Bread Factory
Θεματα

Στο Bread Factory θα βρεις τα άπαντα του Πάσχα

Από τσουρέκι μέχρι… κοντοσούβλι!
114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ό,τι χρειάζεσαι για το πασχαλινό τραπέζι υπάρχει στο Bread Factory

Κάθε χρόνο περιμένω το Πάσχα πώς και τι… Λαχταριστό αρνάκι, μερακλίδικο κοκορέτσι, ζουμερό κοντοσούβλι, για να μη μιλήσω για εκείνα τα τσουρέκια που σου σπάνε τη μύτη. Η Λαμπρή είναι με διαφορά η πιο νόστιμη γιορτή της ορθοδοξίας, έχει όμως το εξής «μειονέκτημα»: το μαγείρεμα. Είτε είσαι και εσύ σαν κι εμένα που η σχέση μου με τη μαγειρική συνοψίζεται στο βράσιμο του αυγού (μερικές φορές ούτε καν αυτό…), είτε απλώς θέλεις να περιορίσεις τις ώρες που θα περάσεις αυτό το Πάσχα στην κουζίνα, τότε πρέπει να μάθεις ένα χρήσιμο μυστικό: ό,τι χρειάζεσαι για το πασχαλινό τραπέζι θα το βρεις με μία βόλτα στα Bread Factory.

Bread Factory

Στα Bread Factory θα βρεις όλες τις πασχαλινές λιχουδιές που ονειρεύεσαι

Bread Factory

Στα Bread Factory θα βρεις όλες τις πασχαλινές λιχουδιές που ονειρεύεσαι

Οι φούρνοι αυτοί, που δεν είναι απλώς φούρνοι, άνοιξαν και έκαναν τη ζωή μας ευκολότερη. Γιατί εδώ, όχι μόνο βρίσκεις δεκάδες είδη ψωμιού, αρτοσκευασμάτων, γλυκών, σπιτικών πιάτων (ναι, καλά διάβασες, όλα τα Bread Factory προσφέρουν καθημερινά από την κουζίνα τους όλα τα ελληνικά φαγητά που αγαπάμε), ακόμη και προϊόντα delicatessen, αλλά επιπλέον όλα τα παραπάνω τα βρίσκεις και 24 ώρες το 24ωρο, οποιαδήποτε μέρα του χρόνου!

Τι λιχουδιές θα ανακαλύψεις τώρα το Πάσχα; Κράτα σημειώσεις: πολίτικο μαστιχωτό τσουρέκι στην κλασική του εκδοχή (με ή χωρίς το πατροπαράδοτο κόκκινο αυγό). Κολασμένα τσουρέκια γεμιστά με bueno ή πραλίνα και με επικάλυψη σοκολάτας, αλλά και με γέμιση κάστανο και επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Τα πασχαλινά κουλουράκια της γιαγιάς  με τα οποία όλοι μεγαλώσαμε, εκείνα με το ασύγκριτο άρωμα πορτοκαλιού. Σοκολατένια αυγά για τα βαφτιστήρια σας (και όχι μόνο...), αλλά και σοκολατένια λαγουδάκια με μαύρη σοκολάτα ή σοκολάτα γάλακτος. Φρεσκοφουρνιστό λαμπρόψωμο για την ημέρα της Λαμπρής, αχνιστό και αφράτο.

Bread Factory

Και τι άλλο; Μα φυσικά, όλα εκείνα που θα κάνουν το πασχαλινό τραπέζι πραγματικά αξέχαστο! Μιλάμε για μία μεγάλη ποικιλία σε κρεατικά, από μαγειρίτσα για το βράδυ της Ανάστασης μέχρι αρνάκι με πατατούλες φούρνου, κοντοσούβλι κοτόπουλο ή χοιρινό, αλλά και δροσερό τζατζίκι, πικάντικη τυροκαυτερή, τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια και παραδοσιακές πίτες, ακόμα και κρασί!

Βεβαίως ο 24ωρος κανόνας ισχύει και για τις γιορτινές μέρες, οπότε αν σου καεί το αρνί, αν δεν πετύχεις τη μαγειρίτσα ή αν απλώς δεν θες να ασχοληθείς καθόλου με το μαγείρεμα, μπορείς να περάσεις από εδώ οποιαδήποτε ώρα και (τελευταία) στιγμή, ακόμα και Πάσχα μεσημέρι! Καλή Ανάσταση και -κυρίως- καλή όρεξη…

www.breadfactory.gr, Fb: @breadfactorygr, Instagram: @breadfactorygr

Δειτε περισσοτερα