Health & Fitness

Βρες τον αθλητή που κρύβεις μέσα σου με τη βοήθεια των Cloudmonster 2

Ημιμαραθώνιος mode: On!

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ημιμαραθώνιος mode: On!

Energy Hub: Το τριήμερο event της Οn στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ μας έδωσε το boost που χρειαζόμασταν

Με αφορμή τον φετινό ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τι καλύτερο από μια εκδήλωση γεμάτη μουσική, ενδιαφέροντα open talks και διαφορετικά sessions για να βρεις τον αθλητή που κρύβεις μέσα σου. Παρέα με την On μπήκαμε σε mood δρομέα, γνωρίσαμε τη fun πλευρά της γυμναστικής και το κυριότερο απ’ όλα, διασκεδάσαμε.

Energy Hub: Ένα δυναμικό τριήμερο από την Οn

Σάββατο πρωί και επιτέλους βγήκε ήλιος. Φορέσαμε άνετες φόρμες, πήραμε το μπουκαλάκι με το νερό και κατευθυνθήκαμε προς το Ολυμπιακό Αθλητικό κέντρο Σπύρος Λούης. Εκεί συναντήσαμε την ομάδα της On Greece η οποία μας υποδέχτηκε με χαμόγελο στον χώρο της, δίνοντάς μας να δοκιμάσουμε τα νέα παπούτσια τρεξίματος, Cloudmonster 2. Νιώσαμε πως πατούσαμε στα σύννεφα, χωρίς υπερβολή. Άνετο, ελαφρύ και διακριτικό για να ταιριάζει με κάθε εμφάνιση, το καινούριο μοντέλο της On μας διευκόλυνε τόσο στο τρέξιμο όσο και στον χορό. 

Ένα καλό ζέσταμα
Με τον ημιμαραθώνιο να πλησιάζει σε μία εβδομάδα, πολλοί έχουν ήδη προετοιμαστεί, τόσο όσον αφορά στον εξοπλισμό όσο και στο level αντοχής. Για αυτό και στόχος του τρίημερου Energy Hub ήταν να δώσει ένα ακόμα boost στην ενέργεια εκείνων που θα τρέξουν σε μερικές ημέρες, κάνοντάς τους να χαμογελάσουν λίγο περισσότερο, μέσα από τις μουσικές και τις δραστηριότητες που έχουν επιλέξει. Να δημιουργηθεί ένα όμορφο community. Ένα καλό ζέσταμα θα το χαρακτηρίζαμε εμείς για τους δρομείς, αλλά και μια ωραία αφορμή για να γνωρίσουμε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα μέσα από ένα πιο δυναμικό Σαββατοκύριακο.

Energy Hub: Ένα δυναμικό τριήμερο από την Οn

Good music, good mood
Αν κάτι ξεχωρίσαμε στο συγκεκριμένο event ήταν η μουσική που το συνόδευε, η οποία σε προκαλούσε να χορέψεις, ή έστω λίγο να κουνηθείς, όσο συζητάς με τον υπόλοιπο κόσμο. Σε συνεργασία με το κέντρο νευροαισθητικής Kinda, δημιουργήθηκε ένα ειδικό music mix με κάθε κομμάτι να χρησιμοποιεί συγκεκριμένα BPM’s και συχνότητες, προκειμένου να «ξυπνάς» σωματικά και πνευματικά. Βeat your personal best. Κάπως έτσι, ο Μιχάλης Τερκετάλης, μέλος της ομάδας On και δρομέας, πήρε το ποδήλατό του και ένα ηχείο, ξεσηκώνοντας το κοινό να τον ακολουθήσει σε μια πιο ρυθμική διαδρομή τρεξίματος. Ωστόσο αν δεν ήσασταν λάτρεις του running, αλλά είχατε αγάπη στον χορό, το Energy Hub φρόντισε να οργανώσει ένα session με dance. Εκτονωθήκαμε, κάπως να ιδρώσαμε, αλλά στο τέλος νιώσαμε χαλαροί και κουλ. Όταν υπάρχει καλή μουσική, μάλλον όλα γίνονται πιο εύκολα. 

Είναι okay να προτιμάτε κάτι πιο ήρεμο
Είμαστε και κάποια άτομα που έχουμε ανάγκη να μειώσουμε λίγο την ένταση, να κάνουμε restart, παίρνοντας μια βαθιά ανάσα. Έτσι, με την καθοδήγηση της γυμνάστριας Άνθη Καλαμπόγια και την παρέα των στρωμάτων γιόγκα, καθίσαμε έξω με θέα τον γαλανό ουρανό και ξεκινήσαμε τις ασκήσεις. Η αλήθεια είναι ότι διώξαμε για λίγο το βάρος της εβδομάδας και καταφέραμε, έστω σε κάποια σημεία, να φύγουν οι κόμποι από το κορμί μας. Ακόμα όμως και όσοι δεν είχαν τόση διάθεση για άθληση εκείνο το τριήμερο, το event του Energy Hub είχε χώρο για όλους. Καφές και υγιεινά σνακ, για να απολαύσει ο καθένας το Σαββατοκύριακο όπως του αρέσει. 

Energy Hub: Ένα δυναμικό τριήμερο από την Οn
© Βαρδάκη Ελένη

Ώρα για τρέξιμο (;)
Ποια είναι όμως τα οφέλη του τρεξίματος και γιατί τόσος κόσμος το επιλέγει; Μέσα στην ημέρα έχουμε ανάγκη από ένα switch off, να κάνουμε κάτι διαφορετικό που θα μας επιτρέψει να ξεχαστούμε. Αυτό είναι ένα από τα βασικά οφέλη του τρεξίματος, ανεξαρτήτως διάρκειας και έντασης. Το να ξεκινήσετε το περπάτημα, είναι αρκετό για να πατήσετε pause στους πιεστικούς συχνά ρυθμούς, περνώντας ταυτόχρονα λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Για αυτό άλλωστε και τα Cloudmonster2 έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να προσαρμόζονται σε κάθε στιλ διαδρομής, αποτελώντας το υπόδημα που εμπιστεύονται επαγγελματίες αθλητές, όπως η Ειρήνη Τσουπάκη. 

Η αθλήτρια Ειρήνη Τσουπάκη επιλέγει ΟΝ για τις διαδρομές της
Η αθλήτρια Ειρήνη Τσουπάκη επιλέγει ΟΝ για τις διαδρομές της ©Βαρδάκη Ελένη

But first, let me take a selfie
Είναι κοινό μυστικό, πως αν δεν βγάλεις φωτογραφία κατάλληλη για ανάρτηση στα social media, είναι σαν μην έκανες τίποτα, σαν να μην πήγες πουθενά. Δεν διστάσαμε λοιπόν και  σχεδόν όλοι τραβήξαμε φωτογραφίες και βίντεο, έχοντας για σύμμαχο το φυσικό φως και πολλά χαρούμενα πρόσωπα.

Energy Hub: Ένα δυναμικό τριήμερο από την Οn
© Βαρδάκη Ελένη

 Dream On παρέα με τα Cloudmonster2!

Instagram: @orp_greece

Facebook: @On Greece & Cyprus 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ