Θεματα

Η Breeder Feeder ξαναχτυπά

Επιστρέφει με No Regrets Detox Menu

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
86072-173617.jpg

Είναι η εποχή που όλοι ανακαλύπτουμε (συνήθως μπροστά στον καθρέφτη) τις παρασπονδίες που κάναμε πριν λίγες εβδομάδες και… μας πλακώνουν οι τύψεις.

Στη γκαλερί Breeder Feeder, λοιπόν, παρουσιάζουν ένα ενδιαφέρον μενού αφιερωμένο σ’ αυτό που χρειαζόμαστε όλοι: ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ.

Η αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία που μπαίνει στον κόπο να κάνει ο οργανισμός μας από μόνος του, καθημερινά. Αν (ειδικότερα μετά από περιόδους κραιπάλης) βάλουμε κι εμείς ένα χεράκι τότε θα πετύχουμε την καλύτερη λειτουργία του και μάλιστα με άμεσα (και ανακουφιστικά) αποτελέσματα.

n

Η Χριστίνα Κοτσιλέλου (designer στους Greece is for Lovers και part time chef), σκαρώνει ειδικά για τη γαστρονομική επιστροφή του Breeder Feeder, μενού με βάση τα λαχανικά, τα φρούτα και τα μπαχαρικά, πλούσιο τόσο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και βιταμίνες, όσο και σε γεύση.

Το μενού θα σερβιριστεί το Σάββατο, 31 Ιανουαρίου και θα αποτελείται από πέντε πιάτα, που βοηθούν να πούμε αντίο στις τοξίνες: tartare αγγούρι με άγρια μανιτάρια, lime και λάδι καρυδιού, σούπα καρότο με γλυκοπατάτα, ginger και κύμινο, wrap μαρουλιού με couscous κουνουπίδι, φιστίκι Αιγίνης και φρέσκα μυρωδικά, one bowl spiced κινόα με ρεβύθι, μπρόκολο, pickled ραπανάκι, sweet chili και φουντούκι και για το τέλος τρούφες σοκολάτας με βούτυρο αμυγδάλου & κανναβόσπορου, κανέλα, κάρδαμο και πιπέρι.

Περδίκα 6, Μεταξουργείο, 210 3317527 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.