- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη δηλώνει: «Όταν οι Έλληνες έχουν κοινό όραμα, όλα είναι εφικτά»
Αυξήθηκαν σημαντικά οι εθελοντές δότες μυελού των οστών στην Ελλάδα
«Όταν οι Έλληνες έχουν κοινό όραμα, όλα είναι εφικτά», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»
«Όταν οι Έλληνες έχουν ένα κοινό όραμα, όλα είναι εφικτά», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με αφορμή τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη σημαντική αύξηση του αριθμού εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας.
Η κ. Βαρδινογιάννη, υπογραμμίζει ότι αν όλοι οι Έλληνες συστρατευτούμε, δεν θα υπάρχει κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς δικαίωμα στην ελπίδα και αναφέρεται στον επόμενο στόχο του Συλλόγου για την δημιουργία μίας γέφυρας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Έλληνες της Διασποράς.
Η δήλωση της κ. Βαρδινογιάννη έχει ως εξής: «Είμαι πραγματικά υπερήφανη που μετά από 28 χρόνια συνεχούς προσπάθειας με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "Ελπίδα" και 4 χρόνια μετά από τη δημιουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου "Όραμα Ελπίδας", που δημιουργήθηκε για να αυξήσει τον αριθμό των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας, η ελληνική κοινωνία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και αγκάλιασε το έργο μας. Τα αποτελέσματα μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Οι 27 συνάνθρωποι μας που κέρδισαν την ελπίδα για ζωή είναι ένα δυνατό μήνυμα ότι αν όλοι οι Έλληνες συστρατευτούμε, δεν θα υπάρχει κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς δικαίωμα στην ελπίδα. Επόμενος στόχος μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις όλου του ελληνισμού, πραγματοποιώντας κάλεσμα στην ελληνική ομογένεια για εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, μέσω του προγράμματος μας Make Greece Compatible. Είμαι βαθιά πεπεισμένη ότι όταν οι Έλληνες έχουν ένα κοινό όραμα, όλα είναι εφικτά».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
30 γραμμάρια πρωτεΐνης και 30 λεπτά περπάτημα μέσα στα πρώτα 30 λεπτά από το πρωινό ξύπνημα
Ποια επιλογή αξίζει να κάνετε
Τι πρέπει να σταματήσετε άμεσα
Τι να σταματήσετε... χθες
Τα υλικά που δεν πρέπει να λείπουν
Τι γίνεται στα οστά, στο ήπαρ και στα νεφρά
Πρωτοβουλία πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Τα μυστικά που κάνουν τη διαφορά
Τα φαγητά που δεν πιάνει το μάτι μας αλλά είναι τα «διαμάντια» της διατροφής μας
Ο στιγματισμός των ασθενών λόγω άγνοιας τους οδηγεί συχνά έως και σε κατάθλιψη
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Τελικά τι ισχύει με την κατανάλωση νερού;
Οι αγωγές σε βάρος των Eli Lilly και Novo Nordisk και τα επιστημονικά δεδομένα
Η επιδεξιότητα των δακτύλων μπορεί να προειδοποιήσει για γνωστική έκπτωση πριν τα προβλήματα μνήμης
Βιωματική δράση ενημέρωσης στις 17 Οκτωβρίου
Με αφορμή το περιστατικό όπου γυναίκα αποκαλύφθηκε ότι δηλητηρίαζε σταδιακά τον πρώην σύζυγό της
Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου δίνουμε ραντεβού στο Αθλητικό Πάρκο του Φωκιανού, με ελεύθερη είσοδο, αθλητικές δράσεις, συζητήσεις με ειδικούς και μαθήματα ΚΑΡΠΑ
Τα ευρήματα νέας μελέτης που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Αμερικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.