- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συμμετοχή των εργαζομένων της AbbVie στο Week of Possibilities
Συνεργασία με τους εθελοντές του «Δείπνου Αγάπης» για τους άστεγους της πόλης
Στο Week of Possibilities συμμετείχαν εργαζόμενοι της AbbVie, με την εθελοντική οργάνωση «Δείπνο Αγάπης»
Για 7η χρονιά οι εργαζόμενοι της AbbVie στην Ελλάδα συμμετείχαν στο ετήσιο εθελοντικό πρόγραμμα Week of Possibilities, ένα πρόγραμμα το οποίο ενώνει τους εργαζομένους της AbbVie, παγκοσμίως, με σκοπό να ανταποδώσουν στις τοπικές κοινωνίες μέσω του εθελοντισμού. Από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, χιλιάδες εργαζόμενοι της AbbVie σε περισσότερες από 50 χώρες ένωσαν τις δυνάμεις τους με αξιόπιστους μη κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και κοινωνικούς εταίρους προσφέροντας εθελοντική εργασία προς όφελος των τοπικών κοινοτήτων τους, μέσα από ποικίλα προγράμματα προσφοράς και εκπαίδευσης.
Στην Ελλάδα, η AbbVie συνεργάστηκε με την εθελοντική Οργάνωση «Δείπνο Αγάπης» προσφέροντας 1.100 γλυκά και 500 κιτ υγιεινής με είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους συνανθρώπους μας που ζουν στους δρόμους της Αθήνας. Οι 100 εθελοντές της ομάδας #AbbVieGivesBack, από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου, σε συνεργασία με την εθελοντική κουζίνα της Οργάνωσης «Δείπνο Αγάπης» και μέσω συμμετοχής τους σε εξειδικευμένο σεμινάριο παρασκευής εδεσμάτων, με την καθοδήγηση των pastry chefs Αντώνη Σελέκο και Ιωάννη Ζωγράφο αντίστοιχα, ετοίμασαν οι ίδιοι γλυκίσματα, μπάρες δημητριακών και άλλα εδέσματα, που κατόπιν προσέφεραν σε συνανθρώπους μας, στο Μοναστηράκι, στην Κλαυθμώνος και στον Πειραιά.
«Όλοι οι εργαζόμενοι της AbbVie στην Ελλάδα είμαστε ενθουσιασμένοι που βρεθήκαμε όλοι μαζί, μετά από τα δύο χρόνια της πανδημίας, στο εθελοντικό πρόγραμμα Week of Possibilities 2022. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες εθελοντισμού που διοργανώνει, ετησίως, η AbbVie, καθώς η προσφορά και ο εθελοντισμός είναι ακρογωνιαίοι λίθοι της κουλτούρας μας. Κάθε χρόνο, με ενθουσιασμό και προσμονή αναζητούμε αξιόπιστους Οργανισμούς με πλούσια κοινωνική δράση, ώστε να προσφέρουμε κι εμείς στην τοπική κοινωνία που ζούμε και εργαζόμαστε. Φέτος, είμαστε επιπλέον χαρούμενοι γιατί καλωσορίσαμε και τους νέους συναδέλφους της Allergan, και όλοι μαζί ως μία οικογένεια στηρίξαμε έμπρακτα ανθρώπους σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με σημαντικές υπηρεσίες και αγαθά, αλλά κυρίως με αγάπη και ενσυναίσθηση. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους καθώς και το “Δείπνο Αγάπης” για την εμπιστοσύνη να είμαστε συνοδοιπόροι τους σε μία δράση με ουσιαστικό αντίκτυπο για τους συνανθρώπους μας», δήλωσε ο Πασχάλης Αποστολίδης, Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie.
Η Μαριάννα Πέππα, ιδρύτρια του Οργανισμού «Δείπνο Αγάπης», ευχαρίστησε τους εργαζομένους της AbbVie για την έμπρακτη στήριξη στο έργο της Οργάνωσης και σημείωσε ότι: «Στην Ελλάδα του 2022, μετά και την πανδημική κρίση, η αστεγία είναι η πλέον ακραία μορφή φτώχιας και η όποια “ανακούφιση” των ανθρώπων αυτών είναι εξαιρετικά σημαντική για μία κοινωνία που δεν εμβαθύνει τις ανισότητες, αλλά στηρίζει όσους βρίσκονται σε ανάγκη. Είναι μεγάλη μας χαρά που βρίσκουμε υποστηρικτές, με βαθύ αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, που συνδράμουν στο έργο μας. Εκ μέρους όλης της ομάδας των εθελοντών του “Δείπνου Αγάπης” εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην AbbVie. Γιατί μαζί με τη στήριξη εταιρειών που έχουν κοινωνική υπευθυνότητα μπορούμε περισσότερα».
Σχετικά με το πρόγραμμα Week of Possibilities
Το πρόγραμμα Week of Possibilitiesπου διοργανώνεται από την AbbVie, ξεκίνησε το 2014 και αποτελεί πλέον παγκόσμια παράδοση για την εταιρεία. Μέρος του προγράμματος χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα AbbVie Foundation και επικεντρώνεται σε δράσεις που υλοποιούνται στις τοπικές κοινότητες που ζουν και εργάζονται οι υπάλληλοι της AbbVie σε όλο τον κόσμο.
Σε κάθε χώρα όπου πραγματοποιείται το πρόγραμμα, επιλέγονται δράσεις προσφοράς οι οποίες διασφαλίζουν ότι οι εθελοντικές προσπάθειες της AbbVie ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες κάθε τοπικής κοινότητας. Οι τοπικές δράσεις σχεδιάζονται και υλοποιούνται σε συνεργασία με μη κερδοσκοπικούς εταίρους που βρίσκονται δίπλα στις κοινότητες που εξυπηρετούνται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όταν η κούραση είναι κάτι περισσότερο από ανθρώπινη κατάσταση
Φυσικά η τεχνολογία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη φροντίδα
Έρευνες δείχνουν ότι περίπου 1 στους 4 δεν εμφανίζει καθόλου συμπτώματα, ακόμη και μετά από βαριά κατανάλωση αλκοόλ
Η επαφή με το περιβάλλον μειώνει άμεσα το στρες, ρυθμίζει ορμόνες, ενισχύει το ανοσοποιητικό και βελτιώνει τη διάθεση
Οι τεχνικές που ηρεμούν το σώμα και τον νου όταν οι αρνητικές σκέψεις κυριαρχούν στην καθημερινότητα
Η κλινική δοκιμή περιέλαβε περισσότερους από 4.400 ασθενείς
Η δημοφιλής μέθοδος δροσιάς που τελικά χαλάει τον ύπνο - Πώς να τον χρησιμοποιήσετε σωστά
Eιδικοί εξηγούν γιατί το βάδισμα είναι το θεμέλιο της ευεξίας και πώς προστατεύει σώμα και πνεύμα
Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα έντομα συνδέουν τη μυρωδιά του DEET με την τροφή, ανατρέποντας όσα ξέραμε
Με επίκεντρο το μέλλον της ογκολογικής φροντίδας
Τα συμπτώματα και η διάγνωση
Βλεφαρίτιδα, μία χρόνια φλεγμονή του βλεφαρικού χείλους
Μερικές φορές η δυσκολία δεν είναι εμπόδιο, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για συνεχή εξέλιξη
Οι ειδικοί σημειώνουν ότι ορισμένοι γαλακτωματοποιητές ενδέχεται να επηρεάζουν αρνητικά το έντερο
Ο ΕΟΔΥ προειδοποιεί για επανεμφάνιση κρουσμάτων και αυξημένο κίνδυνο στους ηλικιωμένους
Συμμετείχαν ενεργά στην υλοποίηση 11 οργανωμένων εθελοντικών δράσεων
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος στις 31/5
Παγκόσμια Ημέρα Υγείας της Έμμηνου Ρύσης 28 Μαΐου
Ο γιατρός και ερευνητής μιλά για τη διαδρομή του στην έρευνα, τη φύση της επιστήμης και τις μεγάλες προκλήσεις της σύγχρονης ιατρικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.