Health & Fitness

Σημαντικές εξελίξεις στην Αισθητική Ιατρική

Συνένωση των εταιρειών AbbVie και Allergan

sofia-neta.jpg
Σοφία Νέτα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σημαντικές εξελίξεις στην Αισθητική Ιατρική
Ο Δρ. Δημήτριος Συκιανάκης, Ιατρός Αισθητικής Ιατρικής

Τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη και την καινοτομία ενώνουν AbbVie και Allergan

Η Allergan Aesthetics αποτελεί μία εταιρεία της AbbVie, η οποία δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2020 από τη συνένωση των δύο εταιρειών AbbVie και Allergan. Τον Νοέμβριο του 2022 αναμένεται να ολοκληρωθεί, επίσημα, η συνένωση των δύο εταιρειών, ως μία νομική οντότητα, η οποία θα φέρει ακόμη περισσότερες προοπτικές ανάπτυξης και καινοτομίας.

Ο Δρ. Δημήτριος Συκιανάκης, Ιατρός Αισθητικής Ιατρικής, παρουσίασε το ευρύ χαρτοφυλάκιο καινοτόμων προϊόντων της Αllergan Αesthetics, το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά εμβληματικών brands όπως: την ευρέως γνωστή βοτουλινική τοξίνη τύπου Α για κοσμητική χρήση, την κορυφαία σειρά fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ JUVÉDERM® και την εγκεκριμένη από τις Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές Ρυθμιστικές Αρχές - Food& DrugAdministration και Εuropean Μedicines Αgency - θεραπεία κρυολιπόλυσης CooI Sculpting®. 

«Όλες οι θεραπείες της Allergan Aesthetics είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας και τεχνολογίας και στοχεύουν στην ενίσχυση της ομορφιάς και στη διατήρηση της νεότητας», σημείωσε ο Δρ. Συκιανάκης, ενώ έδωσε έμφαση στην ευρεία γκάμα της σειράς JUVÉDERM®, το #1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ τονίζοντας ότι, «είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες διαφορετικών περιοχών του προσώπου εξασφαλίζοντας τη λείανση των ρυτίδων, την αποκατάσταση του όγκου, τη σμίλευση του κάτω μέρους του προσώπου και την ενίσχυση του φυσικού σχήματος και του όγκου στα χείλη. Η ικανότητά τους να ενσωματώνονται στον ιστό του δέρματος προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου και τη φυσική ομορφιά, υπό το πρίσμα της ισορροπίας, της αρμονίας και της συμμετρίας».

Στη νέα καμπάνια της σειράς JUVÉDERM®, για το ευρύ κοινό, ‘AllofYOU’, αναφέρθηκε η Ρούλα Σχίζα, Head of MarketingGreece / Europe RegionPR& Communications Lead και σημείωσε ότι «η σειρά fillersJUVÉDERM® πρεσβεύει την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς που κρύβεται μέσα μας, με έμφαση στην αξιοποίηση της μοναδικότητας των χαρακτηριστικών κάθε ανθρώπου, ώστε κάθε θεραπευόμενος να πετύχει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Η καμπάνια ‘AllofYOU’ καταρρίπτει τα στερεότυπα και αποτελεί ωδή στην αποδοχή της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης, συμβαδίζοντας απόλυτα με την κουλτούρα της Allergan Aesthetics, η οποία απορρίπτει έμπρακτα κάθε μορφή διάκρισης και υποστηρίζει την πρόσβαση όλων των ανθρώπων σε ίσες ευκαιρίες. Αυτό φαίνεται μέσα από την αξιοποίηση της ποικιλομορφίας των πληθυσμών στις κλινικές μελέτες που πραγματοποιούμε, την επιλογή των μοντέλων για τις προωθητικές μας ενέργειες, αλλά και μέσα από την αναζήτηση ταλέντων από μία διευρυμένη κοινότητα ανθρώπων».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Αllergan Αesthetics, το HArmonyCa™ με λιδοκαΐνη, επενδύοντας στη συναρπαστική κατηγορία των βιοδιεγερτών. Είναι το πρώτο υβριδικό ενέσιμο τζελ διπλής δράσης, το οποίο συνδυάζει στην ίδια σύριγγα δύο ενεργά συστατικά – το υαλουρονικό οξύ και τον υδροξυαπατίτη ασβεστίου. Χάρη στον συνδυασμό των δυο συστατικών, με μία μόνο θεραπεία, δίνει τη δυνατότητα για άμεση ανόρθωση και διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου.

Ο Δρ. Συκιανάκης, σημείωσε ότι «όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα του δέρματός τους. Συχνά, αυτή η επιθυμία προκύπτει ως αποτέλεσμα της μείωσης των επιπέδων του φυσικού υαλουρονικού οξέος και του κολλαγόνου, λόγω γήρανσης. Υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον για προϊόντα που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν σε αρμονία με το σώμα και να δίνουν φυσικό αποτέλεσμα. Το HAmonyCa™ με λιδοκαΐνη προσφέρει άμεση ανόρθωση, χάρη στο υαλουρονικό οξύ και διαρκή διέγερση κολλαγόνου που σχετίζεται με τον υδροξυαπατίτη ασβεστίου και μπορεί να καλύψει κάποιες από τις πολυδιάστατες ανάγκες του δέρματος που προκύπτουν με την πάροδο της ηλικίας. Πρόκειται για μία πραγματικά καινοτόμο θεραπευτική επιλογή και είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να την προσφέρω στους ασθενείς μου».

Ο Country Manager της Allergan Aesthetics, Γιάννης Μπεσσής, με αφορμή την κυκλοφορία του HArmonyCa™ με λιδοκαΐνη, σημείωσε ότι «Το  προϊόν αντικατοπτρίζει τη σταθερή δέσμευσή μας να προσφέρουμε τις πιο πρόσφατες και καινοτόμες θεραπείες, με αποδεδειγμένα βέλτιστα αποτελέσματα και ικανοποίηση των θεραπευόμενων. Με θεμέλιο την προηγμένη επιστήμη αναζητούμε διαρκώς τρόπους για να διαφοροποιήσουμε το χαρτοφυλάκιό μας, ανατρέποντας τα δεδομένα ως προς τα αποτελέσματα που μπορούν να προσφέρουν οι μη επεμβατικές θεραπείες. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία της πρώτης μας υβριδικής ενέσιμης θεραπείας».

Η κυκλοφορία του HArmonyCa™ πλαισιώνεται από την εκστρατεία «Καλώς ήλθατε στο μέλλον» [Welcometo the Future], μία ολοκληρωμένη πολυκαναλική εκστρατεία που δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει το νέο προϊόν στους επαγγελματίες υγείας. Η Allergan Aestheticsθα προσφέρει εκπαίδευση σε όλους τους  εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας που επιθυμούν να γνωρίσουν τη νέα θεραπεία, ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια αλλά και η βέλτιστη ικανοποίηση των θεραπευόμενων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.