Θεματα

The Foundry, μία από τις ωραιότερες αθηναϊκές ταράτσες γιορτάζει τα 5 της χρόνια

Live, πίτσες, cocktails και θέα

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Foundry Suites Athens

Το The Foundry Suites Athens κλείνει τα πέντε του χρόνια και το γιορτάζει με ένα live από τον Άγγελο Πεντάρη

Δροσερή σκιά κληματαριάς, αρώματα από το γειτονικό δεντρολίβανο και τη λεβάντα, ροδιές που κουνούν νωχελικά τα φύλλα τους στο παραμικρό αεράκι. Στο βάθος από τον λόφο της Ακρόπολης υψώνεται φωτισμένος ο Παρθενώνας, αλλά για εμένα αυτή η θέα δεν είναι καν το πιο ενδιαφέρον σημείο της θέας από την ταράτσα του Foundry. Περισσότερο μου αρέσει να παρακολουθώ την κίνηση των γειτονικών θερινών μπαλκονιών, τους ήχους από μαχαιροπίρουνα, τα ξαφνικά γέλια, τα απλωμένα ρούχα που ξεχάστηκαν να μαζευτούν, το ηλικιωμένο ζευγάρι που βγήκε στη βεράντα να θαυμάσει για ακόμη μία φορά το φεγγάρι. Μικρές στιγμές που συνθέτουν ένα ολόκληρο αθηναϊκό καλοκαίρι.

Foundry Suites Athens

Αυτή η ανέλπιστα δροσερή, ολοζώντανη ταράτσα κλείνει φέτος τα πέντε της χρόνια. Πέντε χρόνια που κύλησαν με μαγικές, καλοκαιρινές βραδιές, αμέτρητα cocktails και ναπολιτάνικες πίτσες. Οι τελευταίες, που έμελλε να γίνουν και το σήμα κατατεθέν του Foundry Suites Athens, φτιάχνονται live μπροστά σου, ύστερα ψήνονται στον Gozney Dome φούρνο και φτάνουν στο τραπέζι σου αχνιστές και απολύτως λαχταριστές. Τις συνοδεύεις με επικά cocktails και δεν θέλεις τίποτα άλλο.

Foundry Suites Athens

Για να γιορτάσει την πρώτη πενταετία το Foundry Suites Athens, σχεδιάζει ένα live, από εκείνα τα ωραία που συνηθίζει. Την Τρίτη 4 Ιουλίου, λοιπόν, στις 20.30 ο γνωστός ντράμερ Άγγελος Πεντάρης δίνει τον ρυθμό σε μία ξεχωριστή βραδιά, όπου οι Red Hot Chili Peppers, οι The Weeknd και ο 2Pac συναντούν την Beyonce, τη Dua Lipa και τον Bruno Mars. Διασκευές και remixes κορυφαίων επιτυχιών από τις τελευταίες δεκαετίες θα μας ταξιδέψουν μουσικά από τα ξέφρενα 90s μέχρι το σήμερα. Το πρόγραμμα, που μαζί με τον Άγγελο Πεντάρη επιμελείται η DJ Παυλίνα Ταμουρίδου θα εμπλουτίσουν οι επιλογές του κοινού, χαρίζοντάς μας έτσι μία tailor made μουσική εμπειρία.

Άγγελος Πεντάρης
Άγγελος Πεντάρης

Όλα αυτά, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουμε βεβαίως τις φοβερές πίτσες, αλλά και τα καταπληκτικά cocktails του Foundry. Συγκεκριμένα, θα πιούμε τα δέκα cocktails που αγαπήθηκαν περισσότερο μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια, όπως το Zeus, τη Griega Margarita, αλλά και τη La Tomatina. Αν το προτιμάς, θα υπάρχουν και μπίρες από ελληνικά μικροζυθοποιεία όπως και κρασιά ελλήνων παραγωγών. Να έρθεις, θα είναι ωραία…

Σαρρή 40, Ψυρρή, 2111824604, www.thefoundrysuitesathens.com, Fb: The Foundry Suites Athens, Instagram: @thefoundrysuitesathens, Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 19.00-02.00

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ