Health & Fitness

Δράση δενδροφύτευσης από τη NovoNordisk Hellas

Στον Ασπρόπυργο, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ We4all

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δράση δενδροφύτευσης από τη NovoNordisk Hellas

Περιβαλλοντική δράση από τη NovoNordisk Hellas, με δεντροφύτευση στον Ασπρόπυργο

Η NovoNordisk Hellas στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος «Circularfor Zero» καθώς και της ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού της χώρας σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του μέλλοντος, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποίησε την 1η δράση δενδροφύτευσης της εταιρείας.

Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Ασπροπύργου, με την συμμετοχή περισσότερων από 40 εργαζομένων της NovoNordisk Hellas, της εθελοντικής ομάδας «Novonteers» της εταιρείας, όπου με την υποστήριξη των μελών της ΑΜΚΕ We4all, φυτεύτηκαν περισσότερα από 200 δενδρύλλια στην οριοθετημένη περιοχή.

Παράλληλα, η εταιρεία NovoNordisk Hellas, ως μέλος της περιβαλλοντικής συμμαχίας της ΑΜΚΕ We4all, έλαβε τη διάκριση Guardian για την συνολική προσφορά 1.000 δενδρυλλίων σε εθελοντικές δράσεις δενδροφυτεύσεων ανά την Ελλάδα.

Η NovoNordisk έχει ήδη δεσμευτεί να επιτύχει μηδενικές εκπομπές CO2 από τις παγκόσμιες δραστηριότητες και μεταφορές της εταιρείας έως το 2030 και από το 2020 πέτυχε το στόχο της χρήσης 100% ανανεώσιμης ενέργειας σε ολόκληρη την παγκόσμια παραγωγή της.

Σχετικά με την περιβαλλοντική στρατηγική «Circularfor Zero» της NovoNordisk

Η περιβαλλοντική στρατηγική προκαλεί τη NovoNordisk να βρει νέους τρόπους για να σχεδιάσει προϊόντα που μπορούν να ανακυκλωθούν ή να επαναχρησιμοποιηθούν, να αναμορφώσει την επιχείρηση για να ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση και τα απόβλητα και να συνεργαστεί με προμηθευτές που μοιράζονται τον στόχο της εταιρείας. Η NovoNordisk κάνει ήδη τα πρώτα βήματα για μηδενικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Ωστόσο, η εταιρεία αναζητά πάντα νέους τρόπους για να κάνει περισσότερα και πιστεύει ότι οι απαντήσεις θα έρθουν καθώς η επιχείρηση υιοθετεί μια κυκλική νοοτροπία που διατηρεί τα προϊόντα και τα υλικά σε διαρκή χρήση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ