- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Katopodis family: Μέλι με σεβασμό στην παράδοση
Kάθε σταγόνα είναι γεμάτη με την αγνότητα και την πλούσια γεύση της ελληνικής φύσης
Katopodis Family: Η οικογένεια Κατωπόδη παράγει μέλι για περισσότερα από 40 χρόνια σ' ένα ορεινό χωριό της Λευκάδας
Στην καρδιά της Ελλάδας, σε ένα γραφικό ορεινό χωριό της Λευκάδας, η οικογένεια Κατωπόδη καλλιεργεί με αγάπη και μεράκι τη μελισσοκομία για περισσότερα από 40 χρόνια. Το μέλι τους παραμένει πιστό στις αυθεντικές μεθόδους παραγωγής, εξασφαλίζοντας ότι κάθε σταγόνα είναι γεμάτη με την αγνότητα και την πλούσια γεύση της ελληνικής φύσης. Μάλιστα, η αφοσίωση της οικογένειας Κατωπόδη στην ποιότητα και τη βιώσιμη παραγωγή έχει αναγνωριστεί ευρέως, καθώς το μέλι τους έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις και βραβεία, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Δοκιμάστε το και ανακαλύψτε την πραγματική γεύση της Ελλάδας.
INFO
Λευκάδα, Δράγανο
6974145535
Facebook katopodisfamily
Instagram katopodis_family
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.