Health & Fitness

Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της μύτης με τη νέα κλειστή ρινοπλαστική

Ο πλαστικός χειρουργός, δρ. Στρατής Γαβριήλ, μας εξηγεί τα πλεονεκτήματα της μεθόδου

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 896
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της μύτης με τη νέα κλειστή ρινοπλαστική

Νέα κλειστή ρινοπλαστική: Ο δρ. Στρατής Γαβριήλ μιλάει για την επέμβαση 

Ο δρ. Στρατής Γαβριήλ μας μίλησε για τη δοκιμασμένη και επιτυχημένη επέμβαση της νέας κλειστής ρινοπλαστικής. Μια επέμβαση που πραγματοποιεί για περισσότερα από 25 χρόνια με χιλιάδες εξαιρετικά αποτελέσματα ασθενών. Σε όλες τις περιπτώσεις η προβληματική αισθητικά εικόνα της μύτης, διορθώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και έδωσε στους ασθενείς τη συνολική εμφάνιση του προσώπου που επιθυμούσαν. Ταυτόχρονα όπου χρειάστηκε διορθώθηκε και το λειτουργικό μέρος με ευθειασμό του διαφράγματος και άλλες παρεμβάσεις. Όλα αυτά χωρίς ιδιαίτερο πόνο και με πολύ γρήγορη ανάρρωση σε μια επέμβαση που διαρκεί μόλις 45’.

Πώς καταφέρνετε όλα αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα που βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας με τη νέα κλειστή ρινοπλαστική;
Καταρχάς τηρούμε τους κανόνες που χρειάζεται μια ανάληψη επέμβασης κλειστής ρινοπλαστικής σε έναν ασθενή. Αυτό που συχνά αναφέρουμε σε όλους είναι ότι κάθε μύτη είναι διαφορετική και χρειάζεται άλλη προσέγγιση για να ταιριάξει στο πρόσωπο του κάθε ασθενούς. Η επιτυχία που έχουμε φέρει στην επέμβαση της κλειστής ρινοπλαστικής είναι το γεγονός ότι δίνουμε την ανάλογη σημασία στον κάθε ασθενή μας και του φτιάχνουμε τη μύτη που θα ταιριάξει απόλυτα πάνω του. Οι αισθητικές ενότητες του προσώπου είναι συγκριτικές. Το μέτωπο, τα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη συγκρίνονται με το μέγεθος της μύτης και αντίστροφα. Το φυσικό σχήμα, και το ανάλογο μέγεθος της μύτης ομορφαίνουν το σύνολο.

Γιατί να υποβληθώ σε μια επέμβαση νέας κλειστής ρινοπλαστικής από το Gabrielsteam;
Αρκετοί ασθενείς μας υποφέρουν είτε από αισθητικά προβλήματα στη μύτη τους είτε από λειτουργικά. Όλα αυτά με τη νέα κλειστή ρινοπλαστική μπορούν να διορθωθούν και να δημιουργήσουν μια νέα καθημερινότητα στους ανθρώπους που το αποφασίζουν. Συγκεκριμένα στο αισθητικό κομμάτι παρεμβαίνουμε στην εξάλειψη του ύβου (της λεγόμενης καμπούρας) και στην ανόρθωση του tip (της κορυφής) στη μύτη, πετυχαίνοντας ένα άριστο αποτέλεσμα. Παράλληλα, στα λειτουργικά κομμάτια πραγματοποιούμε ευθειασμό στο στραβό διάφραγμα (σκολίωση του διαφράγματος) που δεν εμποδίζει μόνο την αναπνοή, αλλά παρεμβαίνει και στην αισθητική εικόνα, διόρθωση της στενής ρινικής βαλβίδας, των ρινικών κογχών και άλλες παρεμβάσεις. Όλα αυτά με πολύ γρήγορη ανάρρωση και άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα.

Ο δρ. Στρατής Γαβριήλ

Πέρα από τη νέα κλειστή ρινοπλαστική, ποιες άλλες επεμβάσεις πραγματοποιείται στην κλινική σας;
Η ομάδα μας πραγματοποιεί καθημερινά όλες τις επεμβάσεις που σχετίζονται με την πλαστική χειρουργική σε αισθητικό και επανορθωτικό επίπεδο. Η πολυετής εμπειρία μας σε όλες τις αισθητικές και λειτουργικές επεμβάσεις μας βοηθά στο να αντιμετωπίζουμε κάθε προβληματισμό που έχουν οι ασθενείς μας με το πρόσωπο, το στήθος και το σώμα τους. Χαρακτηριστικά πραγματοποιούμε συνεχώς Μείωση και Ανόρθωση στήθους με Gabriel’sL-τεχνική, Αυξητική στήθους, Βλεφαροπλαστική, Ωτοπλαστική, Κοιλιοπλαστική, Βραχιονοπλαστική, Ανόρθωση μηρών, Ανόρθωση γλουτών κ.λπ.

Info
Ζαλοκώστα 4, Σύνταγμα, 2103600413
e-mail: info@sgabriel.gr
www.sgabriel.gr
Facebook: Στρατής Γαβριήλ - Stratis Gabriel Plastic Surgeon
Instagram: gabriels_plastic_surgery

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ