Health & Fitness

Προγράμματα άθλησης με ελεύθερη συμμετοχή από τον δήμο Αθηναίων

Στο Κλειστό Γήπεδο Αθλοπαιδιών ΡΟΥΦ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει προγράμματα εκγύμνασης με ελεύθερη συμμετοχή για τους κατοίκους της 3ης Δημοτικής Κοινότητας - Οι προϋποθέσεις συμμετοχής.
Oι κάτοικοι της 3ης Δημοτικής Κοινότητας θα έχουν τη δυνατότητα να γυμναστούν υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων καθηγητών φυσικής αγωγής © Unsplash

Ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει προγράμματα εκγύμνασης με ελεύθερη συμμετοχή για τους κατοίκους της 3ης Δημοτικής Κοινότητας - Οι προϋποθέσεις συμμετοχής

Ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης με ελεύθερη συμμετοχή,  έως τις 5 Μαΐου 2023 στο Κλειστό Γήπεδο Αθλοπαιδιών ΡΟΥΦ του Δήμου Αθηναίων.

Προϋποθέσεις εγγραφών

Τα προγράμματα θα υλοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 09:00 – 10:00 και 10:00 – 11:00, υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων και έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής του ΟΠΑΝΔΑ, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλούς άθλησης.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  • Βεβαίωση Καρδιολόγου ή Παθολόγου
  • Επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας
  • 2 φωτογραφίες
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αφορά μόνο δημότες Δήμου Αθηναίων)
  • Αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ ή άλλων εταιριών κινητής τηλεφωνίας) ή αντίγραφο ισχύοντος μισθωτηρίου συμβολαίου κατοικίας θεωρημένο από τη Δ.Ο.Υ. (αφορά μόνο μόνιμους κατοίκους Δήμου Αθηναίων)

Κλειστό Γήπεδο Αθλοπαιδιών ΡΟΥΦ: Πειραιώς και Εχελιδών 69
Πληροφορίες: 210 3421260

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ