- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κικίλιας - Κορωνοϊός: Οι ιδιώτες γιατροί είναι παρόντες
Τηλεδιάσκεψη με τους Προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας, απόψε στις 21:00
Συνάντηση Βασίλη Κικίλια με τον Γιώργο Πατούλη για τη συνδρομή των ιδιωτών ιατρών στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
O υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνδρομή των ιδιωτών ιατρών όλης της χώρας στην αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Υγείας έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη με τους Προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας, απόψε στις 21:00.
Β.ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Οι ιδιώτες γιατροί είναι παρόντες. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που είμαι σήμερα εδώ, με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας και Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, σε αυτή τη δυναμική προσπάθεια που θα κάνουμε με όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας, έτσι ώστε να στηρίξουμε και το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τους συμπολίτες μας.
Το Υπουργείο Υγείας έχει σχέδιο και πλάνο, σε μία συλλογική, ομαδική προσπάθεια για την αξία και την προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Σήμερα, στις 9 το βράδυ, θα κάνουμε τηλεδιάσκεψη με τους Προέδρους όλων των Ιατρικών Συλλόγων. Χαίρομαι ιδιαιτέρως γιατί η συμπαράστασή τους και η βοήθειά τους είναι πάρα πολύ σημαντική.
Η χώρα, όπως και όλος ο πλανήτης, δοκιμάζεται από μία τεράστια κρίση Δημόσιας Υγείας, μία πανδημία.
Και σε αυτή την προσπάθεια, θα πορευθούμε και θα αγωνιστούμε όλοι μαζί.
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Σήμερα, σε μία σημαντική συνάντηση που είχαμε με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, συζητήσαμε με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να συνδράμουμε οι γιατροί της Αθήνας και συνολικά της χώρας, σε μια προσπάθεια η οποία είναι εθνική και αφορά την ίδια την υγεία των πολιτών. Με τη συνεργασία όλων μας μπορούν να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ζητήματα της πανδημίας.
Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει πλάνο, υπάρχει στρατηγική. Θα παρουσιαστεί και σήμερα το βράδυ, με τη σύσκεψη όλων των Προέδρων, συναδέλφων γιατρών από όλη την Ελλάδα. Όλα δείχνουν ότι υπάρχει αρχή, μέση και τέλος μέχρι να φτάσουμε στην αίσια περίοδο του εμβολιασμού.
Χρειάζεται προσπάθεια, χρειάζεται προσήλωση, αλλά και ιδιαίτερος ορθολογισμός όλων μας, για να πάμε σε μια καλύτερη μέρα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όταν η κούραση είναι κάτι περισσότερο από ανθρώπινη κατάσταση
Φυσικά η τεχνολογία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη φροντίδα
Έρευνες δείχνουν ότι περίπου 1 στους 4 δεν εμφανίζει καθόλου συμπτώματα, ακόμη και μετά από βαριά κατανάλωση αλκοόλ
Η επαφή με το περιβάλλον μειώνει άμεσα το στρες, ρυθμίζει ορμόνες, ενισχύει το ανοσοποιητικό και βελτιώνει τη διάθεση
Οι τεχνικές που ηρεμούν το σώμα και τον νου όταν οι αρνητικές σκέψεις κυριαρχούν στην καθημερινότητα
Η κλινική δοκιμή περιέλαβε περισσότερους από 4.400 ασθενείς
Η δημοφιλής μέθοδος δροσιάς που τελικά χαλάει τον ύπνο - Πώς να τον χρησιμοποιήσετε σωστά
Eιδικοί εξηγούν γιατί το βάδισμα είναι το θεμέλιο της ευεξίας και πώς προστατεύει σώμα και πνεύμα
Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα έντομα συνδέουν τη μυρωδιά του DEET με την τροφή, ανατρέποντας όσα ξέραμε
Με επίκεντρο το μέλλον της ογκολογικής φροντίδας
Τα συμπτώματα και η διάγνωση
Βλεφαρίτιδα, μία χρόνια φλεγμονή του βλεφαρικού χείλους
Μερικές φορές η δυσκολία δεν είναι εμπόδιο, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για συνεχή εξέλιξη
Οι ειδικοί σημειώνουν ότι ορισμένοι γαλακτωματοποιητές ενδέχεται να επηρεάζουν αρνητικά το έντερο
Ο ΕΟΔΥ προειδοποιεί για επανεμφάνιση κρουσμάτων και αυξημένο κίνδυνο στους ηλικιωμένους
Συμμετείχαν ενεργά στην υλοποίηση 11 οργανωμένων εθελοντικών δράσεων
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος στις 31/5
Παγκόσμια Ημέρα Υγείας της Έμμηνου Ρύσης 28 Μαΐου
Ο γιατρός και ερευνητής μιλά για τη διαδρομή του στην έρευνα, τη φύση της επιστήμης και τις μεγάλες προκλήσεις της σύγχρονης ιατρικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.