Health & Fitness

Το μοναδικό χειμερινό κολυμβητικό event της Αθηναϊκής Ριβιέρας επιστρέφει

18ος Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης: Μια γιορτή που ενώνει τους ερασιτέχνες λάτρεις της φύσης και του υγρού στοιχείου με τους αθλητές της κολύμβησης.

62222-137653.jpg
A.V. Team
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 18ος Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης διεξάγεται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Ο 18ος Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης διαξάγεται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023.

Στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β.), η κολύμβηση δεν αποτελεί μόνο μια μορφή άθλησης, αλλά έναν τρόπο ζωής, όλο τον χρόνο. Για αυτό για 18η χρονιά συνεχίζει την παράδοσή του στον αθλητισμό του υγρού στίβου, διοργανώνοντας και φέτος το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του χειμώνα. Αναφερόμαστε φυσικά στον Χειμερινό Διάπλου της Βουλιαγμένης, ένα γεγονός που έχει αποκτήσει μεγάλη απήχηση και πάντα εμπνέει την ομάδα του ομίλου να διοργανώνει χρόνο με τον χρόνο, ένα ακόμα μεγαλύτερο, πιο σύγχρονο και πιο διασκεδαστικό event για όλους. 

Ο 18ος Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης

Η αθλητική αυτή γιορτή θα λάβει χώρα την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στο μοναδικό τοπίο του Όρμου της Βουλιαγμένης. Εκεί θα υπάρχουν τρεις εναλλακτικές διαδρομές των 750, 1.500 και 3.000 μέτρων για μικρούς και μεγάλους, αρκεί να έχουν κλείσει το 14οέτος της ηλικίας τους. Οι αθλητές μπορούν αν αγωνιστούν είτε με wetsuit είτε χωρίς. Η ασφάλεια των συμμετεχόντων είναι η προτεραιότητα των διοργανωτών, για αυτό και η εκκίνηση θα γίνει εντός νερού, αλλά στον χώρο θα παρίσταται η έμπειρη ομάδα ναυαγοσωστών της Lifeguard Hellas. Επίσης, για πρώτη φορά στον Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου παρέχεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες γονείς να φέρουν μαζί τους τα παιδιά τους ηλικίας 8-13, για να συμμετάσχουν σε κολυμβητικές διαδρομές (50 & 100μ.) στην ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα του ναυτικού ομίλου, υπό την επίβλεψη καταρτισμένων προπονητών. 

Ο 18ος Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης
Ο 18ος Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης διαξάγεται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης δεν αποτελεί μόνο ένα ιστορικό σωματείο, αλλά και το σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνο. Στο πλαίσιο αυτό, λαμβάνει τη στήριξη φίλων και υποστηρικτών του, που καθιστούν αυτό το αθλητικό event ακόμα πιο ξεχωριστό, όπως είναι οι εταιρείες Herbalife Nutrition, Coca-Cola 3Ε, Dole Hellas, Λεούσης Α.Ε., Κυρπόγλου Premium Textiles, Bill and John, Afroturbo και Όμιλο Βιοϊατρική για τη στήριξή τους. Επίσης, η κολυμβητική κοινότητα της WESWIM και η εταιρεία Top Cycles θα βρίσκονται εκεί για να σας προσφέρουν εξαιρετικά προϊόντα και εξοπλισμό κολύμβησης, ενώ το εστιατόριο Vincenzo, το εστιατόριο Λουιζίδης και ο φούρνος Αρτόπολις για τα υπέροχα προϊόντα που θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους. 

Επιπλέον, η μη κερδοσκοπική οργάνωση Race for Autism GR αλλά και η μη κερδοσκοπική εταιρεία Safe Water Sports θα συμμετέχει και θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τη δράση της. Εκεί θα είναι και εθελοντές σπουδαστές από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για την καλύτερη δυνατή  υποδοχή των συμμετεχόντων και των επισκεπτών, αλλά και για διασκεδαστικό face painting.
Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης δεν αποτελεί μόνο ένα ιστορικό σωματείο, αλλά και το σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνο. Στο πλαίσιο αυτό, λαμβάνει τη στήριξη  φίλων και υποστηρικτών του, που καθιστούν αυτό το αθλητικό event ακόμα πιο ξεχωριστό, όπως είναι οι εταιρείες Herbalife Nutrition, Coca-Cola 3Ε, Dole Hellas, Λεούσης Α.Ε., Κυρπόγλου Premium Textiles, Bill and John, Afroturbo και Όμιλο Βιοϊατρική για τη στήριξή τους. Επίσης, η κολυμβητική κοινότητα της WESWIM

Επιπλέον, η μη κερδοσκοπική οργάνωση Race for Autism GR αλλά και η μη κερδοσκοπική εταιρεία Safe Water Sports θα συμμετέχει και θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τη δράση της. Εκεί θα είναι και εθελοντές σπουδαστές από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για την καλύτερη δυνατή υποδοχή των συμμετεχόντων και των επισκεπτών, αλλά και για διασκεδαστικό face painting.

Ο 18ος Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης διαξάγεται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023.

Όλα τα έσοδα από τον 18ο Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου της Βουλιαγμένης θα διατεθούν για την ενίσχυση των Αθλητικών Σχολών του μη κερδοσκοπικού ναυταθλητικού σωματείου του Ν.Ο.Β., προάγοντας τον αθλητισμό του υγρού στίβου στα παιδιά. 

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στη μεγάλη αυτή ομάδα, κάνοντας εγγραφή εδώ.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ