Health & Fitness

Μήπως ζεις πολύ πιο συχνά την Blue Monday;

Εξόρισε όλες τις blue και σκοτεινές ημέρες από τη ζωή σου με φυσικό και εύγεστο τρόπο

sofia-neta.jpg
Σοφία Νέτα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μήπως ζεις πολύ πιο συχνά την Blue Monday;

Ο φυσικός τρόπος που βελτιώνει τη διάθεση, περιορίζοντας την κατάθλιψη, την κόπωση, τη σύγχυση, το θυμό και το αίσθημα πίεσης

Βάσει των ευρημάτων, ερευνητών από τη Μεγάλη Βρετανία, η 3η Δευτέρα του Ιανουαρίου έχει χαρακτηριστεί ως η πιο καταθλιπτική ημέρα της χρονιάς και ονομάζεται Blue Monday. Σύμφωνα με την επεξήγησή τους η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη εξαιτίας του βαρύ χειμώνα που κυριαρχεί, του τέλους του εορταστικού κλίματος των Χριστουγέννων αλλά και των εξόδων που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη περίοδο και τα οποία συνήθως υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό, αφήνοντας τσέπες άδειες και υποχρεώσεις σε εκκρεμότητα.

Βέβαια για πολλούς ανθρώπους η Blue Monday, επαναλαμβάνεται και o επιθετικός προσδιορισμός «Blue» συνοδεύει και τις άλλες ημέρες της εβδομάδας, του μήνα, του χρόνου, καθώς σοβαροί και ποικίλοι λόγοι, προβλήματα κάθε φύσεως επιβαρύνουν την ψυχολογία και τη διάθεσή μας για πολύ περισσότερο από μια Δευτέρα το χρόνο.

Η έλλειψη κινήτρων, η ρουτίνα της καθημερινότητας που δυσκολεύει ιδίως στο πλαίσιο της παρατεταμένης πανδημίας, το άγχος προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του εργασιακού, οικογενειακού και κοινωνικού περιβάλλοντος είναι οι πιο συχνοί συνήθεις ύποπτοι.

Είναι γεγονός άλλωστε, ότι οι επισκέψεις σε ειδικούς ψυχικής υγείας αλλά και οι διαγνώσεις ψυχικών διαταραχών διαφορετικής βαρύτητας τα τελευταία κρίσιμα χρόνια σημειώνουν σημαντική αύξηση.

Όμως για κάθε πρόβλημα, όποια κι αν είναι τα αίτια του, οφείλουμε να αναζητήσουμε τη λύση-θεραπεία του. Η αλήθεια είναι ότι πρακτικές αυτοβοήθειας και αυτοβελτίωσης, καθώς και η υιοθέτηση τακτικής άσκησης, ισορροπημένης διατροφής και επαρκών ωρών ύπνου, βοηθάνε για να κάνουμε την αρχή για την αλλαγή και να προχωράμε την κάθε μέρα με θετική, ήρεμη και καλύτερη διάθεση. Αρωγός σ’ αυτή μας την προσπάθεια για την κατάκτηση μιας ουσιαστικής και όμορφης καθημερινότητας με καλή διάθεση, μπορεί να σταθεί και το Solumag Saffron & curcumin, με το πιο φυσικό και γευστικό τρόπο.

Η σύνθεσή του είναι βασισμένη στο Saffron [Affron®] ένα κλινικά μελετημένο εκχύλισμα σαφράν [CrocussativusL.) που αποδεδειγμένα βελτιώνει τη διάθεση μέσα σε 4 μόνο εβδομάδες περιορίζοντας σημαντικά την κατάθλιψη, την κόπωση, τη σύγχυση, το θυμό και το αίσθημα πίεσης.

Με σύνθεση εμπλουτισμένη με μαγνήσιο, υψηλής βιοδιαθεσιμότητας κουρκουμίνη και βιταμίνες του συμπλέγματος B που προάγουν την ψυχολογική λειτουργία , ενισχύουν τη μείωση της κόπωσης και τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, ένα φακελάκι Solumag Saffron & curcumin σε λίγο νερό, την ημέρα βοηθάει στην ψυχική ευεξία και τη χαλάρωση. Με γεύση εσπεριδοειδών, χωρίς σάκχαρα, λιπαρά, γλουτένη, σόγια, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο.

Μαζί με την άσκηση, τη σωστή διατροφή και τον καλό ύπνο, το φυσικό και εύγευστο Solumag Saffron & curcumin, έρχεται η καλύτερη διάθεση και γίνεται ορατή η θετική πλευρά της ζωής.

Η χρήση παράλληλα με φαρμακευτικά αντικαταθλιπτικά σκευάσματα είναι ασφαλής και επιπλέον αποτελεσματική

solumag.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ