- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η UNI-PHARMA & InterMed τιμά την Ημέρα της Γυναίκας με δωρεάν εξετάσεις υγείας προς όλες τις εργαζόμενες
Σε όλα τα κέντρα της Βιοϊατρικής έως 8 Απριλίου
Δωρεάν εξετάσεις υγείας σε όλες τις εργαζόμενες γυναίκες προσφέρει η UNI-PHARMA & InterMed
Η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου αποτελεί μία ακόμα καλή αφορμή για να σκεφτούμε και να μεριμνήσουμε για την υγεία μας!
Γι’ αυτό το λόγο ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, παρέχει δωρεάν σε όλες τις εργαζόμενές του τη δυνατότητα για διενέργεια εργαστηριακών-διαγνωστικών γυναικολογικών εξετάσεων.
Οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από σήμερα 8/03/2023 και μέχρι 8/04/2023 σε οποιοδήποτε διαγνωστικό κέντρο της Βιοϊατρικής σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, κατόπιν ραντεβού, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και την επωνυμία της Εταιρίας.
Ειδικότερα, οι εξετάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν είναι:
- Test PAP (κυτταρολογική εξέταση κολπικού),
- Υπέρηχο μαστών,
- Υπέρηχο ΗΠΑΤ-ΧΟΛ-ΠΑΓΚΡ-ΣΠΛ-ΝΕΦ-ΟΥΡ.Κ-Μ.ΩΟΘ,
Οι γυναίκες άνω των 40 ετών, μπορούν να προγραμματίσουν επιπλέον και ψηφιακή μαστογραφία.
Η Γυναίκα αποτελεί κομβικό σημείο αναφοράς για τον ΟΦΕΤ, καθώς από το σύνολο του Ομίλου το 39% είναι γυναίκες (240/629).
Από τις ανωτέρω γυναίκες το 36% είναι Ανώτατης Εκπαίδευσης (86/240). Επίσης, από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης το 70% είναι γυναίκες (28/40).
Με πάνω από μισό αιώνα ζωής, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τα φαρμακευτική αγορά, αλλά σημείο αναφοράς και για την κοινωνία, με μία σειρά ενεργειών που στηρίζουν τις ευπαθείς ομάδες, την επιστήμη, την έρευνα, τη νέα γενιά και το περιβάλλον.
Οι βιομηχανίες του, με τα πρωτοποριακά σκευάσματά τους, αποτελούν τους πιο αξιόπιστους πρεσβευτές της Ελλάδας και της ελληνικής παραγωγής στις 70 και πλέον αγορές του εξωτερικού, στις οποίες εξάγει με το brand name by UNI-PHARMA & by InterMed.
Ο ΟΦΕΤ- επικεφαλής του οποίου βρίσκεται η CEO Ιουλία Τσέτη, φαρμακοποιός MSc, επίτιμη Δρ. Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ, ΓΓ του ΔΣ του ΣΕΒ και πρόεδρος του UN Global Compact Network Hellas- αποτελείται από τις φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA και InterMed, την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle και την πρότυπη βιομηχανία εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UniHerbo, η οποία θα λειτουργεί και ως Ινστιτούτο Μελέτης νέων επιστημόνων.
Οι βιομηχανίες του Ομίλου UNI-PHARMA & InterMed, είναι διεθνώς αναγνωρισμένες ως επίσημοι προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όταν η κούραση είναι κάτι περισσότερο από ανθρώπινη κατάσταση
Φυσικά η τεχνολογία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη φροντίδα
Έρευνες δείχνουν ότι περίπου 1 στους 4 δεν εμφανίζει καθόλου συμπτώματα, ακόμη και μετά από βαριά κατανάλωση αλκοόλ
Η επαφή με το περιβάλλον μειώνει άμεσα το στρες, ρυθμίζει ορμόνες, ενισχύει το ανοσοποιητικό και βελτιώνει τη διάθεση
Οι τεχνικές που ηρεμούν το σώμα και τον νου όταν οι αρνητικές σκέψεις κυριαρχούν στην καθημερινότητα
Η κλινική δοκιμή περιέλαβε περισσότερους από 4.400 ασθενείς
Η δημοφιλής μέθοδος δροσιάς που τελικά χαλάει τον ύπνο - Πώς να τον χρησιμοποιήσετε σωστά
Eιδικοί εξηγούν γιατί το βάδισμα είναι το θεμέλιο της ευεξίας και πώς προστατεύει σώμα και πνεύμα
Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα έντομα συνδέουν τη μυρωδιά του DEET με την τροφή, ανατρέποντας όσα ξέραμε
Με επίκεντρο το μέλλον της ογκολογικής φροντίδας
Τα συμπτώματα και η διάγνωση
Βλεφαρίτιδα, μία χρόνια φλεγμονή του βλεφαρικού χείλους
Μερικές φορές η δυσκολία δεν είναι εμπόδιο, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για συνεχή εξέλιξη
Οι ειδικοί σημειώνουν ότι ορισμένοι γαλακτωματοποιητές ενδέχεται να επηρεάζουν αρνητικά το έντερο
Ο ΕΟΔΥ προειδοποιεί για επανεμφάνιση κρουσμάτων και αυξημένο κίνδυνο στους ηλικιωμένους
Συμμετείχαν ενεργά στην υλοποίηση 11 οργανωμένων εθελοντικών δράσεων
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος στις 31/5
Παγκόσμια Ημέρα Υγείας της Έμμηνου Ρύσης 28 Μαΐου
Ο γιατρός και ερευνητής μιλά για τη διαδρομή του στην έρευνα, τη φύση της επιστήμης και τις μεγάλες προκλήσεις της σύγχρονης ιατρικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.