Health & Fitness

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για προϊόν που δεν έχει φαρμακευτική άδεια

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ - Για ποιο προϊόν πρόκειται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάπια
Χάπια © Pixabay / jarmoluk

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για προϊόν που διαφημίζεται ως φαρμακευτικό και δεν έχει άδεια - Η ανακοίνωση τού Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.

Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ προειδοποιεί ότι μέσω του διαδικτύου, διαφημίζεται και διακινείται το προϊόν Prostamin Forte, το οποίο δεν διαθέτει άδεια φαρμακευτικού προϊόντος, διαφημίζεται όμως με θεραπευτικές ενδείξεις.

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων εφιστά την προσοχή των καταναλωτών ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους το παραπάνω προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ. Ο ΕΟΦ επισημαίνει ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας του από μη αξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή, καθώς δεν διασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων.

To Προϊόν Prostamin Forte για το οποίο μας προειδοποιεί ο ΕΟΦ

ΕΟΦ: Το προϊόν δεν διαθέτει φαρμακευτική άδεια - «Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το Prostamin Forte είναι συμπλήρωμα διατροφής που διαφημίζεται ότι υποστηρίζει τον υγιή προστάτη στους άνδρες. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του προϊόντος, η φόρμουλα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας και αγνά φυσικά συστατικά που αποδεδειγμένα βελτιώνουν τον προστάτη καθώς και τη σεξουαλική υγεία των ανδρών. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις            

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ