Health & Fitness

Ο Γιάννης Τούντας μίλησε για τον κορωνοϊό στον Athens Voice 102.5

Οι διαφορές Ελλάδας - Ιταλίας και τι πρέπει να γίνει για να κυρηχθεί πανδημία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Καθηγητής του ΕΚΠΑ Γιάννης Τούντας για τον κορωνοϊό
Ο Καθηγητής του ΕΚΠΑ Γιάννης Τούντας μίλησε για τον κορωνοϊό στον Athens Voice 102.5 ©ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Ο Καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής του ΕΚΠΑ Γιάννης Τούντας μίλησε για τον κορωνοϊό στον Athens Voice 102.5

Στην μεσημεριανή εκπομπή του Μάκη Προβατά στον Athens Voice 102.5, ο Καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής του ΕΚΠΑ Γιάννης Τούντας μίλησε για τον κορωνοϊό. 

Μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί είναι σημαντικό να συμμορφωθούμε όλοι με τα μέτρα πρόληψης που προτείνει η Πολιτεία και καλεί τους «ειδικούς» μεταξύ των οποίων και έγκριτοι συναδελφοί του, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, να προσέχουν όταν προτείνουν μέτρα πρόληψης. 

Μίλησε για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν νέα κρούσματα στην Κίνα και εξήγησε γιατί οι επόμενες 30-40 μέρες είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξη της επιδημίας. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις διαφορές Ελλάδας και Ιταλίας ενώ ανέλυσε τι πρέπει να συμβεί για να κυρηχθεί πανδημία. 

Ακούστε τι είπε:

[[{"fid":"758809","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":""}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ