- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Όμιλος Affidea: Πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για άνδρες
Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (15/9)
Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea προσφέρει από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου 2020 εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για άνδρες.
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (15/9) ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea προσφέρει από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου 2020 εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για άνδρες.
Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις περιλαμβάνουν ολοκληρωμένο έλεγχο προστάτη με PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο), Free PSA, Ratio και Υπερηχογράφημα προστάτη και ισχύουν για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως τις 15 Oκτωβρίου, στα Διαγνωστικά Κέντρα της Affidea σε όλη την Ελλάδα.
Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί σήμερα τον συχνότερο καρκίνο που διαγιγνώσκεται στους άνδρες, ενώ συνιστά την δεύτερη αιτία θανάτου των ανδρών άνω των 50 ετών μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.
Επιτακτική ανάγκη ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος προστάτη
Δεδομένου ότι ο καρκίνος του προστάτη συνήθως αναπτύσσεται αργά και δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα συμπτώματα μέχρι να φτάσει σε προχωρημένο στάδιο, ο προληπτικός έλεγχος είναι απαραίτητος για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπισή του.
Λόγω του ασυμπτωματολογικού του χαρακτήρα, αλλά και σε περιπτώσεις οικογενειακού ιστορικού προστάτη, πολλοί γιατροί συστήνουν ετήσια εξέταση προστάτη, ως μέρος του ετήσιου τσεκ απ, μετά την ηλικία των 40 χρόνων.
Η 15η Σεπτεμβρίου είναι μια καλή ευκαιρία για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ανδρικού πληθυσμού για μια νόσο που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Οι εξετάσεις προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Affidea, υποστηρίζοντας έμπρακτα το πολυτιμότερο αγαθό της υγείας. Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς συνδέεται με τον αυτισμό
Το πιο ωραίο είναι αυτό: ποτέ δεν είναι αργά να αρχίσουμε να φροντίζουμε ουσιαστικά τον εαυτό μας.
Τι πρέπει να κάνετε αν νιώσετε ότι πνίγεστε
Η Διδάσκουσα στο Πρόγραμμα Αφηγηματικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Columbia, Catherine Rogers μιλάει στην ATHENS VOICE
Οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι δεν είναι κατάλληλη για όλους
Περισσότερα από χίλια άτομα ζουν στην Ελλάδα με αιμορροφιλία Α και Β
Η Ευρώπη κυριαρχεί στην παγκόσμια κατάταξη της ανδρικής τριχόπτωσης - Ποια η θέση της επιστήμης
Απίστευτες διεργασίες συμβαίνουν στο σώμα μας κάθε μέρα
Οι καθημερινές ανησυχίες κάθε γονέα
Και τα δύο απαιτούν μυϊκή προσπάθεια, αλλά...
479 γονιδιακές αλλαγές αποκαλύπτουν ότι η εξέλιξη δεν σταμάτησε
Ειδικοί αναλύουν τι αλλάζει στον οργανισμό και ποια από τα υποτιθέμενα οφέλη έχουν επιστημονική βάση
Μέχρι στιγμής, οι περισσότερες ενδείξεις προέρχονται από εμπειρικές αναφορές
Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Άμστερνταμ, ομάδες ανθρώπων οργανώνουν «offline» συναντήσεις
Η ξαφνική της δημοτικότητα δεν είναι τυχαία
Μεταξύ ιατρικής ανάγκης και «εύκολης λύσης»
Τα ευρήματα πληθυσμιακής μελέτης διάρκειας 15 ετών
Πώς το στίγμα μπορεί να γίνει πιο βαρύ από τη νόσο
Οι βασικές διαφορές και τα ειδικά συμπτώματα
Η επιστήμη δείχνει ότι ακόμη και λίγα λεπτά περπατήματος την ημέρα αρκούν για ουσιαστικά οφέλη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.