CDC-ΗΠΑ: Η μάσκα πρέπει να χρησιμοποιείται στα σχολεία φέτος
Θα πρέπει να τηρείται απόσταση περίπου δύο μέτρων μεταξύ καθηγητών και μαθητών
ΗΠΑ: Τι αναφέρει ανακοίνωση του CDC σχετικά με τη χρήση της μάσκας προστασίας από τον κορωνοϊού στα σχολεία από μαθητές και καθηγητές.
Τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) ανακοίνωσαν ότι οι μάσκες στα σχολεία των ΗΠΑ θα πρέπει να εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούνται το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, καθώς δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού όλοι οι μαθητές.
Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες οδηγίες των CDC, οι μαθητές από το νηπιαγωγείο ως την τρίτη λυκείου «θα πρέπει να εφαρμόζουν στρατηγικές πρόληψης και να δίνουν προτεραιότητα στη γενικευμένη και σωστή χρήση της μάσκας και τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης».
Η υπηρεσία είχε ανακοινώσει την Πέμπτη ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού δεν χρειάζεται να φορούν πλέον μάσκες σε εξωτερικούς χώρους, ενώ μπορούν να τις αποφεύγουν και στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους. Τα CDC επεσήμαναν ότι όλοι όσοι βρίσκονται στις σχολικές εγκαταστάσεις και τα σχολικά λεωφορεία θα πρέπει να φορούν πάντα μάσκα, ενώ θα πρέπει να τηρείται απόσταση περίπου δύο μέτρων μεταξύ καθηγητών και μαθητών.
Να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ έχει εγκριθεί η χρήση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech κατά covid-19 για όλους άνω των 12 ετών.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλήνια δράση του KIDS SAVE LIVES για την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς 2026
Εξατομικευμένη προσέγγιση στον καρκίνο
Πάθηση που προσβάλει περισσότερους από τους μισούς άνω των 60 ετών
Η ακρίβεια χιλιοστού στην πράξη
Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε την ακοή μας;
Τι δείχνουν οι επιστημονικές μελέτες για την αποτελεσματικότητά του
Για να ξέρετε την επόμενη φορά που βρεθείτε στη λαϊκή
Τι δείχνουν οι επιστημονικές έρευνες
Προσβάλει κυρίως τις γυναίκες άνω των 40 ετών
Πώς επηρεάζουν οι διαταραχές άγχους
Όταν αρχίσουν τα συμπτώματα, τότε η νόσος είναι ήδη προχωρημένη
30 γραμμάρια πρωτεΐνης και 30 λεπτά περπάτημα μέσα στα πρώτα 30 λεπτά από το πρωινό ξύπνημα
Ποια επιλογή αξίζει να κάνετε
Τι πρέπει να σταματήσετε άμεσα
Τι να σταματήσετε... χθες
Τα υλικά που δεν πρέπει να λείπουν
Τι γίνεται στα οστά, στο ήπαρ και στα νεφρά
Πρωτοβουλία πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.