- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Το 2ο Veikou Trail «τρέχει» και στην κοινωνική προσφορά
Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για την ενίσχυση της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο
Με την πεποίθηση ότι το τρέξιμο μπορεί να γίνει φορέας κοινωνικής συνεισφοράς αλλά και με επίγνωση των δύσκολων οικονομικών συγκυριών που βιώνει η χώρα μας, το Veikou Trail βρίσκεται κοντά σε εκείνους που έχουν ανάγκη.
H Sportevent σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στα πλαίσια της διοργάνωσης 2ο Veikou Trail θα συγκεντρώσουν τρόφιμα για την ενίσχυση της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο.
Όσοι βρεθούν στο Άλσος Βεϊκου είτε για να δοκιμαστούν σε κάποιο από τα δρομικά αγωνίσματα του Veikou Trail είτε για να δουν ως θεατές τους αγώνες, θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν έμπρακτα ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της περιοχής. Αφήνοντας στον χώρο της εκκίνησης σε σακούλες τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, λάδι, γάλα και κονσέρβες, στηρίζουν τους σκοπούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου.
Άνθρωποι της Sportevent και του Δήμου Γαλατσίου, θα είναι εκεί για να συγκεντρώνουν τις προσφορές και για να διασφαλίσουν ότι όλα τα προϊόντα θα καταλήξουν με ταχύτητα και ακρίβεια στις δομές ενίσχυσης των αδυνάτων. Παράλληλα, θα προσφέρουν πληροφορίες σε όσους ενδιαφέρονται για το πώς μπορούν επιπλέον να συνεισφέρουν στο έργο της κοινωνικής υπηρεσίας.
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου τρέχουμε το βουνό μέσα στην πόλη και βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη!
Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2155553665 ή μέσω μέιλ στο info@veikoutrail.gr. Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσβάλει κυρίως τις γυναίκες άνω των 40 ετών
Πώς επηρεάζουν οι διαταραχές άγχους
Όταν αρχίσουν τα συμπτώματα, τότε η νόσος είναι ήδη προχωρημένη
30 γραμμάρια πρωτεΐνης και 30 λεπτά περπάτημα μέσα στα πρώτα 30 λεπτά από το πρωινό ξύπνημα
Ποια επιλογή αξίζει να κάνετε
Τι πρέπει να σταματήσετε άμεσα
Τι να σταματήσετε... χθες
Τα υλικά που δεν πρέπει να λείπουν
Τι γίνεται στα οστά, στο ήπαρ και στα νεφρά
Πρωτοβουλία πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Τα μυστικά που κάνουν τη διαφορά
Τα φαγητά που δεν πιάνει το μάτι μας αλλά είναι τα «διαμάντια» της διατροφής μας
Ο στιγματισμός των ασθενών λόγω άγνοιας τους οδηγεί συχνά έως και σε κατάθλιψη
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Τελικά τι ισχύει με την κατανάλωση νερού;
Οι αγωγές σε βάρος των Eli Lilly και Novo Nordisk και τα επιστημονικά δεδομένα
Η επιδεξιότητα των δακτύλων μπορεί να προειδοποιήσει για γνωστική έκπτωση πριν τα προβλήματα μνήμης
Βιωματική δράση ενημέρωσης στις 17 Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.