- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ενημέρωση της αντιπολίτευσης από τον Κικίλια για τον κοροναϊό
Περιέγραψε αναλυτικά τις δράσεις στις πύλες εισόδου της χώρας, αλλά και τον σχεδιασμό μέσα από ασκήσεις ετοιμότητας στα νοσοκομεία
Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης ενημέρωσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για την προετοιμασία της χώρας για το νέο κοροναϊό.
Για την προετοιμασία της χώρας για το νέο κοροναϊό, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σε σύσκεψη που συγκάλεσε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, ο βουλευτής και τομεάρχης Υγείας του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς, ο υπεύθυνος Υγείας-Πρόνοιας του ΚΚΕ Γιώργος Νάνος, η βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Μαρία Αθανασίου και η εκπρόσωπος του ΜΕΡΑ25 Ελένη Σπετσιώτη. Συμμετείχαν επίσης, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για το νέο κοροναϊό, καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.
Ο Υπουργός Υγείας ενημέρωσε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα Υπουργείου Υγείας, ΕΟΔΥ και ΕΚΑΒ, περιγράφοντας αναλυτικά τις δράσεις στις πύλες εισόδου της χώρας, αλλά και τον σχεδιασμό που έχει ήδη γίνει, μέσα από επαναλαμβανόμενες ασκήσεις ετοιμότητας στα νοσοκομεία αναφοράς, για την περίπτωση κρούσματος από τον νέο κοροναϊό.
Επίσης, αναφέρθηκε επίσης στα αποτελέσματα του έκτακτου Συμβουλίου Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη συνεχή επικοινωνία του Υπουργείου, τόσο με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το ECDC, όσο και με την κινεζική Πρεσβεία στην Αθήνα.
Ο κ. Τσιόδρας έκανε μια επιστημονική παρουσίαση για τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά και την πορεία του κοροναϊού, ενώ αναφέρθηκε και στα υψηλά επιστημονικά μέτρα που έχουν λάβει οι υγειονομικές αρχές της χώρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλήνια δράση του KIDS SAVE LIVES για την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς 2026
Εξατομικευμένη προσέγγιση στον καρκίνο
Πάθηση που προσβάλει περισσότερους από τους μισούς άνω των 60 ετών
Η ακρίβεια χιλιοστού στην πράξη
Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε την ακοή μας;
Τι δείχνουν οι επιστημονικές μελέτες για την αποτελεσματικότητά του
Για να ξέρετε την επόμενη φορά που βρεθείτε στη λαϊκή
Τι δείχνουν οι επιστημονικές έρευνες
Προσβάλει κυρίως τις γυναίκες άνω των 40 ετών
Πώς επηρεάζουν οι διαταραχές άγχους
Όταν αρχίσουν τα συμπτώματα, τότε η νόσος είναι ήδη προχωρημένη
30 γραμμάρια πρωτεΐνης και 30 λεπτά περπάτημα μέσα στα πρώτα 30 λεπτά από το πρωινό ξύπνημα
Ποια επιλογή αξίζει να κάνετε
Τι πρέπει να σταματήσετε άμεσα
Τι να σταματήσετε... χθες
Τα υλικά που δεν πρέπει να λείπουν
Τι γίνεται στα οστά, στο ήπαρ και στα νεφρά
Πρωτοβουλία πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.