Στον Θαλασσινό για ένα αξέχαστο live με τη Λένα Κιτσοπούλου
Οι μουσικές βραδιές στο φημισμένο ψαροεστιατόριο της πόλης έχουν γράψει τη δική τους ιστορία
Live της Λένας Κιτσοπούλου στο εστιατόριο Θαλασσινός στην Καλλιθέα την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου
Ο Θαλασσινός κολυμπάει στα στενά της Καλλιθέας τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια. Είναι από τα πιο αγαπημένα (και πολυβραβευμένα) εστιατόρια αυτής της πόλης. Καθόλου τυχαία. Τα ψάρια του είναι πάντα ολόφρεσκα, το τηγάνι του παινεμένο και στα τραπέζια του σερβίρει πειραγμένους ψαρομεζέδες πριν καν αυτοί γίνουν μόδα.
Το να κάτσεις μία ηλιόλουστη μέρα στην αυλή του Θαλασσινού για να μοιραστείς μαζί με καλούς φίλους όλες τις ψαρονοστιμιές του αποτελεί πάντα μία καλή ιδέα. Αλλά κάθε που ανοίγει το τριώδιο ο Θαλασσινός μας δίνει και μία ακόμη αφορμή για να τον επισκεφτούμε. Είναι οι ξακουστές πια μουσικές συναντήσεις του με τη Λένα Κιτσοπούλου, που έχουν γίνει ιδιαίτερα αγαπητές τα τελευταία χρόνια. Βραδιές που κυλάνε γεμάτες με κέφι, πολλά τραγούδια και μένουν αξέχαστες. Το ραντεβού δίνεται πάλι φέτος αυτή την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τις 21.00. Στο τραγούδι η ξεσηκωτική φωνή της Λένας Κιτσοπούλου, στην κιθάρα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και στο μπουζούκι ο Στράτος Γκρίντζαλης. Όλοι μαζί, θα μας παρασύρουν με τα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια τους σε ένα χαρούμενο live, που σίγουρα θα θυμάσαι για καιρό.
Φυσικά, αυτή τη βραδιά, όπως και κάθε άλλη, από το τραπέζι μας δεν θα λείπουν τα ξακουστά μεζεδάκια του Θαλασσινού, που κάνουν τη νύχτα ακόμη πιο νόστιμη: δοκίμασε φοβερά γαριδοπιτάκια και τρομερά αλίπαστα (όπως σκουμπρί, λακέρδα και μερακλήδικο γαύρο), καλαμάρι με τηγανιτές πατάτες και σος pesto, οπωσδήποτε την αλησμόνητη ταραμοσαλάτα με το wasabi, όπου θα βουτήξεις το δικό τους ζυμωτό ψωμί (φτιάχνεται εδώ καθημερινά), τα ανυπερβλήτου νοστιμιάς ντολμαδάκια “nigiri” με σολομό και σος πετιμέζι, αλλά και ό,τι ψάρι ημέρας υπάρχει (σ.σ. αν πετύχεις μπαρμπουνάκια, παράγγειλέ τα χωρίς δεύτερη σκέψη!). Θα τσουγκρίσεις με εμφιαλωμένα κρασιά σε πολύ καλές τιμές ή με ποτήρια γεμάτα (εξαιρετικό) χύμα κρασί. Θα χορτάσεις, θα τραγουδήσεις, θα περάσεις υπέροχα…
Λυσικράτους 32, Καλλιθέα, Για κρατήσεις: 210 9404518
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.