Γλυτώνεις και τον κόπο του μαγειρέματος
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Μια βουνίσια φάρμα, μια μοναδική ευκαιρία
Παραμένει το φαγητό μια «περιπέτεια» ή θέλουμε να είναι όσο πιο προβλέψιμο γίνεται;
Νόστιμες ταράτσες, επικά street food, ιστορικές ταβέρνες και μπαρ που μας δροσίζουν
Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από ένα δροσερό, χειροποίητο gelato στο χέρι, όσο περπατάς τους δρόμους της Αθήνας;
Η φιλοσοφία του είναι ξεκάθαρη: καλή μπίρα, καλή μουσική, καλό φαγητό
Άνοιξε το 2021 και έγινε γρήγορα σημείο αναφοράς στην Ελαφόνησο
Από το 2016 η «γλυκιά» αυτή οικογενειακή επιχείρηση δίπλα στο κύμα έχει εξελιχθεί σε αυθεντικό σημείο αναφοράς
Ένα αρτοποιείο δεύτερης γενιάς, όπου κάθε ζύμωμα κρύβει μια ιστορία και κάθε γεύση μια μνήμη