Θεματα

Τροπικό πάρτι στο El Tropicana της πλατείας Αβησσυνίας

Αυτή την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
El Tropicana

El Tropicana: πάρτι στην πλατεία Αβησσυνίας την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

Δεν είναι εύκολη η επιστροφή. Δύσκολο να περάσεις από την ξεγνοιασιά του νησιού στην καθημερινότητα της πόλης. Αν, λοιπόν, τυχαίνει αυτή να είναι η πρώτη σου εβδομάδα στην Αθήνα, σου έχουμε ένα μυστικό για να τελειώσει ένδοξα: ένα τροπικό πάρτι καταμεσής της πλατείας Αβησσυνίας, δηλαδή μια εξωτική γιορτή με τα όλα της.

Το El Tropicana άνοιξε τις πόρτες του πριν ακριβώς από ένα χρόνο, σηκώνοντας ένα τροπικό αεράκι πάνω από το Μοναστηράκι. Από τότε η Πλατεία Αβησσυνίας δεν μένει ήσυχη πια τα βράδια κι όταν οι φωνές του γιουσουρούμ παύουν, οι εξωτικές μουσικές έρχονται να πάρουν τη θέση τους. Μαζί τους καταφτάνουν και τα δροσερά cocktail, κάποιες λατινοαμερικάνικες νοστιμιές που σκαρώνει η κουζίνα, η διάθεση για χορό.  Και κάπως έτσι στήνεται μία τροπική γιορτή στην καρδιά της Αθήνας.

El Tropicana

Για να γιορτάσει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του το El Tropicana αποφάσισε να αναβαθμίσει αυτή την καθημερινή του γιορτή σε ένα φαντασμαγορικό πάρτι, που θα συμβεί αυτή την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου. Τότε, η πλατεία Αβησσυνίας θα πλημμυρίσει από μουσικές, αυτή τη φορά από τη Μαρία Πανοσιάν και την Bossa Nostra, η μπάρα θα αναλάβει να μας ανεβάσει κι άλλο τη διάθεση με δυνατά cocktails, το Corselet Underwear θα είναι επίσης εκεί με pop up jewels, μαζί και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους ανά διαστήματα.

El Tropicana

Τι περιμένεις; Πάρε φίλους που τρελαίνονται για χορό και ξενύχτια, περπάτα σε άνετα παπούτσια και πήγαινε να τσουγκρίσεις μερικά τέλεια ποτά κάτω από αστέρια. Κάτι τέτοιες στιγμές σε πάρτι αναπάντεχα είναι που μας θυμίζουν ότι αυτή η πόλη διατηρεί ακόμα τη σαγήνη της, ενίοτε και τη σπάνια ικανότητα να ντύνει με τροπική διάθεση το κέντρο της. 

Πλατεία Αβησσυνίας 10, Μοναστηράκι, 210 3210016

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ