Health & Fitness

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω του Santa Run

Τα έσοδα θα διατεθούν στην οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» και στον ΟΠΑΝΔΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
santa-run.jpg
Santa Run © Πελαγία Καρανικόλα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω του 6ου Santa Run. Τα έσοδα θα διατεθούν στην οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» και στον ΟΠΑΝΔΑ.

Κλειστή είναι η οδός Σταδίου αυτή την ώρα λόγω της διεξαγωγής του 6ου Santa Run, του πιο διασκεδαστικού, χριστουγεννιάτικου αγώνα δρόμου της χώρας.

Σημείο αφετηρίας και τερματισμού είναι η είσοδος του City Link, έξω από το Holmes Place Athens Club.

Για τον λόγο αυτό, η Τροχαία έχει προχωρήσει στις εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Σέκερη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Αμαλίας . 
  • Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Το Santa Run έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας κοινωνικός θεσμός με παράλληλο στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωφελών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο. Το σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση, θα διατεθεί στην οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» και στον ΟΠΑΝΔΑ για το φωτισμό ανοιχτών χώρων αθλητισμού της Αθήνας.

Το Santa Run πραγματοποιείται με διοργανωτές τα HolmesPlace, καθώς και την επιτυχημένη ομάδα πίσω από το Spetses Mini Marathon, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ