Είναι η εποχή που όλοι ανακαλύπτουμε (συνήθως μπροστά στον καθρέφτη) τις παρασπονδίες που κάναμε πριν λίγες εβδομάδες και… μας πλακώνουν οι τύψεις.
Στη γκαλερί Breeder Feeder, λοιπόν, παρουσιάζουν ένα ενδιαφέρον μενού αφιερωμένο σ’ αυτό που χρειαζόμαστε όλοι: ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ.
Η αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία που μπαίνει στον κόπο να κάνει ο οργανισμός μας από μόνος του, καθημερινά. Αν (ειδικότερα μετά από περιόδους κραιπάλης) βάλουμε κι εμείς ένα χεράκι τότε θα πετύχουμε την καλύτερη λειτουργία του και μάλιστα με άμεσα (και ανακουφιστικά) αποτελέσματα.
Η Χριστίνα Κοτσιλέλου (designer στους Greece is for Lovers και part time chef), σκαρώνει ειδικά για τη γαστρονομική επιστροφή του Breeder Feeder, μενού με βάση τα λαχανικά, τα φρούτα και τα μπαχαρικά, πλούσιο τόσο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και βιταμίνες, όσο και σε γεύση.
Το μενού θα σερβιριστεί το Σάββατο, 31 Ιανουαρίου και θα αποτελείται από πέντε πιάτα, που βοηθούν να πούμε αντίο στις τοξίνες: tartare αγγούρι με άγρια μανιτάρια, lime και λάδι καρυδιού, σούπα καρότο με γλυκοπατάτα, ginger και κύμινο, wrap μαρουλιού με couscous κουνουπίδι, φιστίκι Αιγίνης και φρέσκα μυρωδικά, one bowl spiced κινόα με ρεβύθι, μπρόκολο, pickled ραπανάκι, sweet chili και φουντούκι και για το τέλος τρούφες σοκολάτας με βούτυρο αμυγδάλου & κανναβόσπορου, κανέλα, κάρδαμο και πιπέρι.
Περδίκα 6, Μεταξουργείο, 210 3317527
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σταθερή στάση σε όλες μας τις βόλτες προς τα βόρεια
Το Σαββατοκύριακο θέλει βουνά από pancakes και ακόμη περισσότερα αυγά
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Ο πιο εκκεντρικός φούρνος της ελληνικής επικράτειας είναι μια σύνοψη από πολλές διαφορετικές ιστορίες σε αιρετική γραφή. Αν δεν ήταν φούρνος, θα ήταν ο Οδυσσέας του Τζέιμς Τζόις στη διάλεκτο των ζυμαριών
Πίσω από κάθε μεγάλο σεφ κρύβεται μια τρομερή μαμά!
Από σπιτικό φαγητό μέχρι θεϊκά burgers και αυθεντικό βιετναμέζικο
Το πιο out of the box στέκι στην Αργυρούπολη
Εδώ και τρεις δεκαετίες την βρίσκεις στην περιβόητη καντίνα της στην Αστόρια να φτιάχνει σουβλάκια και πίτα με γύρο
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μενού - ωδή στα όσπρια και τα δημητριακά σε ένα εντυπωσιακό set μέσα στη φύση
Το trend του TikTok που δεν λέει να κοπάσει
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έδεσμα-μετάβαση από την αποχή στην κραιπάλη και από τον Θάνατο στη Ζωή
Η Θεμιστοκλέους και τα πέριξ είναι ψαροπιάτσα από τις λίγες, αν κλείσεις τα μάτια θα δεις την παραλία!
Οπωσδήποτε την Πιτονοστιμιά, με αλάδωτη πίτα και πικάντικο κοτόπουλο ή μπριζολάκι
Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την αυθεντική σαρλότ, την πεντανόστιμη και ιδιαίτερη γαλλική τούρτα
Από ιταλική Colompa μέχρι τσουρέκι με αυγό… Murano
Το Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης αναβίωσε για 2 μέρες την παλιά ατμόσφαιρα των «μανάβικων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.