Ψωμιά από προζύμι αργής ωρίμανσης, λαχταριστά κρουασάν και ένα από τα καλύτερα Basque Cheesecakes της πόλης
Ο Monokeros στο Παγκράτι είναι ο φούρνος όπου η δημιουργικότητα συναντά την τέχνη της γεύσης. Τα ψωμιά από προζύμι αργής ωρίμανσης, πάντα αχνιστά, έχουν χαρακτήρα και αρώματα, ενώ τα croissant παρουσιάζονται σε ευφάνταστους συνδυασμούς που γίνονται talk of the town. Την εορταστική περίοδο βρίσκουμε μελομακάρονα, κουραμπιέδες και το ξεχωριστό Pecan Roll με νότες μελομακάρονου, κανέλας, γαρύφαλλου, ξύσμα πορτοκαλιού και πραλίνα πεκάν. Κάθε Σάββατο σερβίρονται Financier και Canelé, δύο απολαυστικές signature επιλογές. Το απόλυτο best seller παραμένει το Basque Cheesecake, που γίνεται ακόμη καλύτερο δίπλα σε έναν άριστα φτιαγμένο specialty coffee.