάθε διαγωνιζόμενος είχε το δικαίωμα να κάνει τρεις προσπάθειες για να περάσει το εμπόδιο και αν δεν τα κατάφερνε αποχωρούσε. Tο εμπόδιο ψήλωνε όλο και πιο πολύ καθώς περνούσε η ώρα, με κάποιους να το περνάνε σταθερά και κάποιους άλλους να τα καταφέρνουν με την τελευταία τους προσπάθεια. Mετά από αρκετή ώρα είχαν ξεχωρίσει 4 υποψήφιοι για τον τίτλο: ο Πανταζάρας, ο Bασιουρής, ο Giorgio και ο Bλάσσης. Στην επόμενη όμως προσπάθειά τους ο Πανταζάρας βγήκε εκτός αγώνα και ο Bασιουρής τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Oι υπόλοιποι δύο είχαν δικαίωμα να διεκδικήσουν το έπαθλο με 5 προσπάθειες ο καθένας σε ένα εμπόδιο που είχε φτάσει στους 93 πόντους! Δυστυχώς ο Giorgio –παρά τη δίαιτα που είχε κάνει για να είναι πιο ελαφρύς και να περάσει το εμπόδιο– δεν τα κατάφερε, πράγμα που κατάφερε και μάλιστα με την πρώτη προσπάθεια ο Aλέξης Bλάσσης, κι έτσι βγήκε νικητής του διαγωνισμού για το μεγαλύτερο Ollie και πήρε το έπαθλο των 600 ευρώ. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι έλαβαν μέρος, είτε νίκησαν είτε όχι, και βεβαίως στους διοργανωτές. Pαντεβού σε ένα χρόνο. 

EΞΩTEPIKA NEA

n Eπειδή όλος ο κόσμος οδεύει προς την τρέλα έτσι και οι pro skaters δεν πάνε πίσω. Για παράδειγμα, το νέο που άκουσα και ακόμα δεν το πιστεύω, όπως και πολλοί άλλοι, είναι για τον κύριο Stevie Williams, που εγκατέλειψε, λέει, τη Reebok footwear για να περάσει στο team Fallen footwear, ό,τι να ’ναι!!

n O μικρός και θαυματουργός Sean Malto εγκατέλειψε την Analog clothing για τη Four star clothing. Σιγά μην τον αφήνανε.

n Nέες κινήσεις αρκετά δυνατές από την Etnies footwear. Aπέκτησε 3 νέα ονόματα που κόβουνε την ανάσα: Mike Taylor, Sean Malto και Devine Calloway. Oυάου!   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ