Health & Fitness

Στητό και φυσικό στήθος με τη βοήθεια της Gabriel’s L-τεχνικής

Κυρίως λειτουργική μα και αισθητική η επέμβαση για τη μείωση του στήθους, εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός δρ. Στρατής Γαβριήλ

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
ΤΕΥΧΟΣ 875
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλαστική επέμβση στήθους

Επέμβαση μείωσης ή ανόρθωσης στήθους: Όσα χρειάζεται να ξέρεις για την τεχνική Gabriel’s L. Εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός δρ. Στρατής Γαβριήλ.

Ο πλαστικός χειρουργός, δρ. Στρατής Γαβριήλ, μας μίλησε για τη δοκιμασμένη και επιτυχημένη επέμβαση μείωσης και ανόρθωσης στήθους με Gabriel’sL-τεχνική. Πρόκειται για την τεχνική που έγινε αποδεκτή και δημοσιεύτηκε στο PRS, το επιστημονικό περιοδικό της πλαστικής χειρουργικής της Αμερικής το 2009 και εφαρμόζεται από τον δρ. Γαβριήλ και την ομάδα του τα τελευταία 14 χρόνια με περισσότερες από 1.500 επεμβάσεις να έχουν ολοκληρωθεί με πλήρη επιτυχία. Χιλιάδες γυναίκες κάθε ηλικίας που εμπιστεύτηκαν το Gabriel’s team, οι οποίες είχαν μεγάλο και προβληματικό στήθος από τη γέννησή τους ή από κάποια εγκυμοσύνη, απέκτησαν το στήθος που ονειρεύονταν σε όλη τους τη ζωή σε μια πραγματικά εύκολα επέμβαση με πολύ γρήγορη ανάρρωση.

— Ποια είναι τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει η τεχνική της L-τομής που έχετε εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια;
Η προσφορά της εν λόγου τεχνικής στη μείωση και την ανόρθωση στήθους είναι πολύ μεγάλη. Χαρακτηριστικά έχει μικρότερο διεγχειρητικό χρόνο (1,5-2 ώρες), μικρότερες τομές (και ουλές) και σπάνιες μετεγχειρητικές επιπλοκές σε σχέση με τις υπόλοιπες τεχνικές. Η συντριπτική πλειοψηφία της ζωής των ασθενών μας έχει αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Αποτέλεσμα Πριν και Μετά μείωσης στήθους με Gabriels-L τεχνική
Αποτέλεσμα Πριν και Μετά μείωσης στήθους με Gabriels-L τεχνική
Αποτέλεσμα Πριν και Μετά μείωσης στήθους με Gabriels-L τεχνική
Αποτέλεσμα Πριν και Μετά μείωσης στήθους με Gabriels-L τεχνική

— Γιατί να υποβληθώ σε μια επέμβαση μείωσης ή ανόρθωσης στήθους με Gabriel’sL-τεχνική;
Η μειωτική στήθους δεν είναι μόνο αισθητική επέμβαση αλλά κυρίως λειτουργική. Η μεγαλομαστία προκαλεί πόνους στη πλάτη και τον αυχένα, προβλήματα στη σπονδυλική στήλη, δυσκολία στην καθαριότητα και την υγιεινή με ανάπτυξη παρατριμμάτων και τέλος δυσκολία στο ντύσιμο και την εμφάνιση. Είναι επίσης γνωστό ότι η επίπτωση του καρκίνου του μαστού και της ινοκυστικής μαστοπάθειας στη μεγαλομαστία είναι μεγαλύτερη από ό,τι στο μικρό στήθος. Γενικά μια τέτοια επέμβαση μπορεί να βοηθήσει σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σε μια γυναίκα.

— Πέρα από τη μείωση και ανόρθωση στήθους ποιες άλλες επεμβάσεις πραγματοποιείτε στην κλινική σας;
Η ομάδα μας πραγματοποιεί καθημερινά όλες τις επεμβάσεις που σχετίζονται με την πλαστική χειρουργική σε αισθητικό και επανορθωτικό επίπεδο. Η πολυετής εμπειρία μας σε όλες τις αισθητικές και λειτουργικές επεμβάσεις μας βοηθά στο να αντιμετωπίζουμε κάθε προβληματισμό που έχουν οι ασθενείς μας με το πρόσωπο, το στήθος και το σώμα τους. Χαρακτηριστικά πραγματοποιούμε κλειστή ρινοπλαστική, αυξητική στήθους, βλεφαροπλαστική, ωτοπλαστική, διόρθωση ανισομαστίας, κοιλιοπλαστική, βραχιονοπλαστική, ανόρθωση μηρών, ανόρθωση γλουτών κ.λπ.

Επίσης πραγματοποιούμε όλες τις επανορθωτικές επεμβάσεις αποκατάστασης ελλειμμάτων από ατυχήματα ή αφαίρεσης κακοήθων δερματικών όγκων.

Info: Gabriel’s Plastic Surgery, Ζαλοκώστα 4, Σύνταγμα, 2103600413, www.sgabriel.gr, - @Gabriels_Plastic_Surgery.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ