Health & Fitness

Mατθαίος Κολοφωτιάς: Η διαλειμματική νηστεία, η επιτυχία εν μέσω πανδημίας κι ένα viral tik tok για τον Κασσελάκη

Παιδί της επαρχίας, αθλητής και λάτρης του fitness, δημοφιλέστατος στα social media, με vip πελατολόγιο

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
MEGA FITNESS

Ο Mατθαίος Κολοφωτιάς μιλάει στην ATHENS VOICE για το πως έγινε viral μετά το hype για τον Στέφανο Κασσελάκη

Με τον Καρδιτσιώτη επιχειρηματία Ματθαίο Κολοφωτιά συναντήθηκαν οι δρόμοι μας εντελώς τυχαία μέσω μιας κοινής γνωριμίας, σε κεντρικό καφέ της Κηφισιάς, κοντά στo νεότευκτο Μegafitness. Ήταν μόλις είχε γίνει viral από τo Tik Tok η ανάρτηση του Ματθαίου, ο οποίος μας ενημέρωνε για τον πελάτη του, τον φανατικό του fitness και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος μόλις είχε αγοράσει τα όργανα γυμναστικής του από το Megafitness. (σ.σ. το Megafitness είναι το brand για το e-shop και τα «φυσικά» καταστήματα οργάνων γυμναστικής τελευταίας τεχνολογίας του Mατθαίου).

Mατθαίος Κολοφωτιάς: Megafitness
Mατθαίος Κολοφωτιάς: Megafitness

Στην πορεία της κουβέντας, κατάλαβα ότι το παλικάρι αυτό δεν είναι τυχαία περίπτωση. Μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο μου το επιβεβαίωσε καθώς βρήκα δημοσιεύματα για την ιστορία του και μπόλικη δραστηριότητα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με τον ίδιο μπροστάρη. Παιδί της επαρχίας, αθλητής και λάτρης του fitness, δημοφιλέστατος στα social media, με vip πελατολόγιο οπαδών του fitness και πιστός της απόλυτης διατροφικής τάσης βλ. διαλειμματική νηστεία.

Δεν ήθελε πολύ. Η πρώτη σκέψη μου ήταν να κάνουμε μια συνέντευξη ενώ όταν είδα και το υπερσύγχρονο κατάστημά του, η αμέσως επόμενη σκέψη ήταν να του απαιτήσω και μια γενναία έκπτωση (έχει βάλει 60% στο e-shop) προκειμένου να αγοράσω μια ώρα αρχύτερα το στατικό ποδήλατο των ονείρων μου (σ.σ. στα πιο τρελά υγιεινιστικά μου όνειρα το φαντάζομαι εκεί μπροστά στην τηλεόραση, αντί για καναπέ - ναι, με εμένα στο πετάλι, γιατί όχι!). Και κάπως έτσι, να μη τα πολυλογώ, πήρα την τσάντα μου ξανά κι ανέβηκα Κηφισιά για να γνωρίσω τον άνθρωπο πίσω από το success story.

@megafitness.gr

3 Πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν αγοράσεις ένα όργανο γυμναστικής !!!

♬ πρωτότυπος ήχος - megafitness.gr

Τελευταία βρε Ματθαίε έχεις γίνει viral μετά το hype για τον Στέφανο Κασσελάκη που είναι πελάτης του Megafitness. Πες μας τι είναι το Μegafitness, πότε και πώς ξεκίνησε;
Η αλήθεια είναι ότι αφού είπα την πληροφορία, ότι δηλαδή και ο κύριος Κασσελάκης είναι πελάτης της εταιρείας μας, έχει μεγαλώσει κατά πολύ η δημοφιλία μας, όπως καταλαβαίνετε είναι από τα πρόσωπα της επικαιρότητας. Το κατάστημά μας ξεκίνησε με ηλεκτρονικό εμπόριο και αυτή τη στιγμή έχουμε αισίως δύο καταστήματα στην Αθήνα, το ένα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και το άλλο στο κέντρο της Κηφισιάς, κι ακόμη ένα κατάστημα στην Καρδίτσα και τον επόμενο μήνα ανοίγουμε  Megafitness και στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια όλα αυτά δεν έγιναν καθόλου στη τύχη. Καθετί που θέλεις να πετύχεις πρώτα πρέπει να το ονειρευτείς. Έτσι λοιπόν και στην δικιά μου ιστορία ονειρεύτηκα ότι μία μέρα θα έχω την δικιά μου σειρά από αξεσουάρ και όργανα γυμναστικής με το δικό μου στυλ, χρώμα και τεχνογνωσία.

Η αρχή ήταν δύσκολη ειδικά αν το ξεκινάς από μια μικρή πόλη της Θεσσαλίας, την αγαπημένη μου Καρδίτσα, αλλά αυτό δεν με άφησε να το βάλω κάτω. Η συγκυρία της πανδημίας το 2020 ήταν που μου δόθηκε ευκαιρία εν μέσω καραντίνας να προσφέρω πιο μαζικά τα όργανα γυμναστικής στους ανθρώπους που έμεναν σπίτι και δεν μπορούσα να βγουν έξω λόγω του lock down. Από το 2021 και μετά ασχοληθήκαμε και με τον επαγγελματικό εξοπλισμό και το crossfit και πλέον έχουμε την δικιά μας σειρά η οποία πληρεί, και με το παραπάνω, την όποια απαίτηση και ανάγκη μπορεί να έχει κάποιος που θέλει να διαμορφώσει ένα προσωπικό χώρο εξάσκησης, είτε οικιακό είτε επαγγελματικό.

Πάντα το πρώτο επαγγελματικό ραντεβού σου μένει αξέχαστο💯

Posted by MegaFitness.gr on Sunday, April 7, 2024

Ποιο θεωρείς ότι είναι σήμερα το μεγαλύτερο σου επίτευγμα;
Θεωρώ σημαντικό να πω ότι έχουμε την μεγάλη χαρά να είμαστε προμηθευτές οργάνων και ειδών γυμναστικής στο χώρο του ελληνικού ποδόσφαιρου, και των μεγάλων μας ομάδων όπως Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Άρης. Και κάτι το οποίο μας έδωσε πρόσφατα τεράστια χαρά είναι ότι αμερικανικός στρατός στις δύο Νατοϊκές βάσεις του στην Ελλάδα, επέλεξε την Megafitness ως αποκλειστικό προμηθευτή του. Αυτό είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών μας, το να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους και το να είμαστε πρωτοπόροι.

Σε ποιους απευθύνεται το Megafitness και για ποιοι είναι οι λόγοι που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα αντίστοιχα καταστήματα;
Είναι το προσωπικό στοιχείο, το συναίσθημα που βάζει κανείς στη δουλειά του που τελικά κάνει τη διαφορά. Πάντα μου άρεσε να δηλώνω πως ότι κάνεις με αγάπη σίγουρα θα σου φέρει ένα όμορφο αποτέλεσμα έτσι λοιπόν εγώ συνεχίζω να αγαπώ αυτό που κάνω και προσπαθώ καθημερινά να το εξελίσσω, πάντα σκεπτόμενος την σωστή εξυπηρέτηση και την σωστή σχέση ποιότητας και τιμής προς όφελος των ανθρώπων που θέλουν να γυμναστούν ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, τον άνθρωπο που θέλει να γυμνάζεται στην ιδιωτικότητα του σπιτιού του, αλλά και του επαγγελματία αθλητή, γυμναστή, προπονητή ή ιδιοκτήτη γυμναστηρίου.

Ποιο είναι το όραμα πίσω από το εγχείρημα;
Το όραμά μου μπορεί να ακουστεί λιγάκι υπερβολικό αλλά είναι αλήθεια. Στον ιδανικό μου κόσμο, θα ήθελα σε κάθε σπίτι και σε κάθε χώρο γενικά, να υπάρχει από τουλάχιστον ένα, χρηστικό όργανο γυμναστικής. Έτσι όπως είναι η καθημερινότητά μας, πλέον είναι αντιληπτό από όλους ότι η γυμναστική προάγει την υγεία και είναι το πιο αποτελεσματικό, σύγχρονο αντικαταθλιπτικό.

@megafitness.gr

Πως ξεκίνησε το Megafitness 🙏🏽

♬ πρωτότυπος ήχος - megafitness.gr

Ποια είναι η δική σου σχέση σήμερα με αυτό που λέμε fitness; Περιέγραψε μια τυπική ημέρα σου, τόσο προπονητικά όσο και διατροφικά;
Αγαπώ τον αθλητισμό από παιδί, έχω κάνει ερασιτεχνική καριέρα στο ποδόσφαιρο και μετά ακολούθησε ο στίβος. Σήμερα μου αρέσει ιδιαίτερα το τρέξιμο και να κάνω στο σπίτι, αλλά και σε διάφορα γυμναστήρια, τη γυμναστική μου. Τολμώ να πω ότι είμαι της παλιάς σχολής, μου αρέσουν πολύ τα βάρη. Η διατροφή μου βασίζεται στην διαλειμματική προπόνηση και στην διαλειμματική νηστεία, δηλαδή κάνω το λεγόμενο 16-8 που σημαίνει προσπάθεια για 16 ώρες αφαγία ενώ μέσα στο υπόλοιπο 8ωρο, τρώω όσο μπορώ πιο υγιεινά, με προτίμηση στην μεσογειακή διατροφή.

Megafitness
Megafitness

Μου κάνει εντύπωση που οτιδήποτε ανεβάζεις στα social media έχει απήχηση στον κόσμο. Γιατί πιστεύεις συμβαίνει αυτό; Eίσαι trend-setter?
Είναι πολύ σημαντικό, όπως έχει τύχει να ακούσω από φίλους και πελάτες, ότι δεν προσποιούμαι. Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου, γνήσιος, κι αυτό όπως μου λένε, βγαίνει προς τα έξω και το εκτιμά ο κόσμος. Σε μια εποχή με πολλά ψεύτικα προφίλ και δήθεν συμπεριφορές, το αληθινό πάντα θα βρίσκει τρόπο να φανεί και να ξεχωρίσει.

Sunday story με Stefanos Kasselakis

Posted by MegaFitness.gr on Sunday, December 10, 2023

Ποιο είναι το μέλλον στον τομέα των ειδών γυμναστικής; Πως ενημερώνεσαι για τη δουλειά σου και ποιο κομμάτι της σε ευχαριστεί περισσότερο;
Σιγά-σιγά θα φύγουμε από τα ωμά βάρη και όλα θα γίνονται μέσα από ένα τάμπλετ, όπως για παράδειγμα με την περίπτωση του Speediance. Δεν το κρύβω ότι στη Megafitness είμαστε οι πρώτοι και μοναδικοί που φέραμε στην Ελλάδα ένα μηχάνημα που θα το χαρακτηρίσω του μέλλοντος, το Speediance. Το έξυπνο αυτό πολυμηχάνημα σε βοηθά να γυμνάσεις όλο το κορμί, τόσο αερόβια όσο και για προπονήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, χρησιμοποιώντας πολλές διαφορετικές ασκήσεις, ενώ σου δείχνει σε πραγματικό χρόνο τα στατιστικά της απόδοσής σου όπως π.χ. πόσα watt παράγεις και πόσο ομαλή είναι η κίνησή σου στην κάθε επανάληψη που κάνεις. Αν είναι να γίνεις πελάτης μου τότε ξεκίνα καλύτερα με αυτό (γέλια...).

Τώρα, σε σχέση με τη δουλειά συνολικά, αυτό που πάνω από όλα με ευχαριστεί είναι να ξέρω ότι έστω ένας ακόμα συνάνθρωπός μας έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις κακές του συνήθειες και μέσα από τα όργανά μου ξεκίνησε να αθλείται και να ανακαλύπτει την αξία της γυμναστικής. Αυτό θα είναι το πιο ευχάριστο νέο στο τέλος της ημέρας. Όπως είπαμε, επειδή αγαπώ αυτό που κάνω, συνεχώς ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο έτσι ώστε να πάρω ιδέες και να βρω τα καλύτερα εργοστάσια για να συνεργαστώ για να παρέχω πάντα στον καταναλωτή την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Top 5 🔥🔥🔥

Posted by MegaFitness.gr on Sunday, December 24, 2023

Στη Megafitness είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με ανθρώπους όπως είναι η Ολυμπιονίκης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο Γιώργος Μπούγλας, που θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς αγώνες στο άθλημα της ποδηλασίας, ο Αλέξανδρος Κωτούλας, κορυφαίος αθλητής cross fit της χώρας αλλά και με ανθρώπους της διπλανής πόρτας όπως είναι o Delavinio.

Megafitness
Megafitness

Περισσότερες πληροφορίες για τον Ματθαίο Κολοφωτιά και τα Megafitness μπορείτε να αντλήσετε στο e-shop, στο tik tokfacebookinstagram και youtube

Καταστήματα

  • Kολοκοτρώνη 7, Κηφισιά
  • Λεωφόρος Βουλιαγμένης 323, Άγιος Δημήτριος

Τ. 2103 000739

Megafitness

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.